АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Аналіз результатів

Читайте также:
  1. Case 2. Маркетингове середовище міжнародних ринків та його аналіз
  2. IV ДЕНЬ- облік та оцінка результатів.
  3. VII. Тематика курсових робіт з аналізу фінансів підприємств
  4. АВС-аналіз товарів за ___ рік за рівнем отриманого доходу (чистої виручки від реалізації)
  5. Аналіз асиметрій розвитку галузі побутової хімії у старих (ЄС-15) та нових (ЄС-12) країнах-членах
  6. Аналіз асортименту і структури продукції
  7. Аналіз виробничих ресурсів і організаційно-технічного рівня підприємства
  8. Аналіз владних відносин у постіндустріальних суспільствах
  9. Аналіз галузі та конкурентного середовища підприємства в галузі
  10. Аналіз даних
  11. Аналіз дебіторської і кредиторської заборгованості підприємства
  12. Аналіз депозитної та кредитної діяльності кредитних спілок

Завдання 1.

1 бал нараховується за намальовану фігуру людини, де є такі частини: голова, волосся, 2 вуха, 2 очей, 2 брови, ніс, рот, шия, тулуб, 2 руки, з п'ятьма пальцями на кожній, ноги, взуті чи роззуті, верхня частина тулуба відділена від нижньої, є одяг.

2 бали - коли відсутнє волосся, пальці (або вони не всі), вуха.

3 бали - коли відсутні одяг, шия, вуха, волосся, брови, пальці (або вони не всі), не відділена верхня частина тулуба від нижньої.

4 бали - примітивне зображення.

5 балів - головонога людина.

Завдання 2.

1 бал ставиться при повній схожості букв, а також коли букви за розміром відрізняються не більше, ніж вдвоє порівняно із зразком. Початкова буква вища за рядкові, між буквами виражений зв'язок, нахил не більший 30 градусів.

2 бали - зображення зручне для читання, але букви різного розміру і нахилу.

3 бали - коли чотири букви зображено правильно.

4 бали - можна впізнати одну букву, штрихи розміщені так, ніби це три слова. 5 балів - сумбурне зображення.

Завдання 3.

1 бал - повна схожість. Допускається лише невелике відхилення окремих крапок або всього стовпчика. Загальний малюнок крапок не повинен бути зменшеним або збільшеним більш як удвоє.

2 бали - кількість крапок повинна відповідати зразку. Допускається відхилення трьох крапок по вертикалі або горизонталі не більше, як на половину відстані між ними.

3 бали - зберігається загальна схожість, але кількість крапок не відповідає зразку, на малюнку повинно бути не більше 20 і не менше 7 крапок. Допускається оберт зображення на 180 градусів.

4 бали - схожість відсутня. Зображення складається з окремих крапок, але певний порядок зображення відбито. Розмір і кількість крапок не відповідають зразку.

5 балів - сумбурне зображення (див. мал. 3)

 
 

Мал. 3.

[5, 5-10].

 

Для визначення готовності дитини до шкільного навчання можна скористатися і методикою Л.А.Венгера та А.Л.Венгера [3], мета якої полягає у визначенні вміння дитини слухати та виконувати вказівки дорослих.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)