АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вибір теми курсової роботи

Читайте также:
  1. Алгоритм вибіркового методу
  2. Безмежність потреб і обмеженість ресурсів. Закон обмеженості ресурсів. Альтернативні вибір та вартість. Крива виробничих можливостей.
  3. Ваговий бал – 6 . Максимальна кількість балів за якість виконання текстової частини курсової роботи дорівнює 6 балів.
  4. Вибір варіанту машин і устаткування
  5. ВИБІР ВИДУ ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ
  6. Вибір і обгрунтування конструкції свердловини ударно-канатного буріння
  7. Вибір і опис будівельних конструкцій, будівель і споруджень.
  8. Вибір і розрахунок кількості технологічного обладнання
  9. Вибір методів навчання
  10. Вибір монополістом ціни й обсягу виробництва
  11. Вибір обсягів виробництва у короткостроковому періоді
  12. Вибір обсягів виробництва у короткотерміновому періоді

 

1.Тема курсової роботи обирається курсантами і студентами на власний розсуд відповідно до переліку тем курсових робіт затвердженого кафедрою криміналістики, судової медицини та психіатрії (див. п. 2).

Кожний курсант і студент при виборі теми повинен виходити, перш за все, із своїх навчальних, науково-дослідних інтересів. Вибираючи тему необхідно виходити із реальних можливостей курсанта, студента зібрати необхідний матеріал – фактичний, дослідний, документальний, нормативно-правовий, бібліографічний та ін. При виборі теми необхідно виходити також із можливостей використання матеріалів курсової роботи для розвитку, розширення та поглиблення вибраної теми у подальших науково-дослідних роботах курсанта і студента (дипломній та магістерській роботі, кандидатській дисертації тощо). Насамкінець, тема курсової роботи повинна бути актуальною, мати певне теоретичне та практичне значення.

2. Обрана тема курсової роботи та план її виконання уточнюється з викладачем. В окремих випадках автор може самостійно сформулювати тему, якщо її немає в приблизному переліку, аргументуючи свій вибір. У такому разі він повинен обов’язково узгодити її з викладачем – науковим керівником, призначеним для кожної учбової групи, та отримати на це його згоду. Недоцільно вибирати тему, за якою вже написана або пишеться робота іншим курсантом, студентом у цій же групі.

3. Курсант, студент повинен зареєструвати обрану тему на кафедрі криміналістики, судової медицини та психіатрії (каб.105) з вказівкою точного та повного формулювання теми курсової роботи. Після затвердження теми, вона виконується конкретним курсантом, студентом.

4. Після вибору та реєстрації теми курсової роботи курсант чи студент повинен ознайомитись з цими методичними рекомендаціями, приблизним планом роботи та списком рекомендованої літератури, і лише після цього приступати до її виконання.

5. На підставі подання наукового керівника та за рішенням кафедри замість курсової роботи може бути зарахована доповідь курсанта, студента на засіданні наукового гуртка з криміналістики або науковій конференції курсантів.

6. За рішенням кафедри або наукового керівника замість курсової роботи може бути зараховано переклад курсантом, студентом зарубіжного наукового джерела чи нормативного акту, а також виконання за завданням кафедри або наукового керівника навчально-методичного матеріалу, необхідного для навчальних та наукових цілей криміналістики.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)