АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тема 3. Покарання як форма кримінальної відповідальності, його призначення та корегування

Читайте также:
  1. C.) При кодировании текстовой информации в кодах ASCII двоичный код каждого символа в памяти ПК занимает
  2. g) процесс управления информацией.
  3. I Курс I I семестр (полная форма обучения)
  4. II. Формальная логика как первая система методов философии.
  5. IV. Информационный блок.
  6. IV. УЧЕБНО-МЕТОДИЧЕСКОЕ, ИНФОРМАЦИОННОЕ И МАТЕРИАЛЬНО-ТЕХНИЧЕСКОЕ ОБЕСПЕЧЕНИЕ ДИСЦИПЛИНЫ
  7. V. Завершите предложения, используя информацию из текста.
  8. V. Завершите предложения, используя информацию из текста.
  9. V. Завершите предложения, используя информацию из текста.
  10. V. Завершите предложения, используя информацию из текста.
  11. V. Операции в пользу мира в информационный век
  12. А не интенсивность, которая выясняется только спустя некоторое время, после получения информации о последствиях.

Проблемні аспекти кримінально-правової характеристики покарання. Правова природа покарання та проблема визначення його сутності і змісту.

Проблема визначення мети покарання.Проблемні аспекти визначення та побудови системи покарань. Проблемні аспекти визначення основних і додаткових покарань та перспективи їх законодавчої оптимізації.

Теоретико-прикладні проблеми загальних засад призначення покарання.

Принципи призначення покарання. Обставини, що пом’якшують та обтяжують покарання. Призначення покарання за незакінчений злочин та злочин, вчинений у співучасті. Призначення більш м’якого покарання, ніж передбачено законом. Призначення покарання за наявності обставин, що пом’якшують покарання. Призначення покарання за сукупністю злочинів. Призначення покарання за сукупністю вироків.

Корегування призначеного покарання. Кримінально-правова природа та види корегування призначеного покарання. Пом’якшення призначеного покарання. Заміна покарання більш м’яким.

Тема 4. Звільнення від покарання та його відбування

Поняття та кримінально-правова природа звільнення від покарання. Види звільнення від покарання та юридичний склад його здійснення.

Характеристика окремих видів звільнення від покарання.Звільнення від покарання у зв’язку із втратою особою суспільної небезпечності (ч. 4 ст. 74 КК України). Звільнення від покарання у зв’язку із закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності (ч. 5 ст. 74 КК України). Звільнення від покарання за хворобою (ч. 2 ст. 84 КК України).

Звільнення від покарання у зв’язку з неможливістю його призначення.

Звільнення від відбування покарання. Поняття, кримінально-правова природа та перспективи оптимізації законодавчого визначення звільнення від відбування покарання. Види звільнення від відбування покарання та юридичний склад його здійснення.

Характеристика окремих видів звільнення від відбування покарання. Звільнення від відбування покарання з випробуванням.Звільнення від відбування покарання з випробуванням вагітних жінок і жінок, які мають дітей віком до семи років. Звільнення від відбування покарання у зв’язку із закінченням строків давності виконання обвинувального вироку. Звільнення від відбування покарання вагітних жінок і жінок, які мають дітей віком до трьох років. Звільнення від відбування покарання через хворобу. Звільнення від відбування покарання на підставі актів амністії чи помилування.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)