АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Створення таблиць в режимі конструктора

Читайте также:
  1. А. Рішення на застосування одного з перших трьох режимів радіаційного захисту
  2. Б. Рішення на застосування четвертого або п'ятого режимів радіаційного захисту
  3. бап. Пайдалану режимін шектеу
  4. В цьому випадку буде запропоновано вказати список таблиць і їх полів, і на підставі цих даних буде створений запит.
  5. Вдосконалення ветеринарної справи в державі, створення державної, відомчої та приватної ветеринарної медицини
  6. Державна політика в галузі створення і використання інформаційних систем, інформаційних технологій та засобів їх забезпечення
  7. Джерела створення та відтворення
  8. Зазначте причини створення козацтва. Які теорій походження козацтва Вам відомі? Розкрийте зміст деяких з них.
  9. Запуск Simulink та послідовність створення нової моделі
  10. Застосування базових таблиць для прогнозування залишкового ресурсу
  11. Захисні міри при непрямому дотику (у аварійному режимі роботи електричних установок)
  12. ЗМІСТОВИЙ МОДУЛЬ 2. Створення ефективної організації (16 год.)

 

Під час використання Режим конструктора користувач сам спочатку створює структуру таблиці, а потім заповнює її даними.

Структура таблиці — це загальний вигляд таблиці з певною кількістю полів та їхніми характеристиками. У створенні структури таблиці для кожного поля визначають унікальне ім'я, тип даних, якими буде надалі заповнене поле. Для деяких типів уводять розмір поля (ширину в кількості символів). Коли визначають тип даних, необхідно враховувати, які значення будуть уведені в дану колонку (не можна, наприклад, у полі числового формату зберігати текст), скільки місця

необхідно для збереження значень поля, які операції виконуватимуть із значеннями (можна порахувати суму над значеннями полів типу «числове» або «грошове»).

Зверніть увагу на тип поля «лічильник»: якщо значення іншого типу можуть повторюватися в межах одного поля, «лічильник» є результатом роботи арифметичної прогресії, тому його значення ні­коли не дублюються.

У полях типів Числовой, Дата/время, Денежный і Логический можна визначати формат виведення даних.

Під час вибору режиму Конструктор і Таблиці для об'єкта Ac­cess запропонує на екрані табличну структуру (не плутати з таблицею бази даних!), кожний рядок якої містить інформацію про одне поле: ім'я, тип даних, властивості поля.

Імена полів містять не більше 64 символів, не можуть починатися з пробілу (краще пробіл взагалі не вставляти), в імені не має бути знаків «.», «!», «'», «[»,«]».

Перехід між комірками автоматично зберігає введення характе­ристик поля у попередню комірку. Перехід здійснюється за допомогою клавіш переміщення курсору, табуляції (праворуч - клавіша Tab, ліворуч — комбінація Shift+Tab) та клавіші Enter.

У колонці Тип данных можна залишити за замовчуванням Текстовый або із списку типів обрати необхідний.

У колонку Описание вводять опис даних, які міститимуть поле. За умови додавання нових даних у поле текст опису з'явиться в рядку стану. Заповнювати опис необов'язково.

За необхідності задають значення властивостей поля в нижній частині вікна.

Таблицю зберігають інструментом Сохранить: у вікно діалогу необхідно ввести ім'я таблиці.

 

Щоб у порожню таблицю ввести дані, необхідно виділити назву таблиці та вибрати команду Открыть або двічі клацнути по назві - на екрані з'явиться порожня таблиця для перегляду, введення та редагування даних.

Нова таблиця складається з одного порожнього запису. Після введення даних порожній запис переміщується в кінець таблиці.

У таблиці активний запис програма маркує трикутником, порож­ній — зірочкою. Номер записів у порядку зростання вказується автоматично (поле має тип лічильника).

Переміщення по таблиці здійснюється такими самими клавішами, що й по структурі таблиці в режимі Конструктор таблиц.

Перехід до іншого поля або запису є підтвердженням введення даних у попередній об'єкт таблиці.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)