АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Технічна характеристика

Читайте также:
  1. I Тип Простейшие. Характеристика. Классификация.
  2. I. Электрофильтры. Характеристика процесса электрической очистки газов.
  3. II.2 Стилистическая характеристика рекламного текста
  4. III. Социолингвистическая характеристика
  5. А30. Эллинистический Египет (общая характеристика социально-экономических и политических отношений).
  6. А31. Держава Селевкидов (общая характеристика социально-экономических и политических отношений).
  7. Абсолютизм. Общая характеристика. Особенности стиля. Используемые композиционные решения, конструктивные элементы и строительные материалы. Ключевые здания. Ключевые архитекторы.
  8. Амплитудно-частотная характеристика и способы ее измерения
  9. Анализ издержек начинается с построения их классификаций, которые помогут получить комплексное представление о свойствах и основных характеристиках.
  10. Анализ структуры и системы управления организации, общая характеристика
  11. Архитектура кхмеров. Общая характеристика. Особенности стиля. Используемые композиционные решения, конструктивные элементы и строительные материалы. Ключевые здания.
  12. Аутизм. Этиология и виды аутизма. Психологическая характеристика аутичных детей.

Зварювальний струм при ПВ 65%, А 200... 1000

Діаметр зварювального дроту, мм 1,6...5

Товщина листів, що зварюють, мм 12...20

Швидкість подачі зварювального дроту, м/г 52...403

Швидкість зварювання, м/г 16.... 126

Габаритні розміри зварювального трактора,

мм, не більше:

висота 1540

ширина 1345

довжина 1715

Напруги живлення апаратної шафи, В 220 або 380

Маса трактора, кг;

без дроту й флюсу не більше 45

Місткість бункера для флюсу, дм3 6,5

 

Джерело живлення універсального зварювального автомата - трансформатор ТСД-1000. Подача електродного дроту не залежить від напруги на дузі, спосіб регулювання швидкості подачі електродного дроту – ступінчастий (змінними шестернями).

До складу трактора ТС-17 М-У входять: зварювальний трактор, апаратна шафа, джерело живлення зварювальної дуги - трансформатор ТСД-1000, комплект змінних вузлів і деталей, що дозволяють робити зварювання похилим електродом «у лодочку» з обробленням і без оброблення кромок, комплект дротів, необхідних для підключення автомата й трансформатора (рис 53.1).

Трактор має один асинхронний двигун, що надає рухи обом робочим механізмам трактора: механізм подачі електродного дроту (зварювальну головку) і механізм переміщення зварювальної установки (ходовий механізм).

Рис 53.1 Кінематична схема зварювального трактора.

Вал електродвигуна з однієї сторони з'єднаний з механізмом подачі, а з іншого боку - з механізмом переміщення. Обидва механізми змонтовані із двигуном в один блок, що служить корпусом трактора. На цьому корпусі закріплені наступні вузли й пристосування: мундштук для підведення зварювального струму до електродного дроту й направлення її в зону дуги, кронштейн, на якому змонтовані пульти керування, котушки з електродним дротом, правильний і корегуючий механізми, бункер для флюсу, переднє шасі трактора з холостими бігунками, прилади для контролю режиму зварювання.

Механізм подачі електродного дроту складається з редуктора із черв'ячними й циліндричними зубчастими передачами й двох роликів, що подають затиснутий між ними дріт. Один з роликів приводний і має поперечну насічку для надійного зчеплення із дротом, а інший - притискний (холостий), що перебуває під дією пружини. Натяг цієї пружини, а, отже, і тягове зусилля можна регулювати за допомогою гвинта в досить широких межах.

Для настроювання редуктора на потрібну швидкість подачі він має змінні шестерні, виведених назовні й закритих кришкою.

Механізм руху трактора (ходовий механізм) складається з редуктора зі змінними шестернями для зміни швидкості зварювання й пари провідних бігунків з гумовими шинами. Для можливості вільного (маршового) переміщення трактора вручну на валу бігунків передбачена фрикційна муфта з маховиками, за допомогою яких вал можна відключати від електродвигуна.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)