АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

I. Фінансові результати

Читайте также:
  1. E. баланс відображає інформацію на певну дату, а звіт про фінансові результати за певний період
  2. VIII. Результати уроку.
  3. Анализ влияния отдельных факторных признаков на результативный признак.
  4. Анкета для опитування студентів щодо результативності
  5. Апарат економіко-математичної обробки та аналізу даних в середовищі MS Excel: математичні, статистичні, фінансові функції.
  6. Б) оборотні активи (запаси, поточна дебіторська заборгованість, поточні фінансові інвестиції тощо).
  7. БАНКИ, ЇХ ВИДИ ТА ФУНКЦІЇ. НЕБАНКІВСЬКІ ФІНАНСОВІ УСТАНОВИ.
  8. Государственное регулирование занятости: система мер и их результативность в Украине.
  9. Дані та припущення, на основі яких здійснено відстеження результативності.
  10. Диаграмма Исикавы (причинно-следственная диаграмма). Результативный показатель, главные, вторичные, третичные причины. Ранжирование факторов.
  11. Звіт про фінансові результати за ____________ 20 _ р.

Формуються на підставі визначення фінансових ре­зультатів від усіх видів діяльності. Виділяють такі види діяльності: операційна, інша і надзвичайна.

Операційна діяльність — основна діяльність підприємства, а та­кож інші види діяльності, що не є інвестиційною або фінансовою ді­яльністю.

До основної діяльності підприємств належать вироб­ництво і/або реалізація продукції, товарів, робіт, послуг, які здійснюються на підставі статуту підприємства; до ін­шої діяльності підприємств — продаж або оренда основ­них засобів, нематеріальних активів, виробничих запа­сів, доходи від операційних курсових різниць.

Інша діяльність — доходи від інвестиційної або фінансової діяль­ності (дивіденди, відсотки та інші доходи; участь у дочірніх підпри­ємствах тощо).

Надзвичайна діяльність — події та операції, які неможливо перед­бачити в межах звичайної діяльності; вони відбуваються без учас­ті підприємства і нерегулярно (повені, зсуви, землетруси, пожежі, аварії).

Фінансовий результат розраховують поступово: дохід від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) показу­ють за методом брутто з наступним відніманням наданих знижок, повернення проданих товарів, податків (ПДВ, акциз).

Структуру розділу І «Фінансові результати» наведено в табл. 1.

II. Елементи операційних витрат

У цьому розділі відображають витрати операційної ді­яльності: матеріальні витрати, витрати на оплату праці, відрахування на соціальні заходи, амортизацію, інші

Ш. Розрахунок показників прибутковості акцій

Цей розділ заповнюють акціонерні товариства, акції яких відкрито продаються або купуються на фондових біржах.

Визначення та оц. Доходів і витрат у Зпро ФР.

оцінка доходу може бути достовірно визна-чена; в момент збіль-шення активів, (крім ак-тивів, що забезпечують вигоди протягом декі-лькох звітних періодів або) зменшення зобов’я-зань, які призводять до збільшення власного капіталу (крім зростан-ня капіталу за рахунок внесків власників) ― оцінка витрат може бути достовірно визначе-на в момент зменшення активу, (крім активів, що забезпечують вигоди протягом декількох звітних періодів) або збільшення зобов’язання, які призводять до зменшення власного капіталу (крім зменшення капіталу за рахунок його вилу-чення або розподілу власниками); за активами, які забезпечують економічні вигоди протягом декількох звітних періодів (календарних років), витрати відображаються в Звіті про фінансові результати на основі систематичного та раціо-нального їх розподілу (амортизації, зносу) про-тягом тих звітних періодів, коли підприємство отримує економічні вигоди; ― витрати також слід негайно відображати у Звіті про фінансові результати, якщо економічні вигоди не відповідають або перестають відпові-дати такому стану, за якого вони визнаються як активи підприємства.
12.класиф.доходів і витрат у ЗпроФР.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)