АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Текст опитувальника

Читайте также:
  1. Creating a VHDL Source (создание файла, содержащего текст программы на языке VHDL).
  2. Ex.4. Using new vocabulary retell the text. / Використовуючи нову лексику перекажіть текст.
  3. Ex.5. Using new vocabulary retell the text. / Використовуючи нову лексику перекажіть текст (впр.2).
  4. Ex.6. Using new vocabulary retell the text. / Використовуючи нову лексику перекажіть текст.
  5. HTML - Урок 3. Форматирование текста
  6. II.2 Стилистическая характеристика рекламного текста
  7. MS Excel.Текстовые функции, примеры использования текстовых функций.
  8. The subject title (Заголовок к тексту)
  9. V2: Текстовые редакторы.
  10. V2: Текстовые редакторы. Пользовательский интерфейс MS WORD.
  11. V2: Текстовые редакторы. Таблицы.
  12. А) структура текстів драм

 

1. Я уникаю спілкування з дорослими, оскільки вони ставляться до мене і поводяться зі мною як з маленьким, а я впевнений, що слід рахуватися і з моїми поглядами, і з моїми інтересами.

2. Більш за все я бентежусь, коли люди не можуть відкласти якість своєї справи, щоб зробити щось важливе для колективу, для класу.

3. Коли хвалять інших, мені теж хочеться досягти якихось успіхів, щоб відмітили й мене.

4. Я не порушую своїх обіцянок.

5. Мені видається нісенітницею багато з того, чим займається більшість людей, але й те чим займаюсь я, теж має мало сенсу.

6. Мені багато в чому не подобається наша компанія, зате я почуваю себе там на рівних зі всіма, я почуваю себе дорослою людиною.

7. Якщо говорити про повагу, то з повагою ставляться до того, у кого знайомі "круті" і хто "прикинутий" класно, а у мене цього немає.

8. Коли я буду дорослим, я хочу заробляти багато грошей, але витрачати я їх буду не тільки на себе, але і на інших, наприклад, допомагати бідним.

9. Я майже завжди роблю так, як говорять дорослі? Вони погано не порадять.

10. Коли потрібно взяти участь у якійсь спільній для класу справі, а це суперечить моїм інтересам (немає часу, бажання і т.д.), я завжди прагну знайти компроміс, щоб було добре і дітям, і щоб себе не ображати.

11. Я ніколи не здійснюю вчинків, за які мені буває соромно.

12. Моя власна думка? Кому вона потрібна? Все вирішують ті, хто зверху, - вчителі, батьки, президент. Але на їхню думку мені особисто теж наплювати.

13. Більшість моїх приятелів тільки й роблять, що стогнуть про тяжке, нецікаве життя, а я сам роблю своє життя таким, яким хочу, - все від самої людини залежить.

14. Мені важливо, що думають про мене діти, і я часто погоджуюсь з ними тільки тому, щоб вони не змінили ставлення до мене.

15. Кожна людина – особистість; у кожній є те, за що її можна поважати. Я завжди прагну побачити це, тому й до мене більшість оточуючих ставляться з повагою.

16. Я ніколи не спізнююсь.

17. Мені дуже важливо, що думають про мене знайомі мені дорослі, і мені дуже хочеться заслужити їх повагу.

18. Я зажди спочатку роблю уроки, а вже потім гуляю, граю на комп’ютері.

19. Я часто думаю, що я нікому не потрібен, та й у мене немає потреби в інших.

20. Я вважаю, що якщо ти особистість – ти мусиш мати свою думку і відстоювати її, не дивлячись ні на що.

21. Мені видається, що життя інших людей цікаве, яскраве, а в мене якось все буденне й сіре.

22. Коли мене несправедливо ображають мої приятелі, я не ображаючи і не відповідаю грубістю, оскільки вважаю це негідним, і до того ж гадаю, що вони так поводяться не тому, що погані, а тому, що так складаються обставини (настрій, стан, незнання ситуації і т.д.).

23. Я зажди говорю лише правду.

24. У мене часто виникає думка, що нічого доброго з мене не получиться, гадаю, що й з більшості приятелів навряд чи получиться щось путнє.

25. Я завжди виконую прохання батьків про допомогу.

26. Буває, що я виконую доручену мені справу, не задумуючись, кому і навіщо це потрібно; доручили і виконую, щоб не приставили чи щоб уникнути покарань.

27. Часто буває, що я погано поводжусь я оточуючими не тому, що я погана людина, а тому, що вони не розуміють мене, та й розуміти не хочуть.

28. Діти не дуже поважають і цікавляться моєю думкою, і, чесно кажучи, я думаю, що їх судження, думки дійсно більш цікаві.

29. Мені і більшості моїх приятелів у сьогоднішньому непростому життя вдається знаходити способи й привід для радості і надії на краще майбутнє.

30. Я ніколи не розпускаю плітки.

31. Я часто буваю безвідповідальним, неправдивим, поступаю непорядно, але для більшості людей "відповідальність", "правдивість", "чесність" – це тільки гарні слова, а на дії вони такі ж, як і я.

32. Для того щоб досягти чогось значного в житті, слід думати лише про себе, а всі розмови про користь для інших заважатимуть досягненню мети.

33. Взагалі-то дорослі праві, коли говорять, що я погана людина. Тільки вони мусять розуміти, що я про них думаю так само.

34. Я гадаю, що люди, які говорять, що для них більш важливим є інтереси суспільства, ніж свої власні, частіше за все говорять неправду.

35. У порівнянні з іншими, я сам, мої успіхи видаються мені незначними.

36. Я з повагою ставлюсь не тільки до своїх думок, переконань, інтересів, але й до думок, переконань, інтересів інших людей.

37. У мене ніколи не виникає роздратування проти моїх батьків.

38. Бувають хвилини, коли мені не хочеться жити, тому що я сам собі стаю бридким і бачу, наскільки неприємні люди, які мене оточують.

39. Коли оточуючі навчаться поважати мене, тоді і я стану з повагою до них ставитися.

40. Іншим дітям вдається все більш легко, ніж мені. Гадаю, і в майбутньому вони зможуть досягти якихось успіхів простіше, ніж я.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)