АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Практичне завдання № 9

Читайте также:
  1. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  2. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  3. ВИКОНАННЯ ЗАВДАНня
  4. Вирішення завдання
  5. Вихідні дані завдання й проміжні розрахунки
  6. Виховні завдання
  7. Гносеологія, предмет, структура, завдання. Онтологія.
  8. До теми: ПОНЯТТЯ, ПРЕДМЕТ, ЗАВДАННЯ І СИСТЕМА КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВА. ПРИНЦИПИ КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВА
  9. Домашнього завдання
  10. ЗАВДАННЯ
  11. Завдання
  12. ЗАВДАННЯ

Чи може бути застосовано додаткове адміністративне стягнення за незаконну організацію азартних ігор на гроші? Обґрунтуйте свою відповідь з посиланням на санкцію статті КУпАП.

Практичне завдання № 10

Чи застосовується в обов’язковому порядку додаткове адміністративне стягнення у вигляді конфіскації зброї за порушення громадянами порядку придбання, зберігання чи продажу вогнестрільної, холодної чи пневматичної зброї? Обґрунтуйте свою відповідь з посиланням на санкцію статті КУпАП.

Практичне завдання № 11

За поширення неправдивих чуток до громадянки Самохітної застосовано адміністративний штраф та виправні роботи.

За випуск нестандартної продукції на головного інженера підприємства Віктюка накладено адміністративний штраф.

Які адміністративні стягнення можна віднести до стягнень майнового характеру? Якими нормами КпАП України передбачено санкції за названі адміністративні правопорушення?

Практичне завдання № 12

За порушення вимог пожежної безпеки до директора магазину Іванчука застосовано адміністративне стягнення у вигляді попередження.

За порушення вимог щодо видачі сертифіката відповідності до заступника директора Державного центру, стандартизації, метрології та сертифікації Машкова застосовано адміністративний штраф.

Які адміністративні стягнення можна віднести до стягнень морального характеру? Якими нормами КпАП України передбачено санкції за названі адміністративні правопорушення?

Практичне завдання № 13

За дрібне хуліганство до громадянина Марченка застосовано адміністративний арешт на 15 діб та накладення штрафу.

За поширення неправдивих чуток до громадянки Балакіної застосовано адміністративний штраф та виправні роботи.

Які адміністративні стягнення можна віднести до стягнень організаційного характеру? Якими нормами КпАП України передбачено санкції за названі адміністративні правопорушення?

Практичне завдання № 14

За порушення санітарних правил до головного технолога хлібопекарського підприємства Петрунчика застосовано адміністративний штраф та усунення від виробничих обов’язків до виконання приписів СЕС.

За порушення стандартів на керівника підприємства Глаголєва накладено адміністративний штраф.

Які адміністративні стягнення в залежності від тривалості їх відбування є разовими? Якими нормами КпАП України передбачено санкції за названі адміністративні правопорушення?


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)