АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вибір варіанта контрольної роботи. До виконання контрольної роботи з дисципліни

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. VІІ. Оформлення роботи
  3. Алгоритм виконання роботи
  4. АЛГОРИТМ ДІЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПІД ЧАС ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕВІРКИ ФАХІВЦЯМИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ
  5. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  6. Аналіз ритмічності роботи підприємства.
  7. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  8. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  9. В яких відповідях правильно зазначено осіб, яким громадські роботи не призначаються?
  10. Варіанти контрольної роботи №1.
  11. Вибір бази практики
  12. ВИБІР БЛИСКАВКОВІДВОДІВ

Методичні вказівки

До виконання контрольної роботи з дисципліни

“Фінансовий ринок”

Для студентів заочної форми навчання та

спеціальності 6.050104 “Фінанси“

Полтава 2009


Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни “Фінансовий ринок” для студентів заочної форми навчання спеціальності 6.050104 “Фінанси”. – Полтава:ПолтНТУ, 2009- 16 с.

 

 

Укладач: Н.М. Живолуп, асистент

 

 

Затверджено на засіданні

кафедри

протокол №….. від ……………

 

Загальні положення

Важливою складовю підготовки бакалаврів з фінансів є вивчення дисципліни «Фінансовий ринок». Згідно навчального плану курс «Фінансовий ринок» вивчають студенти економічних спеціальностей заочної форми навчання на 4 курсі, виконують контрольну роботу та складають екзамен.

Перед виконанням завдань контрольної роботи, студент повинен ознайомитись з відповідним теоретичним матеріалом.Контрольна робота складається з теоретичного питання та трьох задач.Суть теоретичних питань необхідно викласти лаконічно, чітко виділяючи основні положення і посилаючись на літературні джерела. В кінці контрольної роботи подати список використаної літератури. При розв′язанні задачі необхідно чітко записати умову завдання відповідного варіанту, навести розв′язок задачі та пояснень до нього (з наведенням основних формул).

Контрольна робота може бути виконана рукописним або друкованим способом. Якщо контрольна робота виконується рукописним способом в зошиті, обсяг її повинен бути 18 аркушів. У разі, якщо контрольна робота виконується друкованим способом на аркушах формату А4, обсяг її повинен складати 15 сторінок. При виконанні контрольної роботи на аркушах формату А4 потрібно дотриматись наступних умов: шрифт 14, інтервал між строчками 1,5. Сторінки контрольної роботи повинні бути пронумеровані. У кінці контрольної роботи вказати дату виконання роботи та поставити власний підпис.

 

Підбір літератури для написання контрольної роботи

Навчальну та спеціальну літературу для виконання контрольної роботи студент підбирає самостійно, використовуючи бібліотечний каталог. Особливу увагу доцільно приділити законодавчим і нормативним актам, періодичним виданням. Всі опрацьовані літературні джерела включаються до списку використаної літератури в такій послідовності: по мірі згадування в тексті або в алфавітному порядку.У переліку літератури застосовується наскрізна нумерація джерел, назви вищенаведених тематичних груп на вказуються.

Вибір варіанта контрольної роботи

Вибір варіанта контрольної роботи здійснює кожен студент за таблицею залежно від передостанньої (вертикаль таблиці) та останньої (горизонталь таблиці) цифри номера своєї залікової книжки. У зв′язку з цим студенту пропонується таблиця вибору варіанту контрольної роботи (табл.1) та таблиця завдань за варіантами (табл.. 2). Заміна варіанта контрольної роботи може здійснюватись викладачем, який перевіряє (рецензує) контрольну роботу. Якщо після рецензування і повернення контрольної роботи на доопрацювання студент на справився із завданням з урахуванням зауважень викладача, то йому пропонується виконати інший варіант контрольної роботи.

 

Таблиця 1.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)