АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Теоретичні відомості. Запит – об’єкт бази даних, який використовується для здійснення пошуку та відображення даних які зберігаються в таблицях і задовольняють заданим критеріям

Читайте также:
  1. IX. У припущенні про розподіл ознаки по закону Пуассона обчислити теоретичні частоти, перевірити погодженість теоретичних і фактичних частот на основі критерію Ястремського.
  2. Азербайджанська Республіка: загальні відомості
  3. Виникнення і природа свідомості
  4. Виникнення і природа свідомості. Свідомість і мова.
  5. Виникнення свідомості
  6. Властивості наукової свідомості людини та систематизація науки
  7. Гідність як категорія моральної свідомості
  8. Деформації правосвідомості
  9. Загальні відомості
  10. Загальні відомості
  11. Загальні відомості й теоретичні положення
  12. Загальні відомості про ВАТ АТП «17461»

Запит – об’єкт бази даних, який використовується для здійснення пошуку та відображення даних які зберігаються в таблицях і задовольняють заданим критеріям. За допомогою запиту можна модифікувати та вилучати записи таблиці, виконувати різноманітні обчислення.

СУБД Microsoft Access надає можливість працювати з такими видами запитів:

1. Запит на вибірку. Дозволяє вибирати дані за заданим критерієм із одної або декількох таблиць і відображати їх у вигляді таблиці. Також дозволяє групувати записи, обчислювати суму, середнє значення, робити підрахунок записів та інші підсумкові значення.

2. Запит з параметрами. Дозволяє при виконанні відображати власне діалогове вікно у якому можна задавати критерії відбору даних.

3. Перехресний запит. Використовуються для розрахунків і представлення даних в зручному вигляді для спрощення їх аналізу. Перехресний запит підраховує суму, середнє значення, кількість значення або інші підсумкові значення, при цьому відбувається групування результату по двом наборам даних. Результат представляється у вигляді таблиці, при цьому один набір даних використовується як заголовок стовпців а другий набір даних використовується як заголовок рядків. При створенні запиту необхідно вказати поля, які використовуються для заголовків рядків та стовпців та поле за значенням якого обчислюються підсумкові значення. При задаванні заголовку стовпця та підсумкового значення можна використовувати по одному полю. При задаванні заголовку рядка можна використовувати до трьох полів.

4. Запит на оновлення. Дозволяє оновлювати данні заданої таблиці за допомогою запиту.

5. Запит на видалення. Дозволяє вилучати із заданої таблиці записи, які відповідають певним критеріям, які задані в запиті.

6. Запит на додавання. Дозволяє додавати до заданої таблиці записи із іншої таблиці за допомогою запиту.

7. Запит на створення таблиці. Дозволяє створювати нову таблицю за допомогою запиту на вибірку даних із заданих таблиць.

8. Запит об’єднання. Дозволяє об’єднати дані із двох таблиць з однаковими схемами. Дозволяє створювати запит тільки за допомогою мови SQL.

Запити можна створювати за допомогою Майстра запитів та Конструктора запиту також можна використовувати Режим SQL для написання запиту мовоюSQL.

Завдання для виконання

 

Створити базу даних (БД) з ім’ям, яке відповідає Вашому прізвищу. Власна БД має містити копії таблиць Поставщики, Клиенты, Товары, Типы,, Заказано, які є в БД Борей. Використовуючи перераховані таблиці створити у власній БД такі запити.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)