АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Проектування програми професійної підготовки за фахом «бухгалтер»

Читайте также:
  1. VII. Система підготовки кадрів до здійснення процесу формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя
  2. Аналіз умов праці та виявлення потенційних небезпек на об’єкті проектування
  3. Атестація професійної діяльності вчителів в організації післядипломної педагогічної освіти в Греції
  4. Базовий рівень підготовки.
  5. Великі програми повинні розроблятися так щоб їх супровід був максимально зручним.
  6. Визначення вимог до підготовки і умов атестації фахівця
  7. ВИЗНАЧЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ПРОЕКТОВАНОГО ЦЕХУ
  8. Вимоги підготовки до практичних (лабораторних) занять
  9. Джерела для підготовки.
  10. для підготовки до здачі іспиту з дисципліни «Теоретичні проблеми кримінального судочинства»
  11. До програми навчання Академії входили слов’янська, грецька, польська, латинська мови, граматики цих мов, риторика, діалектика, астрономія, математика, філософія, богослов’я.
  12. Документальне оформлення підготовки та проведення атестації державних службовців

КУРСОВА РОБОТА

з дисципліни «Методика професійного навчання: дидактичне проектування» На тему:

«Дидактичний проект підготовки фахівця «бухгалтер» для реалізації облікової функції професійної діяльності по темі:«Інвестиційна діяльність підприємства дисципліни «Основи ринкової економіки і підприємства»

 

 

Виконала: студентка

групи ДСЕ-Ек9-2

Романюк Л.В.

Керівник:Романовська О.О.

 

 

Харьків 2012

Вступ

На сучасному етапі розвитку суспільства та переходу на ринкові відносини актуальним є підготовка фахівців в галузі економіки.Бухгалтерський облiк-основне джерело iнформацi ї про роботу пiдприємства

Професійна підготовка бухгалтерi в є важливою та необхідною для підприємств, дозволить застосувати здобуті знання, уміння та навички для формування повно ї i достовiрно ї iнформацi ї про дiяльнiсть пiдприємства i його майнове положення.

У наш час впровадження досягнень НТП зазнали істотних змін. У зв'язку з цим науково-технічний соціальний розвиток нашого суспільства висуває нові вимоги до підготовки фахівців. Зростає значення творчого відношення до праці, уміння самостійно здобувати знання і підвищувати професійну майстерність та наявність професійних навиків та умінь, необхідних робітникові при вирішенні практичних завдань по плануванні, організації і регулюванні трудових процесів.

Саме тому в цьому курсовому проекті ми розглянемо професійну діяльність бухгалтера та спроектуємо технології навчання за темою «Інвестиційна діяльність підприємства дисципліни «Основи ринкової економіки і підприємства»

Об'єкт дослідження: процес підготовки фахівця «бухгалтер».

Предмет дослідження: процес професійної підготовки фахівця «бухгалтер».

Мета дослідження: розробка дидактичного проекту підготовки фахівця за фахом «бухгалтер»» для реалізації.облікової функції професійної діяльності по темі:«Інвестиційна діяльність підприємства дисципліни «Основи ринкової економіки і підприємства»

Задачі дослідження:

1. Провести аналіз умов здійснення професійної діяльності фахівця «бухгалтер».

2. Визначити програму професійної підготовки фахівця «бухгалтер».

3. Обґрунтувати доцільність вибраного змісту, об'єму і послідовності викладу навчального матеріалу за темою «Інвестиційна діяльність підприємства дисципліни «Основи ринкової економіки і підприємства».

4. Визначити технології навчання майбутнього фахівця на рівні теми розділу, теми уроку і обґрунтувати свій вибір.

фахівець бухгалтернавчальний матеріал

Проектування програми професійної підготовки за фахом «бухгалтер»


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)