АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Розмір файлу

Читайте также:
  1. Базис і розмірність векторного простору
  2. Більший розмір вирубної матриці
  3. БНМ 2.2.7 Маса і розміри молекул
  4. В якому розмірі дозволяється спеціалізованим банкам (крім ощадного) залучати депозити від фізичних осіб
  5. Вартість майна, яке належить арештувати з метою забезпечення цивільного позову, повинна бути співмірною із розміром шкоди, завданої кримінальним правопорушенням.
  6. Виберіть найоптимальніший, на вашу думку, розмір вікна.
  7. Виділення і визначення розмірів зелених зон міст України
  8. Кількісна оцінка середніх розмірів зерна
  9. Менший розмір вирубного пуансона
  10. Методика обчислення розміру грошового відшкодування моральної шкоди, пропонована Є.С.Черноногом
  11. НАЗВА СТАТТІ (Time New Roman Cyr розміром 11 пт, прописні літери)
  12. Ньої суми залучених комерційним банком коштів. Їх розмір був не-

В системі Moodle є обмеження на розмір файлу. Великі файли необхідно архівувати, використовуючи формат zip. Максимальний розмір файлів для конкретного завдання визначається викладачем.

З відповіддю у вигляді кількох файлів – аналогічне до завдання з відповіддю у вигляді файлу, тільки з можливістю редагування документа після перевірки викладачем. Кількість завантажуваних файлів, спроб редагування і можливість видалення файлу визначаються викладачем.

Викладач перевіряє виконане завдання, прислане у вигляді файлу, і або відсилає його студенту на доопрацювання (із зауваженнями в поле Відповідь виправлений), або, при успішному виконанні роботи, виставляє оцінку. Викладач може також прикріпити у відповідь файл.

Після редагування студентом файлу йому потрібно дати назву «Призвіще_Ім’я_Завдання_№_№ спроби редагування», наприклад Петров_Федор_Завдання_ № 6_1. Необхідно надіслати файл для повторної перевірки, в поле «Коментар» можна дати деякі пояснення викладачу. Якщо студент не бажає редагувати свою відповідь, він може відправити роботу відразу для отримання оцінки, натиснувши на кнопку «Відправити для отримання оцінки", за умови, що викладач дає таку можливість.

З відповіддю поза сайтом. Даний тип завдання припускає, що виконана студентом робота повинна бути здана поза системою Moodle, наприклад при очній зустрічі з викладачем. Студенти можуть прочитати опис завдання, але у відповідь не можуть надіслати ні текст, ні файл.

Викладач може поставити оцінку і написати відгук.

Терміни виконання завдань у спеціалістів блоці Календар!

 

2.5.4. Форум

Форум дозволяє організувати інформаційну взаємодію учасників курсу (студентів і викладачів) в процесі навчання. Форуми Moodle мають простий і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. У форумі є ряд налаштувань: можна підписатися на нього і таким чином отримувати всі його повідомлення; слідкувати за новими повідомленнями; здійснювати пошук за повідомленнями форуму; змінювати формат виводу повідомлень (групувати повідомлення в залежності від дати, згортати повідомлення і т.д.)

Зверніть увагу на Новинний форум (розташований у вступному модулі).Тут, як правило, публікуються найбільш важливі повідомлення та оголошення викладачів.

Всі питання викладачеві по організації і проходженню навчання в дистанційному навчальному курсі можна задати у відповідному організаційному форумі.

В тематичних форумах обговорюється тема, запропонована викладачем, або студенти самі створюють свої теми, якщо викладач надає їм таку можливість.

· Перш ніж відправити відповідь, уважно перечитайте, виправте помилки, якщо вони є, адже головне не швидкість, а змістовність відповіді.

· Протягом 30 хвилин учасникам дискусій в системі дозволяється редагувати свої повідомлення!

На форумі дозволяється публікація статей, а також цитат та уривків статей з інших сайтів, але з обов'язковим згадуванням автора і розміщенням діючого посилання.

Перейшовши по посиланню з назвою форуму, можна потрапити на сторінку тем форуму. На рівні навігаційної панелі справа знаходиться поле пошуку по форуму. Система підтримує розширений пошук. Для того щоб перейти на сторінку розширеного пошуку, необхідно натиснути на кнопку «Пошук», нічого не вводячи в поле пошуку(рис. 2.8)

рис. 2.8

 

Можливості пошуку досить широкі і інтуїтивно зрозумілі. Можна задати обов'язкову присутність певних слів, деякі виключити, обмежити тимчасові рамки, шукати за автором, за назвами тем і т.д.

Далі розташовується блок підписки та стеження за повідомленнями:

- фраза «В цьому форумі кожен учасник може вибрати, підписуватися на нього чи ні» означає, що для цього форуму включена можливість підписки (по силці-іконці можна отримати більш детальну інформацію про цю функцію). На цьому ж місці може бути фраза «На цей форум підписані всі». Вона означає, що всі учасники курсу примусово підписані на цей форум і не можуть анулювати підписку. Зазвичай така настройка використовується для форумів з новинами і оголошеннями;

- посилання «Підписатися на форум» означає, що ви не підписані на цей форум, але можете це зробити. При переході по посиланню активується підписка. Якщо користувач вже підписаний на цей форум, це посилання буде змінена на «Анулювати підписку».

По центру малюнка розташовується опис форуму. Під описом знаходиться кнопка «Додати тему для обговорення». За допомогою цієї кнопки можна додати нову тему. Якщо студентам заборонено починати нові теми, цієї кнопки не буде.

Далі розташовується таблиця зі списком тем, яка складається з 4 стовпців:

- «Обговорення» - назва теми. Перейшовши по посиланню, можна подивитися всі повідомлення в темі.

- «Розпочато» - ім'я, прізвище і фотографія (картинка) учасника, який розпочав цю тему. Ім'я та прізвище є посиланням, при переході по яких можна подивитися профіль користувача.

- «Відповіді» - кількість відповідей в темі.

- «Останнє повідомлення» - містить два посилання: ім'я та прізвище останнього хто відповів і дату його відповіді. При переході по першому посиланню можна потрапити на сторінку профілю користувача, при переході по другій відобразиться тільки останнє повідомлення. Щоб подивитися всю тему, необхідно перейти по посиланню «Показати повідомлення-батька».

 

2.5.5. Чат

 

Чат дає можливість учасникам курсу проводити обговорення в режимі реального часу

ü Обов'язковими елементами поведінки в чаті є вітання співрозмовників при вході і прощання при виході.

ü Викладайте думки коротко, питання формулюйте чітко, однозначно.

ü Відповідайте тільки на поставлене запитання. Якщо питання незрозуміле -уточнюйте.

Не рекомендується вести паралельно кілька розмов - можна «заплутатися», оскільки складно сконцентруватися на декількох питаннях одночасно.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)