АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

І. ЗАВДАННЯ ДЛЯ ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ І ВКАЗІВКИ ДО ЇЇ ВИКОНАННЯ

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. I. ПЕРЕВІРКА ДОМАШНЬОГО ЗАВДАННЯ
  3. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  4. II Завдання додому
  5. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  6. II. МЕТА, ЗАВДАННЯ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИКОННАННЯ.
  7. II. Основні напрями роботи, завдання та функції управління
  8. II. Практичне завдання.
  9. II. Практичне завдання.
  10. II. Тестові завдання
  11. III. Організація роботи з підготовки та направлення структурними підрозділами органів ДПС запитів на встановлення місцезнаходження платника податків
  12. III. Основний зміст роботи

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Запорізький національний технічний університет

 

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

 

для самостійного вивчення дисципліни “Страхові послуги ”

Для студентів спеціальності 6.030508 «Фінанси і кредит» всіх форм навчання

 

 

 

 

 

 


Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни “ Страхові послуги ” для студентів спеціальності 6.030508 «Фінанси і кредит» всіх форм навчання. Укл. Н.О. Чередниченко – Запоріжжя: ЗНТУ, 2015.- 14с.

Викладено тематичний зміст дисципліни, загальні правила оформлення контрольної роботи, завдання до контрольної роботи та порядок виконання, методичні рекомендації щодо виконання практичної частини контрольної роботи, вимоги до змісту та тематика курсових робіт, типові задачі та перелік запитань до семестрового контролю, критерії оцінки знань студента, список рекомендованих джерел.

 

 

Укладачі: Н.О. Чередниченко, ст. викладач

 

 

Рецензент: Т.О. Олейнік, к.е.н, доц.

 

 

Відповідальний за випуск: Н.О. Чередниченко, ст. викладач

 

Затверджено

на засіданні кафедри «Фінанси і кредит»

Протокол № ___ від ________________


ЗМІСТ

ВСТУП………………………………………………...…..4

І. Завдання для виконання контрольної роботи

і вказівки до її виконання………..……………….............7

ІІ. Теоретичні питання……………….……………….....8

ІІІ. Питання для підготовки до іспиту…………………12

VІ. Рекомендації щодо самостійної роботи студентів …13

V. Критерії оцінювання знань…………………………14

VII. Рекомендована література…………………............14


ВСТУП

Навчальна дисципліна "Страхові послуги " призначена для студентів економічних спеціальностей та їх підготовки за спеціальністю "Фінанси і кредит" та має теоретико-прикладний характер. Предметом курсу є страхування, як обов'язковий елемент кожної соціально-економічної системи. Страхування – важливий спосіб мінімізації економічних збитків у суспільстві. Це один із видів діяльності, що входить до економічної системи держави й зумовлений рухом грошових ресурсів. Страхування має на меті або відшкодування збитків, завданих окремому господарству в разі стихійного лиха, або ж надання певної суми грошей окремій особі у випадку настання заздалегідь визначеної події, пов'язаної з життям цієї особи.

Мета викладання дисципліни:

- розширенння обґрунтованої кількості обов'язкових видів страхування;

- стимулювання формування економічної заінтересованості у підприємців до ведення страхового бізнесу;

- підвищення довіри громадян до страхових інститутів;

- зміцнення матеріально-технічної бази і підвищення якості роботи органів страхового нагляду;

- прискорення запровадження у вітчизняному страховому бізнесі стандартів Міжнародної системи фінансової звітності;

- підвищення якості підготовки нового покоління фахівців для страхового бізнесу.

 


І. ЗАВДАННЯ ДЛЯ ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ І ВКАЗІВКИ ДО ЇЇ ВИКОНАННЯ

Контрольна робота містить чотири теоретичних питання. Контрольна робота є однією з форм контролю самостійної роботи студента із курсу “Страхові послуги”.

У письмових відповідях на теоретичні питання необхідно глибоко розкрити відповідний матеріал, пов’язати теорію питання з практикою роботи конкретної організації, а також подати проблемні міркування з питання, що розглядається.

Викласти матеріал необхідно своїми словами, з посиланням на використані літературні джерела. При цьому слід пам’ятати, що дослівне переписування тексту з літературних джерел не допускається, студент зобов’язаний самостійно формулювати свої думки.

Звітний матеріал оформляється від руки або в друкованому вигляді. В кінці роботи подається список використаної літератури. Завершується робота датою її виконання і підписом студента.

Робота, яка була подана після встановленого терміну, не перевіряється без дозволу декана. Викладач, перевіривши роботу, оцінює її та приймає рішення щодо допущення студента до співбесіди. Робота, яка не допускається до співбесіди, переробляється відповідно до зауважень викладача.

Номер варіанта контрольної роботи видається викладачем.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)