АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Приклади тестових завдань

Читайте также:
  1. S-M-N-теорема, приклади її використання
  2. Блок завдань №1: Заповнити схеми і таблиці
  3. Блок завдань №4: Тести
  4. Варіанти завдань
  5. Варіанти завдань до виконання структурних схем
  6. Вкажіть номер неправильної відповіді. Для виконання завдань по охороні громадського порядку організовуються:
  7. Завдань
  8. Зразки тестових завдань
  9. Зразки тестових завдань: 1. Вставте пропущені слова
  10. Морально-психологічне забезпечення миротворчих завдань українськими військовослужбовцями у Республіці Ірак
  11. Наведить приклади та теоретично обгрунтування застосування нових технологій у реконструкцій міського середовища
  12. Наведіть приклади культурно-освітньої політики гетьмана Івана Мазепи. Схарактеризуйте його як Історичну особистість.

Тип: множинний вибір – єдина відповідь. Як називається спілкування, в ході якого вчитель дає можливість учням висловлювати свої думки і почуття, відвертий з дітьми, не байдужий до їхніх справ і проблем, відчуває внутрішній світ кожної особистості?

Варіанти відповідей:

· особистісно-орієнтованим;

· функціонально-рольовим;

· педагогічним впливом.

Тип: встановлення відповідності. Співвіднесіть різновиди бар’єрів педагогічного спілкування, де А – психологічний, Б – соціальний, В – фізичний, Г – гностичний, з їхньою характеристикою, де 1 – вчитель постійно підкреслює різницю власного соціального статусу й статусу учнів, наголошує на своїх перевагах як старшого, педагога; 2 – вчитель недоступно пояснює навчальний матеріал, вживає незрозумілі слова й терміни, надто швидко говорить; 3 – вчитель віддаляє себе від учнів своїм столом чи простором, не змінює відстань від себе до учнів, не рухається по класу; 4 – у вчителя є страх перед класом, перед можливістю допустити фактичну чи методичну помилку, відсутній контакт з дітьми або існує негативна установка щодо класу чи окремих учнів.

Варіанти відповідей:

· А1, Б4, В2, Г3;

· А4, Б1, В3, Г2;

· А2, Б3, В4, Г1;

· А3, Б2, В1, Г4.

 

Тип: множинний вибір – єдина відповідь. Як називається зіткнення протилежно спрямованих, несумісних одна з одною тенденцій у свідомості окремого індивіда, у міжособистісних взаємовідносинах або взаємодіях індивідів чи груп людей, пов’язане з гострими негативними емоційними переживаннями?

Варіанти відповідей:

· емоційною нестабільністю;

· конфліктом;

· конфронтацією.

 

Тип: встановлення правильної послідовності. Оберіть варіант, де послідовно наведено етапи розв’язання педагогічних задач, де А – проективний, Б – виконавчий, В – аналітичний.

Варіанти відповідей:

· АБВ;

· БВА;

· ВАБ.

 

Тип: множинний вибір – єдина відповідь. Яку з стратегій педагогічної взаємодії у конфлікті обирає людина, яка намагається не зважати на конфліктну ситуацію, відсунути пов’язану з нею проблему якомога далі, сподіваючись, що все владнається само по собі?

Варіанти відповідей:

· компроміс;

· стратегію пристосування;

· стратегію уникнення конфлікту.

 

Тип: встановлення відповідності. Співвіднесіть поняття та їх визначення, де А – перцептивні педагогічні здібності, Б – динамічні педагогічні здібності, В – креативність; 1 – здатність до творчості; 2 – професійна проникливість, пильність, педагогічна інтуїція, здатність сприймати та розуміти іншу людину; 3 – здатність активно впливати на іншу особистість.

Варіанти відповідей:

· А3, Б1, В2;

· А2, Б3, В1;

· А1, Б2, В3.

 

Тип: множинний вибір – єдина відповідь. Як називається моральна поведінка вчителя, яка включає передбачення усіх об’єктивних наслідків вчинку, передбачення його сприймання вихованцями, вираз високої гуманності, чуйності, піклування про учнів, а також найкращий спосіб встановлення доброзичливих стосунків з ними за будь-яких обставин?

Варіанти відповідей:

· гуманістична спрямованість;

· педагогічні здібності;

· педагогічний такт.

 

Тип: множинний вибір – єдина відповідь. Назвіть компонент педагогічної майстерності, основними складовими якого є знання вчителя з дисципліни, яку він викладає, педагогіки, психології та методики.

Варіанти відповідей:

· професійні здібності;

· педагогічна техніка;

· професійна компетентність.

 

Тип: встановлення правильної послідовності. Оберіть варіант, де послідовно наведено етапи здійснення аутотренінгу, де А – вихід зі стану релаксації, Б – розслаблення, В – самонавіювання.

Варіанти відповідей:

· АБВ;

· БВА;

· ВАБ.

 

Тип: множинний вибір – єдина відповідь. Як називається передбачення розвитку особистості з орієнтацією на позитивне в ній?

Варіанти відповідей:

· оптимістичним прогнозуванням;

· прогностичністю;

· результатом педагогічної діяльності.

 

Тип: встановлення правильної послідовності. Оберіть варіант, де послідовно наведено збільшення дистанції між партнерами у спілкуванні, де А – особистісна, Б – суспільна, В – публічна, Г – інтимна, Ґ – формальна.

Варіанти відповідей:

· АҐБВГ;

· ГАБҐВ;

· БҐВАГ;

· ҐБАВГ;

· ВГҐАБ.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)