АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ОЦІНЮВАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ПРАКТИКИ

Читайте также:
  1. II ЗМІСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ
  2. IV ДЕНЬ- облік та оцінка результатів.
  3. IV ПРОГРАМА ПРАКТИКИ
  4. V Оформлення звіту з переддипломної практики
  5. VIІ Підведення підсумків практики
  6. VІ Вимоги до складання та оформлення документації про проходження ВИРОБНИЧОЇ практики
  7. Анализ и структурирование проблемы влияния пользования цифровой мобильной техникой на отношение, коммуникацию и практики калининградцев
  8. Анализ практики мотивации и стимулирования труда персонала Ишимбайского РУС
  9. АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ
  10. Аналіз результатів
  11. АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ТЕРМОМЕТРІЇ
  12. Аналіз фінансових результатів на підприємстві

 

Підсумкове оцінювання проходження студентом практики проводиться за єдиним модулем (табл. 6), для кожного із елементів якого встановлена максимальна і мінімальна кількість балів, які може отримати практикант.

Таблиця 6

Розподіл балів за окремими елементами модуля підсумкового оцінювання проходження студентом практики

№ поз. Елементи модуля Кількість балів Форма контролю Хто проводить контроль
міні-мальна макси-мальна
1. Виконання календарного графіку проходження практики     Поточний контроль Керівник практики від підприємства (організації) Керівник практики від кафедри[1]  
2. Звіт студента з практики     Перевірка звіту Керівник практики від кафедри  
3. Індивідуальне завдання     Перевірка ІЗ Керівник практики від кафедри  
4. Знання, уміння, навички за програмою практики     Диференційний залік в усній формі Кафедральна комісія
  Всього:          

 

Загальна оцінка рівня знань, умінь і навичок студентів з навчальної дисципліни за шкалою ECTS та національною шкалою виставляється виходячи із кількості балів, отриманих за результатами рубіжного (модульного) контролю або за результатами рубіжного (модульного) контролю та балів, отриманих на екзамені у відповідності до таблиці 7.

Таблиця 7

Шкала оцінювання: національна та ECTS

Сума балів за всі види навчальної діяльності ОцінкаECTS Оцінка за національною шкалою
для екзамену, курсового проекту (роботи), практики, диференційованого заліку
90 – 100 А відмінно
82-89 В добре
74-81 С
64-73 D задовільно
60-63 Е
35-59 FX незадовільно з можливістю повторного складання
0-34 F незадовільно з обов’язковим повторним вивченням дисципліни

 

При цьому передбачено різні форми контролю виконання елементів модулю. Оцінки за кожну позицію включаються керівником практики від університету у підсумкову кількість балів, яка враховується при підсумковому контролі.

Знання, уміння та навички студента, здобуті під час проходження практики, оцінюються комісією, призначеною завідувачем кафедри із числа керівників практики (3-4 викладачі). Диференційований залік з практики проводиться в усній формі комісією у визначений термін. Студент допускається до складання заліку лише за наявності оформлених згідно вимог звіту і щоденника практики, підписаних керівником.

Студента, який не виконав програму навчальної практики, або одержав незадовільну оцінку, комісія рекомендує до відрахування.

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)