АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Призначення та принципи роботи зварювальної головки при автоматичному зварюванні у захисному газі

Читайте также:
  1. Cхема электрическая принципиальная блока ТУ-16. Назначение, принцип действия.
  2. D. защімлення головки крайньої плоті статевого члену
  3. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  4. II Методика виконання курсової роботи.
  5. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  6. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  7. V. Несколько принципиальных соображений
  8. VI Поточний контроль виконання роботи
  9. VI Поточний контроль виконання роботи
  10. VI Поточний контроль виконання роботи
  11. VI Поточний контроль виконання роботи
  12. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.

Автоматичне зварювання у захисному газі застосовується у крупносерійному і масовому виробництвах для виготовлення труб, ємностей та інших конструкцій. Перевага автоматичного зварювання у захисному газі: відсутність флюсів та операції очистки шва від шлаку, можливість здійснювати зварювання у вертикальних і стельових положеннях. Зварювальна головка (53.2) має неплавкий вольфрамовий електрод 1, зварювальний пальник 2, касету з присадним дротом 3,механізм подачі дроту 5.

 

Рис. 53.2. Схема зварювальної головки.

Зварювальний пальник у вигляді пустотілого циліндра з керамічного матеріалу з цангою у центрі для закріплення неплавких електродів. У зазор між цангою та корпусом пальника подається захисний газ. В зону горіння дуги подається присаджувальний дріт з визначеною швидкістю механізмом подавання.

Переміщення зварювального автомата здійснюється від окремого електродвигуна з регульованою швидкістю у межах 12…120 м/г.

В якості захисних газів застосовують інертні гази (аргон і гелій) та активні гази (вуглекислий газ, азот та інш.).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)