АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. I.4. ОСНОВНІ МОДЕЛІ ЗВЕРТАННЯ В УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ
  3. VІІ. Оформлення роботи
  4. Адаптація. Характеристика адаптацій. Основні концепції адаптаційних пристосувань
  5. Алгоритм виконання роботи
  6. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  7. Бланк документа, вимоги, що пред’являються до нього.
  8. БУДОВА М'ЯЗІВ. ОСНОВНІ ВИДИ СКЕЛЕТНИХ М'ЯЗІВ
  9. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  10. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  11. В) Екзистенціалізм та його основні напрями.
  12. Варіанти контрольної роботи №1.

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

та завдання для виконання курсової роботи

З дисципліни

«ФІНАНСОВИЙ ОБЛІК»

(для студентів спеціальності «ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВ»)

 

 

Вінниця - 2012 р.


ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Контрольна робота оформлюється на стандартних аркушах формату А4 (210x297 мм) з одного боку аркуша. Титульна сторінка контрольної роботи оформлюється згідно із загальними вимогами до оформлення контрольних робіт, що діють у ВБТ (Додаток 1). Обов'язково потрібно зазначити номер залікової книжки та номер варіанта завдання. Варіант курсової роботи визначається виходячи із порядкового номеру студента в класному журналі.

Роботу потрібно зброшурувати так, щоб вона була зручною для користування та зберігання.

Робота повинна бути написана студентом українською мовою власноручно розбірливим почерком або надрукована.

Друкований варіант контрольної роботи повинен виконуватись шрифтом 14 мм., та з інтервалом 1,5 мм. Параметри сторінки для виконання контрольної роботи повинні становити: ліве поле 2,5 см; праве - 1 см; верхнє - 1 см, та нижнє поле -1 см. Нумерація сторінок починається з сторінки 3; (титульна сторінка та зміст не нумеруються) і проставляється у правому верхньому куті сторінки. Для рецензування потрібно подати оригінал роботи. Ксерокопії не рецензуються.

Основні структурні елементи курсової роботи:

- титульна сторінка;

- зміст;

- вступ;

- теоретична частина;

- практична частина;

- висновки та пропозиції;

- додатки;

- список використаної літератури.

Титульна сторінка є першою сторінкою курсової роботи, яку оформляють за формою, наведеною в додатку 1.

У змісті курсової роботи вказують назви та номери початкових сторінок усіх розділів і підрозділів, вступу, списку використаної літератури, додатків.

Зразок оформлення Змісту дивись у додатку 2.

У вступі на 1-2 сторінках розкривають практичне значення теми, джерела інформації, структуру курсової роботи.

У теоретичному розділі необхідно розкрити сутність теми, її значення, здійснити огляд законодавчої, нормативної та спеціальної літератури, що стосується теми, а також навести бухгалтерські записи (проведення) які охоплюють необхідний для конкретних умов перелік господарських операцій. Обов'язково навести перелік первинних бухгалтерських документів, які використовуються при здійсненні господарських операцій, зазначити порядок їх оформлення. Опис бухгалтерського рахунка повинен містити:

- шифр рахунка та його призначення згідно з планом рахунків, що
використовуються в Україні;

- класифікаційну характеристику рахунка;

- характеристику залишку (сальдо) рахунка і порядок його визначення;

- перелік операцій, що відображаються по дебету і кредиту;

- порядок відображення та місце рахунку в бухгалтерському балансі.

Загальний об'єм теоретичної частини в курсовій роботі повинен становити не більше 30 сторінок рукописного тексту, або 20 сторінок друкованого.

У практичному розділі курсової роботи необхідно виконати завдання відповідно до вибраного варіанта. Розрахунки, результати яких відображають у бухгалтерських записах, проведеннях, потрібно наводити у роботі з короткими поясненнями, відповідними довідками.

Висновки та пропозиції - заключний етап роботи студента над курсовою роботою, де стисло викладається те, що зроблено в практичному розділі курсової роботи.

До додатків включають допоміжний матеріал, необхідний для унаочнення курсової роботи.

Список використаних джерел розміщують у кінці роботи в алфавітному порядку в такій послідовності: закони, нормативні акти та положення державного значення; літературні та наукові джерела; матеріали періодичних видань; електронні джерела інформації; сайти та адреси мережі Інтернету. Зразки оформлення бібліографічного опису у списку використаних джерел наведені в додатку 3.

Після списку використаної літератури студент ставить дату завершення виконання курсової роботи і підпис.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)