АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Висновок до Глави 3

Читайте также:
  1. Аналітичний висновок
  2. Аудиторський висновок. Види аудиторських висновків. Порядок їх складання і подання.
  3. Висновок
  4. ВИСНОВОК
  5. Висновок
  6. Висновок
  7. ВИСНОВОК
  8. Висновок
  9. ВИСНОВОК
  10. Висновок
  11. Висновок
  12. Висновок

 

Надання готельних послуг високої якості є складовою частиною постійного уваги адміністрації готелю незалежно від форми власності. Досягнення якості в сфері обслуговування - важливе завдання, вирішення якої забезпечує підприємницький успіх. Діяльність у сфері гостинності передбачає високий рівень контакту і координації між працівниками та гостями. Найбільш часто зустрічаються дії в цьому сенсі спрямовані на поліпшення і контроль якості готельних підприємств. Проте якість готельних полягає не тільки у вирішенні технічної сторони справи. Зусилля підприємств готельної індустрії традиційно були спрямовані на залучення клієнтів, на максимальне виконання побажань гостей, завоювання довіри. Тому стратегія готельного підприємства повинна також мати на увазі і більше того, робити особливий акцент на вдосконаленні відносин і спілкування між клієнтами і готельним підприємством.

Надання якісного обслуговування є першорядним завданням готелю В«ValenciaВ». p> У цілях забезпечення стратегічної переваги перед конкурентами готелі В«ValenciaВ» необхідно проводити аналіз якості. Аналіз якості готельних послуг дозволить створити передумови для наступного підвищення рівня обслуговування.

При проведенні аналізу якості необхідно керуватися принципом, що думка клієнта про якості готельних послуг є основним. Основним методом збору даних, необхідних для проведення аналізу якості повинен стати анкетний метод. p> З метою підвищення якості готельних послуг слід також систематично проводити самооцінку обслуговування - анкетування персоналу з приводу їх взаємодії з споживачами обслуговування. Керівництво готелю В«ValenciaВ» знає про ці проблеми і намагається їх вирішувати, застосовуючи нові методи і форми якісного обслуговування.

Висновок

 

Курсова робота мала на меті розгляд і вивчення проблеми культури і якості обслуговування...на прикладі готелю В«ValenciaВ».

Сьогодні керівництво готелю в чималому ступені стурбовано якістю проживання та обслуговування в готелі. Заходи, що застосовуються з метою поліпшення культури і якості обслуговування гостей і оновлення асортименту послуг, повинні бути більш ефективними та своєчасними. Готелі, що не відповідають міжнародним стандартам, неминуче загинуть.

Політика керівництва готелів полягає в тому, щоб забезпечувати ефективну роботу персоналу, який повинен обслужити відвідувачів з винятковим професіоналізмом, стриманістю, з проявом добродушності. Обслуговування має бути першокласним до останньої деталі. Велику увагу потрібно приділити питанням управління персоналом, навчання, підвищення кваліфікації службовців, залучення в загального процес обслуговування. Важливе значення для забезпечення прийому іноземних туристів має підготовка кадрів на рівні, відповідному міжнародним стандартам. Говорячи про готель В«ValenciaВ» не можна стверджувати, що культура і якість обслуговування відповідає всім вимогам високих стандартів. В даний час керівництво готелю стурбоване цим і має намір проводити серйозну роботу з перепідготовки та підвищення кваліфікації своїх співробітників.

Також, потрібно приділити велику увагу організації реклами, що в ходить до компетенції відділу, займається маркетингом, більш цілеспрямованому проведенню досліджень кон'юнктури ринку, потреб і бажань клієнтів. Велика увага приділяти індивідуальному підходу в обслуговуванні. Наприклад, розглянути питання обслуговування в номері, так званий В«рум-сервісВ», доставку безкоштовних сніданків прямо в номер і т.д. Кожне додаткове обслуговування чи зручність повинні бути визначені з точки зору їх внеску в загальну скарбничку доходів готелі та його цінності для гостей.

Важливою відповідальним завданням для готелів є створення репутації підприємства високої культури і якості обслуговування. Ніяка реклама, який би витонченої вона була, не може змінити того іміджу, який насправді складається в споживача у його спілкування з персоналом готелю в процесі обслуговування. Зростанню популярності підприємства сприяє його якісна робота.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)