АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Розділ ІІІ. Пропозиції щодо вдосконалення ділової моделі компанії

Читайте также:
  1. I розділ
  2. Актуальність розділу.
  3. Аналіз пропозиції
  4. Аналіз фінансового положення компанії
  5. АРХІТЕКТУРА ІНФОРМАЦІОГЕННОЇ МОДЕЛІ ЕКОНОМІКИ
  6. Бальнеологія як розділ курортології. Головні бальнеологічні групи мінеральних вод.
  7. В – Індивідуальні розділи курсу
  8. Взаємодія попиту і пропозиції. Ринкова рівновага та механізм її досягнення
  9. Визначення фінансової надійності страхової компанії та фактори, що її забезпечують
  10. Вимоги до написання підрозділу
  11. Вимоги до написання підрозділу
  12. Вимоги до написання підрозділу

ü Ціна палива залишається ключовим фактором для авіакомпаній. Тому за умов невизначеності, різкого підвищення цін на нафту, неочікуваної зміни ціни тощо компанії необхідно тримати попит на належному рівні і не допускати його зниження, навіть якщо неможливо уникнути додаткових витрат. При цьому обов’язковим є підтримка впевненості споживачів у тому, що компанія здатна це зробити. Із зростанням цін на нафту, цілком імовірно, що DeutscheLufthansa буде обмежувати потенціал зростання, пенсію старих літаків, більше покладатися на допоміжні доходи, зменшувати споживання палива і додавати паливний збір.

ü Необхідно брати до уваги конкуренцію на ринку, зокрема найближчих та основних конкурентів, проводити моніторинг їх діяльності, результати якого повинні впливати на рішення компанії. Особливо слід звертати увагу на той факт, що авіакомпанії lowcost продовжують забирати клієнтів у таких компаній, як DeutscheLufthansa, оскількичутливі до ціни споживачі вибирають дешевші послуги авіаперевезень. З огляду на це, LufthansaGroupмає бути дуже обережною у своїх підходах та рішеннях. Так, наприклад, впровадження нових літаків А380 і поновлення кабін, здійснене протягом 2010 року, призвело до збільшення тарифів. Це може мати згубні наслідки для споживчого попиту, оскільки значна частка споживачів обирають більш дешеві пропозиції авіакомпанійlowcost, таких як EasyJet та Ryanair.

ü Проте не можна випускати з уваги конкуренцію неєвропейських перевізників, зокрема на Близькому Сході та в Азійсько-Тихоокеанському регіоні. Безперечно, поглинаннябагатьох невеликих авіакомпаній компанієюDeutsche Lufthansa AGдозволили їй зміцнити своє панівне становище в Європі. Ці підходи були спрямовані на зміцнення потенціалу управління, географічного різноманіття, масштабу і надійних мереж для управління доходами. Проте Deutsche Lufthansa необхідно раціоналізувати свій портфель і забезпечити подальше скорочення витрат, особливо з урахуванням того, що придбані авіакомпаній послабили загальне фінансове становище авіакомпанії Deutsche Lufthansa, в тому числі в результаті отриманого боргу від придбань. Це ставить авіакомпанію в невигідне положення у порівнянні з перевізниками Близького Сходу та Азіатсько-Тихоокеанського регіону. Отже, зі зміцненням позицій авіакомпанії на європейському ринку та її структурних змінах необхідно враховувати вплив вищезазначених дій на конкурентоспроможність відносно перевізників з інших регіонів, оскільки зрештою виграш може виявитися меншим за втрати.

ü Слід звертати увагу на промислові конфлікти. Deutsche Lufthansa AG повиннапрагнути до запобігання загрози страйкових дій. Вона повинна вирішувати свої проблеми зі співробітниками в довгостроковій перспективі та впроваджувати план досягнення стабільної довготривалої згоди. В протилежному випадку страйки можуть стати серйозною проблемою для авіакомпанії і обмежити її продуктивність.


ВИСНОВКИ

Метою виконання даного завдання було комплексне розкриття поставлених питань за допомогою наявних знань з різних дисциплін, аналітичних здібностей та уміння їх правильно застосовувати, пошуку достовірних даних про компанію і її діяльність, проблеми та перспективи. Завдання потребує комплексного застосування вищеперерахованих знань, навичок та матеріалів, особливо аналітичних здібностей, які є основою якості виконаного завдання.

Отже, в першому розділі нами розкрито основні тенденції розвитку світового та європейського ринків авіаперевезень, проаналізовано асиметрії розвитку даної галузі у нових (ЄС-12) та старих (ЄС-15) країнах-членах ЄС, а також досліджено наднаціональне та національне регулювання даної галузі.

Другий розділ повністю присвячений діяльності компанії, її особливостям, перспективам та проблемам. Сюди належить інформація про неї, коротка історія, її характеристики, цілі, фінансовий стан, брендовий портфель, стратегія, ринки та їх географічні межі, перспективи та загрози; з метою розкриття конкурентних переваг та недоліків застосовано SWOT-аналіз компанії.

Третій розділ містить пропозиції вдосконалення діяльності компанії та уникнення можливих загроз, які детально висвітлені в другому розділі. Пропозиції розроблені на основі SWOT-аналізу та іншій інформації, поданій у попередньому розділі.

Враховуючи зазначене вище, можемо стверджувати, що дане завдання є досить змістовним, допомагає поглибити та інтегрувати наявні знання та навички і отримати нові. Для студентів як майбутніх фахівців кейс має особливе значення та користь.


 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)