АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Оформлення курсової роботи

Читайте также:
  1. Ваговий бал – 6 . Максимальна кількість балів за якість виконання текстової частини курсової роботи дорівнює 6 балів.
  2. Вибір теми курсової роботи
  3. Вибір теми курсової роботи.
  4. Вимоги до оформлення будівельних креслень
  5. ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ЗВІТУ
  6. Вимоги до оформлення курсової роботи.
  7. ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ МАГІСТЕРСЬКОЇ РОБОТИ
  8. ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ СПИСКУ ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
  9. Вимоги щодо змісту та оформлення документів
  10. Добір теми курсової та дипломної роботи.
  11. Документальне оформлення фінансових інвестицій.
  12. Електронна система “Клієнт-банк”, її структура та принципи роботи.

 

1. Загальний обсяг курсової роботи (без додатків) встановлюється, як правило, у межах від 25 до 40 сторінок формату А-4. Обсяг роботи залежить від теми, а також від наявності матеріалу та технічного виконання роботи (рукописний варіант чи комп’ютерний набір). Поля повинні бути на всіх сторінках: розмір лівого поля повинен бути 30 мм, розмір правого поля – 10 мм, розмір верхнього та нижнього поля – 25 мм. Текст розміщується з однієї сторони листа, пишеться через два інтервали чи друкується через півтора інтервали, шрифт Times New Roman, розмір 14.

Усі сторінки мають наскрізну нумерацію. Відлік треба починати з титульної сторінки, але її не нумерують. Наступну за нею сторінку, де розміщується «Зміст», також не нумерують. На третій сторінці ставиться її номер у верхній частині: посередині сторінки (-3-), чи у правому куті. Сторінки зі списком використаної літератури та додатками також нумеруються, але в обсяг курсової роботи вони не зараховуються.

Вступ, кожний новий розділ, висновки, список літератури та додатки починаються з нової сторінки. Відстань між останнім рядком та заголовком нижчеподаного тексту дорівнює чотирьом міжрядковим інтервалам, а відстань між назвою розділу та нижчеподаним текстом дорівнює трьом інтервалам. Крапку у кінці заголовку, що міститься посередині рядку, не ставлять; переносити слова у заголовку не можна.

Текст треба писати грамотно, акуратно, бажано великим, розбірливим почерком.

При використанні у роботі матеріалів інших авторів у тексті треба робити посилання на першоджерела з приведеного у кінці курсової роботи списку використаної літератури. Для цього у місці використання інформації зазначається номер джерела за списком літератури із вказівкою конкретних сторінок, які береться у квадратні дужки, наприклад:[3, с. 24], якщо декілька джерел – [2-7] або [3, с. 24; 8, с. 452].

Будь-які скорочення слів, понять у викладі роботи (у заголовках, підзаголовках, змісті, тексті, посиланнях на джерела та ін.), крім загальноприйнятих (наприклад, КПК, МВС, КК, ст. та ін.) неприпустимі.

Курсова робота, яка викладена з помилками, безграмотно, брудно, без полів, нерозбірливим для читання почерком, чи з неприпустимими скороченнями слів повертається курсантові чи студентові для повторного написання.

2. Титульний лист курсової роботи має такі відомості:

- відомчу підпорядкованість Вузу – Міністерство внутрішніх справ;

- повну назву учбового закладу – Харківський національний університет внутрішніх справ;

- назву інституту або факультету;

- назву кафедри – Кафедра криміналістики, судової медицини та психіатрії;

- повне та точне найменування теми курсової роботи;

- прізвище та ініціали автора, курс та номер його учбової групи;

- наукова ступінь, наукове звання, спеціальне звання, прізвище та ініціали наукового керівника;

- місто та рік виконання курсової роботи (див. зразок нижче).

3. При складанні списку використаної літератури, як свідчить практика написання наукових робіт, використовується алфавітна система побудови. При цьому у строго алфавітному порядку розміщуються нормативні матеріали, а потім усі джерела, незалежно від форми та змісту: газетні статті, книги та документи, монографії чи енциклопедії. Не слід також забувати те, що спочатку описується матеріал з книги (глава, розділ) чи журналу, а потім – сама книга; стаття з журналу – потім сам журнал; матеріал з довідника – потім сам довідник.

4. Курсова робота повинна бути підписана автором на останній сторінці після списку використаної літератури, після чого вказується дата здачі роботи для реєстрації на кафедрі (число, місяць, рік).

5. Курсант, студент може ознайомитись із зразками оформлення курсової роботи, що маються в учбово-методичному кабінеті кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)