АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Ознайомтеся з результатами. 1. Ви – досконалість.Ви розумні та ощадливі

Читайте также:
  1. Ознайомтеся з результатами.
  2. Ознайомтеся з результатами.

1. Ви – досконалість. Ви розумні та ощадливі. Ставите перед собою конкретні цілі і прагнете їх досягти. Сердитесь, що щось не виходить. Ви чудовий друг (подруга), але часто критикуєте інших, до речі, себе теж. Учіться світ сприймати таким, який він є. Можливо для цього Вам варто розвивати аналітичні здібності.

2. Ви – сама люб’язність. Ви сердечна, добродушна людина, любите знаходитися у гурті, із задоволенням допомагаєте людям. Головне для Вас – відчувати себе потрібним (-ою). Оточуючі цінують Вас за лояльний характер. Але Ви ревниві, міцно тримаєтесь за те, що Вам належить. Не варто жаліти себе і вважати, що люди користуються Вашою добротою.

3. Ви – честолюбні. У Вас є шанси досягти успіху – з Вашою кипучою енергією Ви можете гори звернути. Обожнюєте конкуренцію і точно знаєте, як використати свою чарівність, щоб наблизитися до мети. Проблема в тому, що в гонитві за бажаним можете з легкістю переступити через інших, за що оточуючі не дуже Вас шанують. Намагайтеся не занадто часто звертати на себе увагу. Пам’ятайте, поряд із Вами знаходяться особистості не менш яскраві, ніж Ви.

4. Ви – мрійник. Ви – романтик, особистість ранима. Пишаєтеся своєю неповторністю. Маєте здатність розуміти інших людей і щиро співчувати їм. Вам не завадило б навчитися не так гостро сприймати чужий біль. І намагайтеся не залишатися занадто довго на самоті зі своїми мріями, інакше упустите важливі події у своєму житті.

5. Ви – мислитель. Ви спокійна вдумлива натура. Спостереження за тим, що відбувається – Ваше улюблене заняття. Частіше послуговуєтеся розумом, ніж серцем. Виявляєте до людей непідробний інтерес, тому багато хто вважає Вас приємною людиною. Почуваєте себе окриленим (-ою), коли знаєте, що Ви – сам (а) собі хазяїн. Але якщо ініціатива виходить не від Вас, відразу відходите у бік. Можливо в цьому і полягає Ваша помилка. Навіть якщо ідея належить іншій людині, справа знайдеться і для Вас.

6. Ви – обережні. Вас цінують як хорошого і надійного друга (подругу). Почуваєте себе комфортно в оточенні дружньо налаштованих людей. Але якщо у чомусь упевнені, то стаєте сміливим (-ою) і відстоюєте свою правоту. Завжди напоготові (насторожі), розслаблятися – це не для Вас. Але іноді виявляєте надмірну обережність із-за небажання піддавати себе стресам. Ідіть до мети повільно, але впевнено, і тоді обов’язково досягнете успіху.

7. Ви – удачливі. Фортуна часто посміхається Вам. Можливо цьому сприяє Ваша безмежна віра в хороших людей. Завжди кипите енергією, бездіяльність для Вас – катастрофа. Друзям подобаєтесь за те, що у Вас завжди знайдеться в запасі декілька оригінальних ідей. Але, не дивлячись на те, що Вам часто щастить, в житті трапляються і чорні смуги. І тоді це просто вибиває Вас із колії. Ваше завдання – навчитися більш спокійно сприймати невдачі, адже їх обов’язково змінять щасливі дні.

8. Ви – лідер. Ви – натура сильна, смілива, яскрава. Цими якостями, як магнітом, притягуєте до себе людей. Завжди готові прийти на допомогу. Говорите те, що думаєте, часто критикуєте керівництво. Мобілізуєтесь, коли на Вас покладають відповідальність. Проте справжнє задоволення одержите, коли будете робити людям добро.

9. Ви – миролюбні. Ви м’яка, привітна людина. Дуже цінуєте в оточуючих доброзичливість. Відчуваєте дискомфорт, якщо хтось з’ясовує стосунки. Але іноді буваєте засмучені (-на) до понурості. Ваш головний ворог – лінь, із-за чого часто упускаєте шанс досягти успіху. Боріться з лінощами. Намагайтеся бути точним (-ою) і пунктуальним (-ою).

(За Аксеновой Л.В. Семейная энциклопедия: Психологические тесты. 400.–Донецк: ООО ПКФ „БА”, 2004. – С.7–10.)

 

 
 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)