АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Прилив життєвих сил

Читайте также:
  1. Литодомы. — Устье реки. — Трущобы. — Продолжение поисков. — Зелёная чаща леса. — Запас топлива. — Ожидание прилива. — На гребне гранитного кряжа. — Плот. — Возвращение на берег.
  2. Методика «Рівень співвідношення «цінності» і «доступності» в різних життєвих сферах» Фанталової
  3. По пути к побережью. — Обезьяны. — Ещё одна река. — Почему не ощущается прилив. — Лес вместо берега. — Змеиный мыс. — Герберт завидует Гедеону Спилету. — Как горит бамбук.
  4. Прилив жизненных сил.
  5. Приливы крови, у людей начинается мигрень, бессонница.
  6. Темный прилив-2: Руины
  7. Удалите из своей жизни эти 10 ненужных вещей, вы почувствуете прилив счастья и удовольствия

Чим зайнятися. Час діяти! Проводьте презентацію, представляйте на суд оточуючих свій найсміливіший проект, відправляйтеся на переговори: складні справи, якщо ви наперед продумали їх, – вони зараз пройдуть в повній відповідності з планами. У ці години спостерігається підвищення інтересу до оточуючих, тому вже від байдужого мовчання співбесідників ви зараз застраховані. Доведено, що більш за все сил витрачаєте, коли ви пробиваєтесь крізь стіну байдужості, а щирий інтерес до ваших справ і починів удвічі підвищує ефективність і продуктивність. Крім того, ваш голос звучить зараз найм'якше і приємно: уранішня хрипота пройшла, а перенапруження зв'язок ще не наступило. Використовуйте цей момент! Тембр голосу, як запевняють психологи, навіть важливіший для ваших слухачів, ніж слова, які ви вимовляєте: він створює загальне враження.

Особливий ритуал. Перш ніж відправитися на особисту зустріч, декілька хвилин подумайте про цю людину з симпатією. Ви допоможете йому настроїтися прихильно ще до того, як переступите поріг його кабінету.

Утримайтеся від надмірних зобов'язань і обіцянок. Зараз ви настроєні любити все людство, включаючи начальство і конкурентів, тому вас легко умовити на невигідний проект, додавши у розмові одну-дві похвали вашому розуму і талантам.

Зберігається робочий настрій попередніх годин, але ейфорія поступово стихає.

Чим зайнятися. Ідеальний час для роботи з документами. В середині дня гострота зору максимальна: активно працюють слізні залози, що оберігають рогівку від напруги. Та і очні м'язи повністю відходять від нічного розслаблення не раніше полудня.

Якщо сьогодні не уникнути конфліктної ситуації, плануйте неприємну розмову на цей відрізок часу. Принаймні, обійдеться без нервових зривів і загрози негайного звільнення. Особливо якщо ви аргументуєте свою позицію і намагатиметися зрозуміти протилежну сторону. Не тягніть: за годину загальний настрій зміниться, і утримати ситуацію в рамках буде складніше.

Особливий ритуал. Декілька дихальних вправ. Під час обіду не забудьте посипати салат чорним перцем. Крім всіх інших достоїнств, він стимулює роботу серця, від якого зараз, як ніколи, залежить ваш стан в цілому – і емоційний, і фізичний.

Утримайтеся від непотрібної напруги і неспокою. В цей час особливо легко впасти в паніку з приводу відставання від графіка. Якщо збережете спокій, нагородою стане дивовижна працездатність в другій половині дня.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)