АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Результат

Читайте также:
  1. E. интерпретирование аналитических результатов по конкретно заданным вопросам правоохранительных органов или суда.
  2. I. Фінансові результати
  3. IV ДЕНЬ- облік та оцінка результатів.
  4. IV. Правила подсчета результатов
  5. IV. Требования к результатам освоения основной образовательной программы дошкольного образования
  6. IY. Результаты исследований
  7. SWOT-анализ раздела «ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫЕ РЕЗУЛЬТАТЫ, ЭФФЕКТИВНОСТЬ»
  8. V этап. Оценка результатов
  9. V этап. Оценка результатов
  10. V этап. Оценка результатов
  11. V этап. Оценка результатов
  12. V. Ожидаемые результаты реализации Программы

11-27 балів. Ви несприйнятливі до чужого настрою, зайняті тільки собою, і вас не цікавить, що відчувають інші. У Вас не розвинута емпатійність. Вам не підходять професії, де спостерігаються прояви гуманності.

28-41 бал. Ви досягли емоційної рівноваги, здатні зрозуміти почуття інших і співпереживати їм, але не настільки, щоб це завдало вам шкоду.

42-60 балів. В емоційному плані у вас то підйоми, то спади. Вас легко захоплюють чужі печалі й радості. Часом ви навіть не знаєте, де закінчуються ваші власні переживання і починаються переживання інших. Емпатійність у Вас розвинута на високому рівні.

МЕТОДИКА «НАМАЛЮЙ ДІМ»

ІНСТРУКЦІЯ

Намалюйте те, що зразу виникне у Вашій уяві при згадці про слово «дім». В цьому тесті немає запитань, однак елементи Вашого малюнку дозволять створити деякі штрихи Вашого психологічного портрету.

 

АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ

 

Міський дім.

Мова йде про багатоповерхову споруду, її рідко малюють. Більшість намагається намалювати інший «ідеальний дім». Цей же малюнок говорить про риси сухої замкнутої людини, котра зосереджується на своїх власних проблемах, якими вона не ділиться.

Невеликий приземлений будинок.

Людина, котра малює дім з низьким дахом, швидше всього відчуває себе втомленою, любить згадувати про минуле, хоч і там, як правило, нічого втішного не знаходить.

Замок.

Такий малюнок розкриває дещо дитяче в характері, несерйозність, легко­важність. Він говорить про надмірну уяву людини, яка не завжди встигає справлятися із своїми обов'язками.

Просторий сільський будинок.

Означає необхідність у розширенні свого житла. Якщо людина, що намалю­вала такий дім бездітна, самотня, то, можливо, вона в такий спосіб висловлює потребу у створенні сім'ї, прагнення виховувати дітей. Якщо дім загородже­ний, то це говорить про замкнутість характеру. Якщо навколо будинку немає загорожа - це означає, що людина добра і довірлива. Чим нижча огорожа, тим вища схильність до спілкування.

Вікна.

Велике вікно говорить про відкритість, дружелюбність, гостинність. Одне чи декілька вікон, вікно з решітками - показник прихованості, наявності комплексів, скупості, невміння ні давати, ні приймати що-небудь від інших.

Двері.

Якщо вони розташовані по середині фасаду, то це характеризує людину привітну, гостинну. А ґанок - говорить про ще більшу великодушність, від­чуття впевненості у собі. Відкриті двері говорять про комунікабельність. Зачинені - замкнутість. Якщо двері розташовані збоку, це ознака недостат­нього прояву комунікабельності, така людина не легко йде на контакт. Якщо двері займають весь фасад, це свідчить про легковажність, непередбачливість у вчинках, але й про великодушність, іноді навіть надмірну.

Димар.

Відсутність на малюнку димаря - ознака нечутливості. Димар, з якого не йде дим, означає теж саме, однак така риса викликана розчаруваннями, які вини­кали в житті людини. Димар з димом - ознака великодушності, а якщо до димаря домальовані цеглини або ще якісь деталі, це свідчить про життєвий оптимізм.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)