АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Характеристика підприємства

Читайте также:
  1. ABC-аналіз як метод оптимізації абсолютної величини затрат підприємства
  2. V. Характеристика современного гражданского права
  3. XYZ-аналіз як метод оптимізації абсолютної величини затрат підприємства
  4. XYZ-аналіз як метод оптимізації абсолютної величини затрат підприємства
  5. Анализ возможных мест утечки веществ и характеристика этих веществ.
  6. Аналіз використання обладнання та виробничої потужності підприємства
  7. Аналіз витрат підприємства за видами діяльності (структурно-динамічний та факторний аналіз витрат)
  8. Аналіз грошових потоків підприємства.
  9. Аналіз грошових потоків підприємства.
  10. Аналіз ділової активності та рентабельності підприємства
  11. Аналіз доходів підприємства за видами діяльності (структурно-динамічний аналіз доходів, факторний аналіз доходів)
  12. Аналіз забезпеченості підприємства персоналом

ВСТУП

Бухгалтерський облік є основним і обов'язковим видом обліку на підприємстві. Вся фінансова, податкова, статистична і інші види звітності, що використовують грошовий вимірник, ґрунтуються на даних бухгалтерського обліку. Метою ведення бухгалтерського обліку і складання фінансової звітності є надання користувачам для ухвалення рішень повної, правдивої і неупередженої інформації про фінансове положення, результати діяльності і рух грошових коштів підприємства.

Основними завданнями технологічної практики є: - дізнатися про структуру та організацію управління на підприємстві; - ознайомитися з організацією бухгалтерського обліку на підприємстві; - набуття ґрунтовних знань і умінь з ведення бухгалтерського обліку грошових коштів, розрахункових операцій, оборотних та необоротних активів на підприємстві; - ознайомитися з питаннями впровадження інформаційних технологій обліку на підприємстві; - оволодіння студентами методами і практичними навичками з обліку витрат і доходів, готової продукції, власного капіталу на підприємстві; - ознайомлення з організацією роботи по складанню фінансової звітності; - розвиток організаторських навичок під час аналізу фінансових показників господарювання підприємства. Мета технологічної практики – закріплення, поглиблення та вдосконалення, отриманих студентами при вивченні програмного матеріалу за спеціальністю, придбання практичних умінь і навичок ведення бухгалтерського обліку і звітності на базі конкретного суб’єкта господарювання. Предметом дослідження під час практики є господарська діяльність підприємства, що складається з окремих господарських операцій у результаті здійснення яких змінюється склад господарських засобів і джерела їх утворення. Технологічна практика проходила з 26.01.2015р. по 06.03.2015р.

 

ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ

Характеристика підприємства

Місцем проходження технологічної практики є Товариство з додатковою відповідальністю «Коростенський комбінат хлібопродуктів». Голова правління – Дідківський Леонтій Миколайович. ВАТ «Коростенський комбінат хлібопродуктів» зареєстрований Коростенською районною державною адміністрацією 22.05.1998р., номер запису в ЄДР 1 289 107 0011 000096. У зв’язку із реорганізацією ВАТ «Коростенський комбінат хлібопродуктів» шляхом перетворення зареєстровано нову редакцію статуту ТДВ «Коростенський комбінат хлібопродуктів» Коростенською районною державною адміністрацією 08.05.2011р. номер запису в ЄДР 12891450000000596. Код суб’єкта господарювання за ЄДРПОУ: 00951528. Юридична адреса: 11543, Житомирська обл., Коростенський р-н., с. Новаки, вул.. Центральна, 1. Фактичне місцезнаходження товариства: 11500, Житомирська область, м. Коростень, вул.. Жовтнева, буд. 60. Конт. Тел.. (04142)5-04-23, 4-22-98, факс 4-23-40, 4-22-07. e-mail: khp_korosten@mail.ru Форма власності – приватна. Ідентифікаційний код – 00951528. Кількість працюючих на підприємстві -25 осіб. Основним видом діяльності підприємства являється складське господарство. Підприємство надає послуги по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових і зернопродуктів, включаючи лабораторний аналіз вхідної і вихідної сировини. Іншим видом діяльності підприємства є оптова і роздрібна торгівля готовими кормами для тварин. Підприємство веде самостійний баланс, має розрахунковий, валютний і інші рахунки в установах банків, печатку встановленого зразка зі своїм найменуванням та ідентифікаційним кодом, несе відповідальність за своїми зобов’язаннями в межах належного йому майна та майнових прав. Не дивлячись на складне економічне становище в країні та відсутність сільськогосподарської продукції, будучи єдиним підприємством колишньої системи хлібопродуктів у північному регіоні Житомирської області, ТДВ «Коростенський комбінат хлібопродуктів» спроможний й зараз певною мірою задовольнити потреби Коростенського, Олевського, Лугинського та Ємільчинського районів Житомирської області.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)