АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Дослідіть властивості диска: обсяг диска, а також обсяг у байтах і відсотках вільного місця на диску

Читайте также:
  1. D. Дефіцит кількості мобільних госпіталів, що могло б наблизити медичну допомогу до місця пригоди.
  2. D. Розпустити джгут до моменту появи кровотечі і накласти його нижче попереднього місця
  3. E. Винести постраждалого з місця події.
  4. E. Винести постраждалого з місця події.
  5. Аналіз обсягів виробництва продукції
  6. Аналіз обсягів виробництва та асортименту продукції
  7. Аналіз обсягу виробництва та реалізації основних видів продукції
  8. Асортимент та обсяг виробництва кондитерських виробів по ВАТ «Іванківського хлібозаводу», 2010 рік, кг
  9. б) Визначте обсяг продукції, при якому граничні витрати будуть мінімальними.
  10. Беззбитковий обсяг виробництва і реалізації продукції
  11. В комплект також входить шомпол (12) та приладдя (13)
  12. Взаємозв'язок сукупного попиту та сукупної пропозиції. Рівноважний обсяг виробництва.

Для цього клацніть правою клавішею миші на чистому полі та виберіть пункт Властивості. Занотуйте обсяг диска і вільного місця на ньому в звіт. Закрийте діалогове вікно.

19. Дослідіть вікно папки, відкривши будь-яку папку на диску. Відкрийте папку, двічі клацнувши на її піктограмі. Перепи­шіть назви чотирьох об'єктів у звіт і зазначте, чи це папки чи файли. Виконайте команди Вигляд => Значки. Змініть роз­ташування значків у вікні, застосувавши команду Вигляд => Упорядкувати значки і вибравши по черзі декілька способів упорядкування: за іменем, за обсягом, за датою внесення останніх змін, групами, автоматично, вирівняти. Змініть роз­ташування значків методом перетягування, вимкнувши режим автоматично, якщо це можливо у вашій конкретній ситуації. Перелічіть у звіті застосовані способи розташування (упо­рядкування) значків.

Дослідіть властивості папки. Відкрийте чотири будь-які папки (можна на різних дисках) у чотирьох вікнах, а не послідовно в одному вікні.

У Windows 95, щоб на екрані було декілька вікон, а не одне останнє вікно, потрібно задати відповідний режим командами Вигляд => Властивості папки.

У Windows 98 розгляньте закладку Загальні, виберіть радіо-кнопку На основі вибраної настройки, натисніть на кнопку Налаштування і з-поміж способів огляду папок виберіть режим Відкривати кожну папку в окремому вікні, а також виберіть веб-стиль (відкривати одним клацанням миші, вибирати вказівником миші) чи звичайний стиль (відкривати подвійним клацанням, вибирати одним клацанням) користування мишею. У Windows ХР для цього виконайте команди Сервіс => Влас­тивості папки... і задайте потрібні режими на закладці Зага­льні. Тут також можна задати чи скасувати відображення області зі списком задач у робочому полі вікна, а також стиль користування мишею.

Змініть стиль користування мишею зі звичайного на веб-стиль, поекспериментуйте з ним і поверніться до попереднього стилю.

Зробіть активними почергово інші вікна.

Для цього потрібно клацнути в межах наступного вікна.

Упорядкуйте вікна на екрані каскадом.

Відшукайте вільне місце на панелі задач і клацніть на ньому правою клавішею миші. Якщо вільного місця немає, то спочатку розтягніть вікно панелі задач. Виберіть у контекст­ному меню пункт Каскадом.

Упорядкуйте вікна командою Вікна зверху-донизу, а потім — Зліва-направо.

Яке розташування вікон з трьох можливих Вам більше до вподоби?

Виберіть розташування вікон каскадом. Зробіть активним вікно «Мій комп'ютер».

Згорніть (мінімізуйте) усі вікна.

У контекстному меню панелі задач виконайте команду Згорнути всі чи Показати робочий стіл.

Розгорніть мінімізоване вікно «Мій комп'ютер». Зменшіть розміри вікна до квадратного вигляду і перетягніть вікно у центр екрана.

Закрийте вікно «Мій комп'ютер».

Закрийте всі мінімізовані вікна об'єктів, кнопки яких є на панелі задач.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)