АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Показники ліквідності зони євро

Читайте также:
  1. Аналіз ліквідності активів підприємства
  2. Аналіз платоспроможності п-ва, ліквідності балансу.
  3. Аналіз платоспроможності та ліквідності підприємства.
  4. Аналіз платоспроможності та ліквідності підприємства.
  5. Бідність, її причини та показники. Соціальна політика держави як політика регулювання доходів.
  6. Біохімічні показники крові собак
  7. Вплив способів основного обробітку на агрофізичні показники ґрунту
  8. Гематологічні показники у дітей різних вікових груп
  9. Економічне зростання, його показники, фактори та значення.
  10. За ступенем ліквідності активів
  11. Закономірності руйнування І ПОКАЗНИКИ МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГІРСЬКИХ ПОРІД ПРИ ВТИСКУВАННІ
  12. ІІІ. Показники рентабельності


Вклад ЄС у світову фінансову активність

 

Вартість європейського ринку цінних паперів досягла станом на 19 жовтня 2010р. максимальної позначки, починаючи з кінця квітня, після того як торгові сесії на 15 з 18 національних фондових бірж країн ЄС завершили торги невеликим зростанням основних показників. Головні індекси Лондонської, Паризької і Франкфуртської бірж - "Футсі 100", ЯК 40 і ДАКС - зросли відповідно на 0,7, 0,2 і 0,4 відсотка.

Загальноконтинентальної індекс "Стокс Юроп 600", який об'єднує 600 великих, середніх і малих корпорацій з 18 індустріально розвинених країн "старої Європи" і вважається головним індикатором стану європейського фондового ринку, зміцнив свої позиції в британській столиці на 0,3 відсотка до позначки в 266, 64 пункти, що стало його пікової позначкою з 26 квітня. Загальний рівень зростання цього індексу в жовтні склав вже 2,7 відсотка.

Два інших пан'європейських індексу - "ФутсіЕвроферст 300", який охоплює 300 найбільших за розмірами ринкової капіталізації компаній ЄС, і "ДоуджонсЕвростокс 50", що поєднує фондові активи півсотні провідних компаній країн єврозони, виросли на торгах в лондонському Сіті на 0,3 відсотка кожен.

Причиною тодішнього зростання головних індексів стало поліпшення ситуації в північноамериканському банківському секторі. Чистий прибуток у третьому кварталі у банківської групи "Сітігруп" перевершила попередні прогнози аналітиків. Ця подія, у свою чергу, вплинуло на зростання котирувань цінних паперів провідних європейських банків, у тому числі швейцарського "Креді сюісс", французького "Сосьєте женераль" і британського "Ллойдс".

Зростання даних індексів спостерігалося до середини 2011р. З кінця липня ці показники погіршилися і почалося різке падіння (див. рис.):

 

 

Рис. Котирування FTSE 100,

 

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)