АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Індивідуальні завдання до практичної роботи № 8

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  4. III. Мета, стратегічні напрями та основні завдання Національної стратегії
  5. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  6. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  7. А. Виконується при підготовці до роботи
  8. А. Завдання
  9. А. Завдання
  10. А. Завдання
  11. Аналіз стану виховної роботи
  12. База даних для роботи з Project Expert

Завдання 1, завдання 2 Розробіть задані згідно варіанту структури та продемонструйте роботу цих структур в головній функції

№ в Завдання 1   Завдання 2
Варіант1, 16 Об’явити структуру для збереження даних про літаки, яка повинна містити: номер рейсу літака, назву літака, кількість місць, день відправлення, вартість квитка. Створити дві структурні змінні для збереження даних про рейсові літаки. Проініціалізувати змінні будь-якими значеннями. Значення вивести на екран. Визначити чи літають ці літаки по парним дням. Для другого літака всі дії виконувати через покажчик на структуру. В першу програму додати функції введення та виведення всих даних структури. А також функцію обчислення та виведення загальної вартості перевезення пасажирів для кожного літака. Створити масив структур для збереження даних про 5 літаків. Організувати введення та виведення даних про літаки через функції. Визначити кількість літаків, які мають більше 50 посадочних місць.
Варіант2,17 Об’явити структуру для збереження даних про робітників, яка повинна містити: прізвище, посада, кількість відпрацьованих годин, категорія. Створити дві структурні змінні для збереження даних про робітників. Проініціалізувати змінні будь-якими значеннями. Значення вивести на екран. Обчилити зарплату робітників згідно категорій (1 категорія – 15грн/год, 2 категорія – 12,35грн/год). Для першого робітника всі дії виконувати через покажчик на структуру. В першу програму додати функції введення та виведення всих даних структури. А також функцію обчислення та виведення зарплати для кожного працівника. Створити масив структур для збереження даних про 5 робітників. Організувати введення та виведення даних про робітників через функції. Визначити загальну кількість годин, яку відпрацювали всі робітники підприємства.
Варіант3,18 Об’явити структуру для збереження даних про станки (назва станка, кількість відпрацьованих годин, кількість виготовлених деталей в годину). Створити дві структурні змінні для збереження даних про станки. Проініціалізувати змінні будь-якими значеннями. Значення вивести на екран. Обчилити кількість виготовлених деталей кожним станком. Для другого станка всі дії виконувати через покажчик на структуру. В першу програму додати функції введення та виведення всих даних структури. А також функцію обчислення та виведення загальної кількості розроблених деталей за всі години для кожного станка. Створити масив структур для збереження даних про 5 станків. Організувати введення та виведення даних про станки через функції. Визначити назву станка, який має найменшу кількість відпрацьованих годин.
Варіант4,19 Об’явити структуру для збереження даних про студентів, яка повинна містити: прізвище, група, курс, оцінка з програмування, оцінка з фізики, оцінка з математики. Створити дві структурні змінні для збереження даних про робітників. Проініціалізувати змінні будь-якими значеннями. Значення вивести на екран. Обчилити середній бал кожного студента. Для другого студента всі дії виконувати через покажчик на структуру. В першу програму додати функції введення та виведення всих даних структури. А також функцію обчислення та виведення середнього балу кожного студента. Створити масив структур для збереження даних про 5 студентів. Організувати введення та виведення даних про студентів через функції. Визначити та вивести всі дані про відмінників.
Варіант5,20 Об’явити структуру для збереження даних про пацієнта (прізвище, рік народження, частоту пульсу і температура). Створити дві структурні змінні для збереження даних про пацієнтів. Проініціалізувати змінні будь-якими значеннями. Значення вивести на екран. Визначити чи є показники пацієнта в нормі. Для першого пацієнта всі дії виконувати через покажчик на структуру. В першу програму додати функції введення та виведення всих даних структури. А також функцію визначення інформації про те, чи показники пацієнта в нормі. Створити масив структур для збереження даних про 5 пацієнтів. Організувати введення та виведення даних про пацієнтів через функції. Визначити та вивести всі дані про пацієнтів, тиск яких підвищений.
Варіант6,21 Об’явити структуру для збереження даних про робітників, яка повинна містити: прізвище, вік, стаж, категорію. Створити дві структурні змінні для збереження даних про робітників. Проініціалізувати змінні будь-якими значеннями. Значення вивести на екран. Визначити для кожного робітника кількість років, які йому залишилось відпрацювати до пенсії (пенсійним віком вважати вік – 60 років). Для першого робітника всі дії виконувати через покажчик на структуру. В першу програму додати функції введення та виведення всих даних структури. А також функцію обчислення та виведення кількість років, які працівнику залишилось відпрацювати до пенсії. Створити масив структур для збереження даних про 5 робітників. Організувати введення та виведення даних про робітників через функції. Вивести прізвище та категорію працівника з найменшим стажем роботи.
Варіант7,22 Об’явити структуру для збереження даних про потяги, яка повинна містити: номер потяга, місце призначення, середню швидкість потягу, відстань між пунктом відправлення та пунктом призначення. Створити дві структурні змінні для збереження даних про потяги. Проініціалізувати змінні будь-якими значеннями. Значення вивести на екран. Визначити час ходу кожного потяга. Для другого потяга всі дії виконувати через покажчик на структуру. В першу програму додати функції введення та виведення всих даних структури. А також функцію обчислення та виведення час ходу кожного потяга. Створити масив структур для збереження даних про 5 потягів. Організувати введення та виведення даних про потяги через функції. Визначити кількість потягів, які прибувають у місце призначення, назва якого починається з літери «А».
