АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Практичне завдання № 46

Читайте также:
  1. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  2. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  3. ВИКОНАННЯ ЗАВДАНня
  4. Вирішення завдання
  5. Вихідні дані завдання й проміжні розрахунки
  6. Виховні завдання
  7. Гносеологія, предмет, структура, завдання. Онтологія.
  8. До теми: ПОНЯТТЯ, ПРЕДМЕТ, ЗАВДАННЯ І СИСТЕМА КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВА. ПРИНЦИПИ КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВА
  9. Домашнього завдання
  10. ЗАВДАННЯ
  11. Завдання
  12. ЗАВДАННЯ

Скласти постанову про накладення адміністративного стягнення за адміністративне правопорушення, що розглядається адміністративними комісіями.

 

 

14. Тематика та методичні рекомендації щодо контрольних робіт.

 

ВАРІАНТИ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ З ДИСЦИПЛІНИ «АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПРОЦЕС» для студентів заочної форми навчання.

 

А – Е

 

1. Принципи адміністративного процесу.

2. Перегляд постанов (рішень) у справах про адміністративні правопорушення.

3. Скласти протокол про адміністративне правопорушення за статтею КпАП, в санкції якої передбачено позбавлення спеціального права як виду адміністративного стягнення.

 

Ж -Н

 

1. Система суб’єктів адміністративного процесу.

2. Відшкодування витрат в адміністративному процесі.

3. Скласти протокол про адміністративне правопорушення за статтею КпАП, в санкції якої передбачена конфіскація предмету як виду адміністративного стягнення.

О – Т

 

1. Засоби доказування в адміністративному процесі.

2. Оскарження, опротестування постанови (рішення) по справі про адміністративне правопорушення.

3. Скласти протокол про адміністративне правопорушення за статтею КпАП, в санкції якої передбачено попередження як виду адміністративного стягнення.

 

У – Ш

 

1. Склад адміністративно-процесуальних відносин.

2. Структура адміністративно-процесуальної норми.

3. Скласти протокол про адміністративне правопорушення за статтею КпАП, в санкції якої передбачено виправні роботи як вид адміністративного стягнення.

Щ – Я

 

1. Забезпечення виконання адміністративних рішень в адміністративному процесі.

2. Винесення постанови (рішення) по справі про адміністративне стягнення.

3. Скласти протокол про адміністративне правопорушення за статтею КпАП, в санкції якої передбачено адміністративний арешт як вид адміністративного стягнення..

 

Загальні вимоги та вказівки щодо виконання контрольних робіт.

 

 

Контрольна робота як важлива форма самостійного вивчення студентами навчального матеріалу допомагає розширити знання основних положень адміністративно-процесуального права України, набути досвід використання даних адміністративного процесу при вирішенні професійних завдань та правильно застосовувати норми адміністративно-процесуального права на практиці.

 

 

Мета виконання контрольної роботи - оволодіння знаннями стану основних проблем науки Адміністративного процесу, структури та реалізації адміністративно-процесуальних норм,навичками збору та використання спеціальної літератури,систематизації та використання нормативної інформації,проведення її порівняльно-правового аналізу з використанням в практичній роботі.

Робота має бути рукописною з розбірливим та чітким почерком,грамотною, охайною, без виправлень, містити відповіді лише на питання. Обсяг роботи не може перевищувати 10-15 сторінок зошита. Контрольна робота повинна містити титульну сторінку, номер варіанту, теоретичні питання та відповіді на них, практичне завдання з відповіддю, а також список використаних при підготовці відповідей джерел.

Нумерація сторінок контрольної роботи починається з титульного аркуша зошита.

Контрольна робота обирається за варіантами в залежності від прізвища студента.

Кожен варіант контрольної роботи складається з двох теоретичних та практичного завдання.

Виконані роботи подаються для перевірки до Криворізького навчального центру ОНЮА в термін, що встановлюється навчальною частиною.

Студенти, які не виконали контрольну роботу, або одержали незадовільну оцінку за неї,до іспитів не допускаються.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)