АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Про повернення позовної заяви

Читайте также:
  1. Верховний Суд України відмовляє в задоволенні заяви, якщо обставини, які стали підставою для перегляду справи, не підтвердилися.
  2. Заява підписується особою, яка її подає. До заяви додасться оформлений належним чином документ, що підтверджує повноваження особи, яка її подає, відповідно до вимог цього Кодексу.
  3. Заявити самовідвід за наявності обставин, передбачених цим Кодексом.
  4. Заявити самовідвід за наявності обставин, передбачених цим Кодексом.
  5. Операції за коштами від повернення бюджетних позичок та кредитів, наданих під державні гарантії за рахунок загального фонду державного бюджету
  6. Особа, яка відмовилася від заяви про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами, не має права повторно звертатися до суду з такою самою заявою з тих самих підстав.
  7. Повернення скарги не позбавляє права повторного звернення до слідчого судді, суду в порядку, передбаченому цим Кодексом.
  8. Стаття 443. Повернення матеріалів кримінального провадження
  9. Стаття 449. Порядок подання заяви про перегляд судового рішення
  10. Стаття 450. Перевірка відповідності заяви вимогам цього Кодексу Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ
  11. Стаття 462. Вимоги до заяви про перегляд судового рішення за ново- виявленими обставинами
  Справа № 2а/0570/19854/2011

Суддя Донецького окружного адміністративного суду розглянувши матеріали позовної заяви Буданова Ігоря Михайловича до спеціаліста УПФУ в Артемівському районі Савчиної О. В. та виконуючого обов’язки начальника УПФУ в Артемівському районі Гудзикевич О.Л., -

 

ВСТАНОВИВ:

 

Буданов Ігор Михайлович звернувся до Донецького окружного адміністративного суду з позовом до спеціаліста УПФУ в Артемівському районі Савчиної Оксани Володимирівни та виконуючого обов’язки начальника УПФУ в Артемівському районі Гудзикевич О.Л.

Ухвалою суду від 17.02.2011 року зазначена позовна заява залишена без руху, оскільки подана з порушенням вимог ст. 106 КАС України, та позивачеві встановлено строк до 09.03.2011 р. для усунення виявлених судом недоліків позовної заяви.

Зазначену ухвалу позивачем отримано 04.03.2011 року, про що свідчить повідомлення про вручення поштового відправлення.

У встановлений ухвалою термін позивачем не усунуті виявлені судом недоліки, тому позовна заява підлягає поверненню позивачеві.

Керуючись ст. 108 КАС України, -

 

УХВАЛИВ:

 

Позовну заяву Буданова Ігоря Михайловича до спеціаліста УПФУ в Артемівському районі Савчиної Оксани Володимирівни та виконуючого обов’язки начальника УПФУ в Артемівському районі Гудзикевич О.Л. - повернути позивачеві.

Копію ухвали разом із позовною заявою та усіма доданими до неї матеріалами невідкладно надіслати особі, яка її подала.

Роз’яснити позивачеві, що повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

 

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду через Донецький окружний адміністративний суд шляхом подачі в 5-денний строк апеляційної скарги з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, то апеляційна скарга подається протягом 5 днів з дня отримання копії ухвали. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги. У випадку подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Якщо суб’єкта владних повноважень у випадках та порядку, передбачених частиною четвертою статті 167 цього Кодексу, було повідомлено про можливість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то 5-денний строк на апеляційне оскарження ухвали суду обчислюється з наступного дня після закінчення 5-денного строку з моменту отримання суб’єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії ухвали суду.

 

Суддя

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)