Варіант8,23 Об’явити структуру для збереження даних про магазини, яка повинна містити: назва магазину, місце знаходження, товарообіг за місяць (в гривнах), премія. Створити дві структурні змінні для збереження даних про магазини. Проініціалізувати змінні будь-якими значеннями (окрім премії). Значення вивести на екран. Визначити премію (якщо продано продукції на суму < 7000 грн – премія 5%, інакше 7%). Для першого магазину всі дії виконувати через покажчик на структуру. В першу програму додати функції введення та виведення всих даних структури. А також функцію обчислення та виведення премії кожного магазину. Створити масив структур для збереження даних про 5 магазинів. Організувати введення та виведення даних про магазини через функції. Визначити та вивести на екран дані про назву та місце знаходження магазинів, товарообіг яких належить діапазону від 3000грн до 20000грн.
Варіант9,24 Об’явити структуру для збереження даних про картку енергоспоживання, яка повинна містити: прізвище власника будинка, кількість спожитої енергії, сума до сплати (в грн), сплачено (в грн). Створити дві структурні змінні для збереження даних про картку. Проініціалізувати змінні будь-якими значеннями (окрім суми до сплати). Значення вивести на екран. Визначити суму до сплати, якщо вартість електроенергії 2грн/КВт. Для першої картки всі дії виконувати через покажчик на структуру. В першу програму додати функції введення та виведення всих даних структури. А також функцію обчислення та виведення суми до сплати для кожної картки. Створити масив структур для збереження даних про 5 карток. Організувати введення та виведення даних про картки через функції. Визначити та вивести на екран дані карток всих боржників.
Варіант10,25 Об’явити структуру для збереження даних про процесори (назва, покоління, об’єм пам’яті, тактова частота). Створити дві структурні змінні для збереження даних про процесори. Проініціалізувати змінні будь-якими значеннями. Значення вивести на екран. Визначити чи відносяться процесори до 6 покоління. Для другого процесора всі дії виконувати через покажчик на структуру. В першу програму додати функції введення та виведення всих даних структури. А також функцію визначення, чи відносяться процесори до 6 покоління. Створити масив структур для збереження даних про 5 процесорів. Організувати введення та виведення даних про процесори через функції. Визначити середню тактову частоту всих процесорів.
Варіант11,26 Об’явити структуру для збереження даних про учасника змагання (прізвище, назва спортклуба, час пробігу, швидкість пробігу). Створити дві структурні змінні для збереження даних про учасників. Проініціалізувати змінні будь-якими значеннями (окрім швидкості). Значення вивести на екран. Визначити для кожного учасника його швидкість, якщо дистанція пробігу 100м. Для першого учасника всі дії виконувати через покажчик на структуру. В першу програму додати функції введення та виведення всих даних структури. А також функцію визначення швидкость учасника, якщо дистанція пробігу 100м.. Створити масив структур для збереження даних про 5 учасників. Організувати введення та виведення даних про учасників через функції. Визначити та вивести всі дані переможця пробігу.
Варіант12,27 Об’явити структуру для збереження даних про трикутники, яка повинна містити: розмір першої сторони, другої сторони, третьої сторони, периметр. Створити дві структурні змінні для збереження даних про трикутники. Проініціалізувати змінні будь-якими значеннями (окрім периметра). Значення вивести на екран. Визначити периметр кожного трикутника. Для першого трикутника всі дії виконувати через покажчик на структуру. В першу програму додати функції введення та виведення всих даних структури. А також функцію обчислення та виведення периметра кожного трикутника. Створити масив структур для збереження даних про 5 трикутників. Організувати введення та виведення даних про трикутники через функції. Визначити та вивести всі дані про трикутники, які мають розмір першої сторони менший, ніж 5см.
Варіант13,28 Об’явити структуру для збереження даних про вищі учбові заклади: місто знаходження, назва, кількість спеціальностей, кількість бюджетних місць для вступу. Створити дві структурні змінні для збереження даних про учбові заклади. Проініціалізувати змінні будь-якими значеннями. Значення вивести на екран. Визначити, чи має заклад кількість спеціальностей більшу за 7. Для другого закладу всі дії виконувати через покажчик на структуру В першу програму додати функції введення та виведення всих даних структури. А також функцію визначення, чи має заклад кількість спеціальностей більшу за 7. Створити масив структур для збереження даних про 5 закладів. Організувати введення та виведення даних про заклади через функції. Визначити назви учбових закладів, які знаходяться в місті, назва якого починається на букву «З».
Варіант14,29 Об’явити структуру для збереження даних про автомобіль (модель, вартість, пробіг). Створити дві структурні змінні для збереження даних про авто. Проініціалізувати змінні будь-якими значеннями. Значення вивести на екран. Визначити середню вартість всих авто. Для першого авто всі дії виконувати через покажчик на структуру. В першу програму додати функції введення та виведення всих даних структури. А також функцію визначення, чи має авто пробіг більше 20000 км. Створити масив структур для збереження даних про 5 авто. Організувати введення та виведення даних про авто через функції. Визначити середню вартість всих авто.
Варіант15,30 Об’явити структуру для збереження даних про країну (назва, президент, кількість населення, площа). Створити дві структурні змінні для збереження даних про країни. Проініціалізувати змінні будь-якими значеннями. Значення вивести на екран. Визначити загальну площу країн. Для першої країни всі дії виконувати через покажчик на структуру. В першу програму додати функції введення та виведення всих даних структури. А також функцію визначення, чи має країна населення більше 1 млн. людей. Створити масив структур для збереження даних про 5 країн. Організувати введення та виведення даних про країни через функції. Визначити загальну площу країн.
   
       

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)