АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Мета та завдання навчальної дисципліни. Національний університет біоресурсів

Читайте также:
  1. II Завдання додому
  2. II. Актуалізація опорних знань та мотивація навчальної діяльності
  3. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  4. II. Тестові завдання
  5. IІ Завдання додому
  6. IІ Завдання додому
  7. IІ Завдання додому
  8. IІ Завдання додому
  9. IІ Завдання додому
  10. IІ. Завдання додому
  11. IІ. Завдання додому
  12. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

Національний університет біоресурсів

І природокористування України

 

 

Короткий курс лекцій

 

для вивчення дисципліни

 

«УПРАВЛІННЯ ІНФРАСТРУКТОРОЮ РИНКУ»

для студентів заочної форми навчання

за напрямом підготовки

«Менеджмент організацій і адміністрування»,

спеціальністю 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»

 

Київ – 2015 р.


Удк 658.29

 

Рекомендовано до видання вченою радою факультету аграрного менеджменту (протокол №4 від 25 травня 2015 р.)

 

 

Рецензенти: доктор економічних наук, професор В.П. Горьовий

кандидат економічних наук, доцент Л.В. Забуранна

 

 

Викладено загальний курс лекцій для вивчення дисципліни « Управління інфраструкторою ринку » для підготовки студентів заочної форми навчання напряму «Менеджмент організацій і адміністрування»

 

Укладач: кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту ім.. проф.. Й.С. Завадського Біляк Ю.В.

 


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

Методичні вказівки розроблено відповідно до навчальної програми та робочої навчальної програми курсу “Управління інфраструкторою ринку” і призначено для студентів спеціальності “8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» факультету аграрного менеджменту” денної, заочної форм навчання.

Самостійна робота над засвоєнням навчального матеріалу може виконуватись у бібліотеці, комп’ютерному класі, навчальних кабінетах та в домашніх умовах.

Самостійній роботі студентів передують лекції, на яких розглядаються базові та проблемні положення курсу. Під час самостійної роботи над курсом студенти мають ознайомитися з основними питаннями кожної теми, опрацьовуючи рекомендовану літературу, законодавчі та нормативні акти, чинні стандарти, періодичні видання, в яких висвітлено основні питання інфраструктури товарного ринку.

При виконанні самостійної роботи студент складає конспект, який повинен містити повні, конкретні відповіді на поставлені питання.

Під час конспектування необхідно дотримуватись послідовності висвітлення окреслених питань.

Форма контролю самостійної роботи студентів передбачає співбесіду з питань, зазначених у методичних рекомендаціях, або тестування.

Виконання завдань самостійної роботи є обов’язковим, студент, який їх не виконав, не допускається до іспиту.

Індивідуальна робота студентів передбачає вивчення та аналіз літературних джерел, опрацювання матеріалу, законспектованого на лекціях, що є основою підготовки до тестування, проміжного і рубіжного контролю та іспиту.


Мета та завдання навчальної дисципліни

Метою курсу є оволодіння теорією розвитку інфраструктури ринку як найважливішої частини ринкової економіки..

Завдання:

- формування знань з теорії розвитку інфраструктури ринку та її ролі в ринковій економіці;

- пошук кращих умов діяльності суб’єктів інфраструктури ринку;

- оволодіння вміннями та навичками самостійного визначення і застосування методів раціональної організації та планування діяльності елементів інфраструктурного комплексу.

У результаті вивчення навчальної дисципліни студент повинен:

а) мати знання про складові елементи інфраструктури ринку, їх призначення та еволюційні трансформації, специфіку організації посередницької діяльності у каналах розподілу, сучасні комерційно-господарські відносини у сфері товарного обігу, види сервісного обслуговування споживачів;

б) вміти аналізувати показники діяльності інфраструктурних елементів товарного ринку та обґрунтовувати ефективність їх функціонування;

в) мати навички застосовувати на практиці набуті знання для ефективного пошуку ділових партнерів та формуванню комерційно-господарських зв’язків між суб’єктами товарного ринку.

Методика викладання, форми та методи навчання – лекції, практичні та семінарські заняття, індивідуальна та самостійна робота студентів.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)