АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Індикаторів якості медичної допомоги

Читайте также:
  1. Алгоритм 1.11. Пошук невідкладних дій (перша медична допомога) симптоматичної допомоги при гострих струєннях.
  2. Аналіз якості виробленої продукції
  3. Анафілактичний шок. Протокол надання медичної допомоги при анафілактичному шоці
  4. Вади розвитку у дітей, діагностика,лікувальна тактика та надання екстреної медичної допомоги.
  5. ВИЗНАЧЕННЯ КІЛЬКОСТІ ТА ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ
  6. Визначення якості та обсягу забруднень довкілля.
  7. Визначте вірні дії першої медичної допомоги та їх послідовність при утопленні
  8. Вимоги до якості білих соусів на м’ясному і рибному бульйонах
  9. Вимоги до якості пшеничного борошна
  10. Вимоги до якості страв з борошна
  11. Відкриття кожної нової якості та особливості води вражає і хвилює уяву і, здається, у своїй загадковості вода невичерпна.
  12. Відповідно до статті 129 КЗпП України відрахування з вихідної допомоги не здійснюються.

Повідомлення про оприлюднення

Проект наказу МОЗ України "Про моніторинг клінічних індикаторів якості медичної допомоги"

Пояснювальна записка

АРВ

ПОВІДОМЛЕННЯ

На публічне обговорення виноситься проект наказу Міністерства охорони здоров'я України

"Про моніторинг клінічних індикаторів якості медичної допомоги"

З метою забезпечення вивчення та врахування думки громадськості, дотримання вимог абзацу другого пункту 12 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 року № 996, на офіційному веб-сайті МОЗ України розміщено проект наказу Міністерства охорони здоров'я України "Про моніторинг клінічних індикаторів якості медичної допомоги".

Проект наказу Міністерства охорони здоров'я України "Про управління якістю медичної допомоги" підготовлено відповідно до статті 141 Основ законодавства України про охорону здоров'я, підпункту 6.5 підпункту 6 пункту 4 Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого Указом Президента України від 13 квітня 2011 року № 467, наказу МОЗ України від 28 вересня 2012 року № 751, наказу МОЗ України від 28 вересня 2012 року №752 з метою ефективного управління якістю медичної допомоги.

Пропозиції та зауваження просимо надсилати до:

Міністерства охорони здоров'я України за адресою – 01601, м. Київ, вул. Михайла Грушевського, 7, E-mail: ivandm@moz.gov.ua; (044) 200-08-17; Донченко Тетяна Миколаївна dtm@moz.gov.ua.

Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу оприлюднені шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров'я України в мережі Інтернет www.moz.gov.ua.

Заступник Міністра О. Толстанов

ПРОЕКТ

Про моніторинг клінічних

індикаторів якості медичної допомоги

 

На виконання Галузевої програми стандартизації медичної допомоги на період до 2020 року, затвердженої наказом Міністерства охорони здоров'я України від 19 вересня 2011 року № 597, пунктів 4, 5 наказу Міністерства охорони здоров'я України від 28 вересня 2012 року № 751 "Про створення та впровадження медико-технологічних документів зі стандартизації медичної допомоги в системі Міністерства охорони здоров'я України", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29 листопада 2012 року за № 2001/22313 з метою безперервного поліпшення якості медичної допомоги, скорочення небажаних змін якості у сфері медичного обслуговування

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок моніторингу клінічних індикаторів якості медичної допомоги, що додається.

2. Визначити Управління контролю якості медичних послуг (Т. Донченко) відповідальним за дотримання цього Порядку.

3. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, начальникам структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, керівникам закладів охорони здоров'я, що підпорядковані Міністерству охорони здоров'я України, забезпечити:

3.1. Дотримання цього Порядку;

3.2. Надання результатів моніторингу до державного підприємства "Державний експертний центр Міністерства охорони здоров'я України".

4. Державному підприємству "Державний експертний центр Міністерства охорони здоров'я України" (О. Нагорна) забезпечити підготовку та подання узагальнених річних звітів за результатами моніторингу до Управління контролю якості медичних послуг щорічно не пізніше 1 липня наступного за звітним року.

5. Начальнику Управління контролю якості медичних послуг Т. Донченко забезпечити у встановленому порядку подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра О. Толстанова.

7. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)