АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Практичне завдання №13

Читайте также:
  1. I. ПЕРЕВІРКА ДОМАШНЬОГО ЗАВДАННЯ
  2. II Завдання додому
  3. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  4. II. МЕТА, ЗАВДАННЯ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИКОННАННЯ.
  5. II. Основні напрями роботи, завдання та функції управління
  6. II. Практичне завдання.
  7. II. Практичне завдання.
  8. II. Тестові завдання
  9. IV рівень (одне завдання 4 бали)
  10. IІ Завдання додому
  11. IІ Завдання додому
  12. IІ Завдання додому

Розкрийте сутність, зміст, визначення та необхідність контролю, як функції менеджменту. Вкажіть принципи. Цілі та завдання контролю. Опишіть процес виконання функції контролю в готелі.

 

 

Практичне завдання №12

Дайте характеристику методів менеджменту. Проаналізуйте використання організаційно-розпорядчих та соціально-психологічних методів менеджменту в управлінні готельно-туристичним комплексом.

 

 

Практичне завдання №11

За допомогою управлінської решітки ГРІД необхідно вирішити конкретну ситуацію:

ü Ваш безпосередній керівник, минаючи Вас, дає завдання Вашому підлеглому, який вже зайнятий виконанням термінової роботи. Ви і Ваш керівник рахуєте свої завдання невідкладними.

А) Буду строго притримуватися субординації, не заперечуючи рішення керівника і запропоную підлеглому відкласти виконання поточної роботи.

Б) Все залежить від того наскільки авторитетний в моїх очах керівник.

В) Виражу свою незгоду з рішенням керівника. Попереджу його про те, що надалі в таких випадках буду відміняти його завдання, доручені моєму підлеглому без моєї згоди.

Г) В інтересах справи відміню завдання керівника, прикажу підлеглому продовжити розпочату роботу.

Відповіді занести в таблицю та обґрунтувати:

Тип менеджера
1.1 1.9 9.1 5.5 9.9 9+9
           

 

 

Практичне завдання №10

Розкрийте суть основних форм влади та проаналізуйте їх вплив на підлеглих на різних рівнях управління в готельно-туристичному комплексі.

 

 

Практичне завдання №9

Дайте характеристику конфліктної ситуації та конфлікту. Опишіть природу та функції конфліктів. Охарактеризуйте основні способи розв’язання конфліктних ситуацій в туристичному підприємстві.

 

 

Практичне завдання №8

Поясніть значення соціальної відповідальності туристичного бізнесу. Проаналізуйте основні форми соціальності відповідальності та їх значення у формуванні іміджу готельно-туристичного комплексу.

 

 

Практичне завдання №7

Вашим підприємством управляє керівник диктаторського типу /стилю/ управління. Дайте характеристику його впливу на діяльність підприємства і відділу в якому ви працюєте.

 

Практичне завдання №6

Обґрунтуйте, діяльність яких осіб ВАТ “Черемош” можна віднести до менеджерів:

а) голову акціонерного товариства;

б) головного бухгалтера;

в) непрацюючого акціонера;

г) керівника автогосподарства.

 

 

Практичне завдання №5

Дайте характеристику комунікацій та комунікаційного процесу. Опишіть етапи комунікаційного процесу. Обґрунтуйте, яка з названих комунікаційних мереж відображає напрямки інформаційних потоків у туристичному підприємстві де ви проходили практику і чому:

а) “колесо”;

б) “всеканальна”;

в) “ланцюг”.

 

 

Практичне завдання №4

Дайте характеристику факторів внутрішнього середовища організації. Опишіть основні чинники впливу внутрішнього середовища на туристичне підприємство.

 

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)