АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальна інформація про компанію

Читайте также:
  1. Бронзовий вік: загальна характеристика
  2. Витрати виробництва і їх загальна характеристика. Собівартість продукції, її види, структура і шляхи зниження
  3. Вихідна інформація
  4. Вихідна інформація
  5. Дезінформація як метод маніпулювання людською свідомістю
  6. Дешифратор (інформація для психолога)
  7. ДСТУ 3582 – 97 Інформація і документація. Скорочення слів в українській мові у бібліографічному описі. Загальні вимоги та правила.
  8. Економічний зміст та загальна характеристика операцій з недепозитного запозичення коштів
  9. Загальна будова і принцип дії стендів. Технологія перевірки кутів установлення коліс автомобілів на стенді.
  10. ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
  11. Загальна інформація про Сумську область

 

Офіційна назва компанії – Deutsche Lufthansa AG (Aktiengesellschaft); код ІАТА – LH, кодICAO – DLH. Вона є національним авіаперевізником ФРН, найбільшою авіакомпанією Європи та п'ятою в світі за кількістю перевезених пасажирів. Компанія займає 245 місце у рейтингу Fortune Global 500 (за даними 2011 року) [15].У 2010 частка компанії на світовому ринку склала 4% (за даними euromonitor). Штаб-квартира знаходиться в Кельні (ФРН); юридична адреса: ФРН, місто Кельн, 50679, вул. фон Гальбенца 2-6. Базові аеропорти (хаби) знаходяться у Франкфурті-на-Майні, Дюссельдорфі, Мюнхені, Цюріху, Відні і Брюсселі. Дочірніми авіакомпаніями є Lufthansa Cargo, Lufthansa CityLine, Lufthansa Italia, Lufthansa Regional, Lufthansa Technik. Група Lufthansa включає Deutsche Lufthansa Airlines, Swiss, Austrian Airlines, British Midland (BMI), Germanwings і має акції Brussels Airlines, JetBlue і SunExpress. Компанія входить до альянсу StarAlliance.

Рис. 8. Організаційна структура компанії DeutscheLufthansaAG

На рис. 8 зображено організаційну структуру компанії DeutscheLufthansa. Як бачимо, діяльність компанії включає сферу авіаперевезень та розподіляється за географічною ознакою, проте з різним характером залежності компаній (тобто як володіє безпосередньо дочірніми компаніями, так і акціями). Таким чином, організаційна структура є лінійною з елементами дивізіональної та змішаної.

Діяльністю компанії є регулярні внутрішні перевезення, перевезення до країн Європи, СНД, Близького Сходу, Східної Азії, в Австралію та Океанію, Африку, Північну та Південну Америку.

Місія компанії – надати спектр послуг авіаперевезень (пасажирських і вантажних, внутрішніх і зовнішніх), які задовольняють потреби різного характеру та напрямку і дальності перевезень; при цьому робиться наголос на якості авіаперевезень та їх постійному вдосконаленню. Девізом авіакомпанії є "There’s no better way to fly". Головними цілями діяльності компанії є зниження витрат, при цьому покращуючи якість послуг та надаючи їм нових переваг; витримати конкуренцію, яка стала особливо жорсткою; утримати та покращити свої позиції на світових ринках.

Датою заснування авіакомпанії вважається січень 1926 року, коли в Німеччині відбулося об'єднання найбільшої транспортної групи Deutsche Aero Lloyd і авіапромислового підприємства Junkers Luftverkehr. В результаті подібного злиття було утворено акціонерне товариство - авіакомпанія Deutsche Lufthansa Aktiengesellschaft, що стала за короткий термін найбільшим авіаперевізником не тільки в Німеччині, але і в масштабах всієї Європи. Протягом кількох повоєнних років "Lufthansa" перебувала в «чорному списку», що було пов'язано з її активним співробітництвом з гітлерівським урядом під час другої світової війни. Під новою назвою авіакомпанія була відроджена лише у 1953 році, а в 1954 їй було повернуто колишнє ім'я - "Lufthansa". На сьогодні"Lufthansa" є повноправним членом одного з провідних авіаційних альянсів"Star Alliance" і має статус найбільшого світового авіаперевізника, особливо в Європі. Компанія "Lufthansa" має розвинену філіальнумережуі свої офіційні представництва в багатьох країнах світу.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)