АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Мадонна Луіза Вероніка Чикконе (1958)

Читайте также:
  1. How to Do Business
  2. II. Заслушивание докладов
  3. а) Исследование непосредственного запечатления следов
  4. Адам экологиясы
  5. Амари — см. Цетлин М.О. Аминадо Д. — см. Дон-Аминадо.
  6. Анализ обеспеченности кормами пчел в разные сезоны года.
  7. Аналіз знань дітей про рослини
  8. АПОДИКТИЧЕСКАЯ ИСТИНА, ПРИВИЛЕГИРОВАННЫЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИИ И АНАЛИТИЧЕСКАЯ ФИЛОСОФИЯ
  9. Апокалиптический образ Сына Человеческого
  10. Архитектура Древнего Рима.
  11. Архитектурные стили 20 в.
  12. Без предварительного установления точного текста не может существовать ни история, ни теория литературы.

Американська співачка народилася у місті Бей-Сіті американського штату Мічиган. У дитинстві була милою пустункою. Дуже любила матір, але та померла від раку, коли Мадонні було п’ять років. Для дівчинки це стало трагедією. Вона на два роки впала в депресію, переконавши себе, що в неї як і в матері, рак. Дім став її прихистком. Варто було вийти з дому, як її охоплював жах та починалася блювота.

Сім’я Чикконе була настільки набожною, що дітей піднімали о шостій ранку, щоб вони провели годину у церкві, перш ніж їх відвезуть до приходської школи. Епатажна натура дівчинки відкрилася ще в школі. Та тим не менш, у католицькій школі, де вона навчалася, у неї були лише відмінні оцінки. А у старших класах вона стала організатором шкільних болільників на спортивних змаганнях, та грала у драмгуртку, ходила на заняття до балетної студії.

З її пластикою та природною любов’ю до танцю вона легко добилася того, що у Мічиганському університеті їй платили стипендію як кращій танцюристці. Але раптом вона вирішила, що зможе зробити кар’єру у Нью Йорку. Щоб прогодувати себе їй доводилося працювати гардеробницею, натурщицею в ізостудії. Вона безуспішно намагалася проштовхнути свої аудіо записи, та вона не здавалася. У 1983 Мадонна випустила свій перший альбом, а через два роки стала королевою поп-музики. З 1986 року вона заробляла по 20 млн.$ щорічно.

Вона майже не відпочиває. Та за її власними словами уже за два дні починає нудитися від нудьги та безділля.

У 2002 році поп-діва по справжньому вирішила стати дитячою письменницею: вона заключила контракт на випуск п’яти дитячих книжок.

Перша книжка Мадонни „Англійськи троянди” мала великий успіх. Це казка для дівчаток, з танцями, вечірками, печивом та феями. Головна мораль: не заздри. Героїні, дівчатка на прізвисько „Англійські троянди” протягом всієї казки переборюють свою заздрість до іншої дівчинки. Більш за все це схоже на щоденники та збірки пісень, які люблять писати дівчатка років десяти: намальовані фломастерами квіточки-голубочки, тексти пісень, гадалки.

Друга книжка присвячена хлопчикам - „Яблука містера Пібоді” Головний герой – хлопчик Біллі-Малюк, який дуже любить грати у бейсбол, і вчиться цьому під керівництвом містера Пібоді. Темою книжки є сила слів та обережність, з якою її требі витрачати.

Третя книга – „Яків та семеро розбійників”. Це за словами авторки, „історія про те, що всі ми володіємо здатністю відкрити небесні врата, незалежно від того, наскільки низької думки ми про себе. Коли людина діє наперекір своїй егоїстичній натурі, вона може творити чудеса у власному житті та житті інших людей”. Чоботар на ім’я Яків, зневірившись вилікувати хворого сина, звертається по допомогу до сільського чудотворця. А той, не достукавшись до воріт Раю, примушує молитися сімох негідників.

У четвертій книзі „Пригоди Абди” розповідається про маленького хлопчика, який має доставити королеві дорогоцінні буси. На його шляху зустрічаються несподівані перепони, його обкрадають, кидають до в’язниці, але юний Абді ніколи не втрачає надії, слідуючи за словами свого вчителя ювеліра Елі: „Все що робиться, все на краще”.

Книга „Lotsa de casha” п’ята із серії книжок, написаних Мадонною. Вона названа на честь героя книги – пса, чиє ім’я співзвучне з англійським Lots of Cash –що в перекладі означає „багато грошей”. Головна ідея книги: ніяке багатство або просто фінансове благополуччя не може гарантувати людині справжнє щастя. Героями книги є лише тварини. Вони прагнуть багатства, забуваючи про решту всього, а знайшовши його, все одно залишаються нещасними.

МакГауен Том () та Рой Том (1922-2004)(„Коти-аристократи”)

Американські письменники та сценаристи. Том Роу був перекладачем, служив у армії генерала МакАртура під час окупації Японії. У 1950 почав писати сценарії та скетчі для кіно та телебачення. У 1953 він разом з Томом МакГауеном написали повість-казку „Коти-аристократи”, дія якої відбувається у Парижі на початку 20 ст. Кішка-мама на ім’я Герцогиня та її троє кошенят Берліоз, Тулуз та Марі щасливо живуть під опікою мадам похилого віку Аделаїди Бонфаміль. Вона складає заповіт, за яким все її майно має перейти кішкам, і тільки після їх смерті воно може перейти до Едгара, єдиного служника мадам. Дізнавшись про це, підступний Едгар намагається позбавитися Герцогині та її кошенят, яким вдається зруйнувати його плани за допомогою мишеняти Рокфора та бродячого кота О’Меллі. Мадам Бонфаміль бере О’Меллі до свого будинку, вводить його в заповіт та засновує фонд, призначений для допомоги вуличним котам Парижу.

За книгою був знятий мультфільм на студії Діснея. Ця чудова музична комедія вважається однією з десяти найкращих картин Діснея.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)