АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

РОЗПОДІЛ НАВЧАЛЬНОГО ЧАСУ ПО ВИДАХ

Читайте также:
  1. IX. У припущенні про розподіл ознаки по закону Пуассона обчислити теоретичні частоти, перевірити погодженість теоретичних і фактичних частот на основі критерію Ястремського.
  2. V. Для дискретної випадкової величини Х, заданої рядом розподілу, знайти:
  3. Біноміальний закон розподілу
  4. Випадкові величини та їх розподіл
  5. Випадкові змінні х та у стохастично залежні, якщо зміна однієї з них викликає зміну розподілу другої (умовний розподіл однієї з них залежить від значень другої).
  6. Властивості емпіричної функції розподілу
  7. Властивості функції розподілу
  8. Геометричний закон розподілу
  9. Геометричний закон розподілу 1 страница
  10. Геометричний закон розподілу 2 страница
  11. Геометричний закон розподілу 3 страница
  12. Геометричний закон розподілу 4 страница

НАВЧАЛЬНИХ ЗАНЯТЬ

 

Розподіл навчальних годин кредитного модуля за видами навчальних занять здійснюється відповідно до робочих планів для напряму підготовки 6.050604 “Енергомашинобудування” програми професійного спрямування „Котли і реактори”.

Семестр/ код кредитного модуля Всього годин Розподіл годин за видами занять Кількість МКР Вид індивідуального завдання Семестрова атестація
Лекції Практичні заняття Лабораторні роботи СРС
Всього У тому числі на виконання індивидуального завдання
4/ 1.3.1.10               РР екз.

 

 

Календарно-ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)