АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Теоретичні відомості. Макрос – використовується для автоматизації задач і додавання функціональних можливостей в форми, звіти та елементи управління

Читайте также:
  1. IX. У припущенні про розподіл ознаки по закону Пуассона обчислити теоретичні частоти, перевірити погодженість теоретичних і фактичних частот на основі критерію Ястремського.
  2. Азербайджанська Республіка: загальні відомості
  3. Виникнення і природа свідомості
  4. Виникнення і природа свідомості. Свідомість і мова.
  5. Виникнення свідомості
  6. Властивості наукової свідомості людини та систематизація науки
  7. Гідність як категорія моральної свідомості
  8. Деформації правосвідомості
  9. Загальні відомості
  10. Загальні відомості
  11. Загальні відомості й теоретичні положення
  12. Загальні відомості про ВАТ АТП «17461»

Макрос – використовується для автоматизації задач і додавання функціональних можливостей в форми, звіти та елементи управління. Макрос складається з макрокоманд (певних дій), які виконуються послідовно. Кожна макрокоманда може мають аргументи, які необхідно задати. Макроси можна розглядати як спрощену мову програмування, якою програма записується у вигляді послідовності макрокоманд. Макрос не має різних режимів, як наприклад форми. Макрос можна створювати та редагувати за допомогою конструктора макросів або запустити на виконання.

Для створення Макросу необхідно обрати вкладку Створити, на стрічці обрати групу Макроси та код і вибрати кнопку Макрос.

 

 

Макроси можуть бути іменовані (ізольовані) або вбудовані. Іменований макрос після його створення з’являється у списку макросів в області переходів. Вбудований макрос вбудовується в об’єкт з яким він є пов’язаним і не з’являється у списку макросів в області переходів

Після вибору кнопки Макрос відкривається вікно конструктора для створення іменованого макросу. Під час створення іменованого макросу користувач вибирає кожну дію з списку, а потім вводить потрібні відомості для кожної дії.

 

Завдання для виконання

 

13. Запустити MS Access і відкрити створену раніше базу даних.

14. Створити іменований макрос ПовідомленняВідкриття при виконанні якого виводиться інформаційне повідомлення про відкриття форми.

15. Створити іменований макрос Калькулятор при виконанні якого відкривається вікно калькулятора (Дія – ЗапуститиЗастосунок, calc.exe).

16. Створити іменований макрос Word при виконанні якого відкривається MS Word (Дія – ЗапуститиЗастосунок, winword.exe).

17. Створити іменований макрос ВідкритиТаблицю, який відкриває таблицю, наприклад Замовлено і переходить на 5-й запис.

18. Необхідно вбудувати макрос ПовідомленняВідкриття в форму. Цей макрос має виконуватися при відкритті форма (Властивості форми).

19. Створіть вбудований макрос, який виконується при закритті форми. При цьому виводиться інформаційне повідомлення, яке інформує, що форма закривається.

 

20. На формі створіть кнопки, при натисненні на які виконуються макроси Калькулятор, Word.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)