АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Мета програми

Читайте также:
  1. Великі програми повинні розроблятися так щоб їх супровід був максимально зручним.
  2. ВИЗНАЧЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ПРОЕКТОВАНОГО ЦЕХУ
  3. До програми навчання Академії входили слов’янська, грецька, польська, латинська мови, граматики цих мов, риторика, діалектика, астрономія, математика, філософія, богослов’я.
  4. Зміст програми
  5. Зміст робочої програми по темам курсу
  6. Комплексний підхід до розробки експортної програми підприємства
  7. Навчальні програми підготовчих курсів підвищення кваліфікації вчителів початкової та середньої ланки освіти в ОЦПК
  8. Основні елементи програми соц дослідження
  9. Поняття про комп'ютерні віруси. Класифікація вірусів. Антивірусні програми.
  10. Проектування програми професійної підготовки за фахом «бухгалтер»
  11. Ресурсне забезпечення виробничої програми підприємства

Метою Програми є вдосконалення діяльності Державної кримінально-виконавчої служби шляхом соціальної переорієнтації процесу виконання кримінальних покарань з урахуванням міжнародних стандартів, законності, гуманізму, демократизму та справедливості.

Визначення оптимального варіанта розв’язання проблеми на основі
порівняльного аналізу можливих варіантів

Розв’язання проблеми можливе за такими варіантами:

І. Розроблення і прийняття ключовими учасниками процесу розвитку кримінально-виконавчої служби окремих нормативно-правових актів з питань виконання кримінальних покарань.

Цей варіант має значний ризик не забезпечити необхідну послідовність у розв’язанні проблем, що спричиняють неефективну діяльність кримінально-виконавчої служби. Крім того, такий підхід призведе до гальмування розвитку кримінально-виконавчої служби, оскільки не дасть змоги сконцентрувати матеріально-технічні та фінансові ресурси на виконанні завдань розвитку, що подовжить час виконання таких завдань чи підвищить ризик їх невиконання.

ІІ. Протягом останніх років в Україні з метою забезпечення розвитку кримінально-виконавчої служби Кабінетом Міністрів України за ініціативою Державного департаменту з питань виконання покарань було видано низку постанов, але у зв’язку з недостатнім бюджетним фінансуванням деякі заходи, що були передбачені зазначеними урядовими рішеннями, були виконані не в повному обсязі та виникла нагальна потреба в подальшій підтримці розвитку кримінально-виконавчої служби.

Проведений аналіз оцінки ефективності діяльності кримінально-виконавчої служби та аналізу реальних і потенційних загроз її сталої діяльності свідчить про необхідність системного вирішення проблем, що накопичились у діяльності кримінально-виконавчої служби, консолідації зусиль центральних, місцевих органів виконавчої влади та громадськості у здійсненні комплексу заходів, спрямованих на їх розв'язання, що можливе шляхом розроблення та реалізації протягом 2010 - 2015 років Програми. Зазначений варіант є оптимальним, оскільки у результаті його вибору буде забезпечено виконання комплексних завдань та заходів.

Така концентрація зусиль збереже необхідну послідовність у розв’язанні проблем, збільшить фінансові та технічні можливості для досягнення поставлених завдань, забезпечить належну координацію дій ключових учасників - співвиконавців заходів і завдань Програми.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)