АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Призначення курсової роботи

Читайте также:
  1. Автоматизоване робоче місце бухгалтера (АРМБ): призначення, функції та його рівні.
  2. Автоматизоване робоче місце бухгалтера (АРМБ): призначення, функції та його рівні.
  3. Автомобільні транспортні засоби за своїм призначенням
  4. Бази даних, їх призначення та основні елементи.
  5. Бази знань та їх призначення
  6. Будова, призначення та правила використання порошкових вогнегасників.
  7. Бухгалтерські рахунки, їх призначення, функції і побудова
  8. Ваговий бал – 6 . Максимальна кількість балів за якість виконання текстової частини курсової роботи дорівнює 6 балів.
  9. Вибір теми курсової роботи
  10. Вибір теми курсової роботи.
  11. Визначення долі (призначення) закладених органів (developmental fate).
  12. Вимоги до оформлення курсової роботи.

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

Харківський національний університет внутрішніх справ

Факультет з підготовки слідчих

Кафедра криміналістики, судової медицини та психіатрії

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

ЩОДО ВИКОНАННЯ КУРСОВИХ РОБІТ

З дисципліни «КРИМІНАЛІСТИКА»

 

 

Галузь знань 0304 право

Напрям підготовки (спеціальність) 6.03040 правознавство

Освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр

Форма навчання денна, заочна

 

 

м. Харків

 

Передмова

 

 

  Рекомендовано до друку та впровадження у навчальний процес Методичною радою Харківського національного університету внутрішніх справ _______________________ Протокол №   Ухвалено Вченою радою факультету з підготовки слідчих     ________________________ Протокол №

 

 

Рецензенти:

Литвинов О. М., начальник кафедри кримінального права та кримінології факультету з підготовки слідчих ХНУВС, доктор юридичних наук, професор;

Андрєєв О. О., начальник відділу СУ ГУМВС України в Харківській області, кандидат юридичних наук.

 

Криміналістика: Методичні вказівки щодо виконання курсових робіт /

Розробники: Криводід О. І. та Олішевський О. В. – Харків: Харківський національний університет внутрішніх справ, 2012.

 

© Криводід О. І., Олішевський О. В., 2012

© Харківський національний університет внутрішніх справ

 

Загальні методичні вказівки.

 

У процесі вивчення курсу «Криміналістика» навчальним планом Харківського національного університету внутрішніх справ передбачено написання курсантами, студентами і слухачами курсової роботи та її захист.

Курсова робота повинна бути написана, оформлена та захищена відповідно до таких вимог:

 

Призначення курсової роботи.

1. Курсова робота призначена для формування у курсантів, студентів і слухачів навичок до самостійного наукового процесу, підняття їх теоретичного та професійного рівня, кращого засвоєння курсу «Криміналістика» та іншого навчального матеріалу.

2. Під час написання курсової роботи необхідно показати вміння працювати з літературою, аналізувати кримінально-правові та процесуальні джерела, нормативно-правові акти, експертну, судову та слідчу практику, дослідницький та науковий підхід до проблеми, що розглядається, робити обґрунтовані узагальнення та висновки.

3. Курсова робота – це самостійне творче наукове дослідження, яке дає уяву про певну, зазначену в її назві, проблему науково-практичного характеру та свідчить про певні знання автора в цій галузі й вмінні в подальшому застосовувати їх на практиці.

4. Курсова робота повинна базуватися на теоретичних та методичних положеннях науки криміналістики, містити елементи новизни. Курсову роботу прикрасить хоча б одна, нехай сама проста, але самостійна ідея, а також пропозиції автора щодо більш ефективного вирішення цього питання на практиці у порівнянні з існуючим положенням.

5. У курсовій роботі досліджують як загально відомі, так і окремі вузькі проблеми, які не одержали повного висвітлення в науковій літературі. Недостатня вивченість проблеми забезпечує її актуальність, а також надає курсантові, студентові можливість самостійного пошуку.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)