АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тема 6. Виконання покарань, не пов’язаних із позбавленням волі

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  4. VI Поточний контроль виконання роботи
  5. VI Поточний контроль виконання роботи
  6. VI Поточний контроль виконання роботи
  7. VI Поточний контроль виконання роботи
  8. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  9. VIІ Поточний контроль виконання роботи
  10. Банку, якщо він занадто ухиляється від виконання рекомендацій.
  11. Взаємодія між органами Держказначейства та державної податкової служби в процесі виконання державного та місцевих бюджетів за доходами
  12. Види бухгалтерського обліку виконання бюджетів

Особливості визначення розміру штрафу. Порядок виконання покарання у виді штрафу. Наслідки несплати штрафу.

Виконання покарання у виді конфіскації майна і його соціально-правове призначення. Спеціальна конфіскація. Порядок виконання покарання у виді конфіскації майна. Органи, які виконують покарання у виді конфіскації майна, їх завдання і функції. Майно, що не підлягає конфіскації. Дії державного виконавця щодо забезпечення виконання вироку суду. Обов’язки третіх осіб щодо майна, яке підлягає конфіскації. Закінчення виконавчого провадження. Порядок конфіскації майна, виявленого після виконання вироку.

Порядок і умови виконання покарання у виді позбавлення військового, спеціального звання, рангу, чину або кваліфікаційного класу. Обов’язки посадової особи чи органу, який присвоїв військове, спеціальне звання, ранг, чин або кваліфікаційний клас. Правові наслідки позбавлення військового, спеціального звання, рангу, чину або кваліфікаційного класу.

Порядок виконання покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю. Органи, які виконують покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, їх завдання і функції. Обов’язки власника підприємства, установи, організації або уповноваженого ним органу за місцем роботи засуджених. Обов’язки органів, які мають право анулювати дозвіл на заняття певними видами діяльності. Правовий статус засуджених до позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю. Особливості обчислення строків виконання покарання.

Правовий статус засуджених, які відбувають покарання у виді громадських робіт. Умови відбування покарання у виді громадських робіт. Обчислення строків відбування покарання у виді громадських робіт. Обов’язки адміністрації організацій, в яких засуджені відбувають громадські роботи. Відповідальність засуджених до громадських робіт за порушення порядку й умов відбування покарання.

Порядок і умови виконання покарання у виді виправних робіт. Правовий статус засуджених, які відбувають покарання у виді виправних робіт. Обчислення строків відбування покарання у виді виправних робіт. Обов’язки власника підприємства, установи, організації за місцем відбування засудженим покарання у виді виправних робіт. Порядок провадження відрахувань із заробітку засуджених до виправних робіт. Заходи заохочення і стягнення, що застосовуються до осіб, які відбувають виправні роботи. Відповідальність за порушення порядку й умов відбування виправних робіт та за ухилення від їх відбування.

Порядок і умови виконання покарання у виді службових обмежень для військовослужбовців. Органи, які виконують покарання у виді службового обмеження для військовослужбовців, їх повноваження. Особливості правового статусу засуджених військовослужбовців. Порядок обчислення строків виконання покарання. Обмеження в підвищенні за посадою та у військовому званні осіб, засуджених до покарання у виді службових обмежень для військовослужбовців. Обов’язкові відрахування з грошового утримання засудженого військовослужбовця. Виховна робота з засудженими військовослужбовцями. Заходи заохочення і стягнення, що застосовуються до засуджених військовослужбовців. Звільнення від покарання у виді службових обмежень для військовослужбовців.

Арештний дім як місце відбування покарання у виді арешту. Порядок та умови виконання покарання у виді арешту. Направлення і прийом засуджених до арешту. Роздільне тримання засуджених. Права й обов’язки осіб, засуджених до виконання покарання у виді арешту. Порядок залучення до праці засуджених до арешту. Матеріально-побутове забезпечення і медичне обслуговування засуджених до арешту. Заходи заохочення і стягнення, що застосовуються до осіб, засуджених до арешту. Особливості відбування покарання у виді арешту засудженими військовослужбовцями.

Правові засади діяльності виправного центру, його завдання й функції. Порядок направлення засуджених до обмеження волі для відбування покарання. Обчислення строку покарання у виді обмеження волі. Порядок і умови відбування покарання у виді обмеження волі. Права й обов’язки засуджених до виконання покарання у виді обмеження волі. Зміна умов відбування покарання у виді обмеження волі. Умови праці, медичне обслуговування і матеріально-побутове забезпечення засуджених до обмеження волі. Обов’язки адміністрації виправного центру. Обов’язки власника підприємства, установи, організації або уповноваженого ним органу за місцем роботи засуджених до обмеження волі. Заходи заохочення і стягнення, що застосовуються до осіб, засуджених до обмеження волі, порядок їх застосування. Наслідки порушення порядку й умов відбування обмеження волі. Звільнення від відбування покарання у виді обмеження волі.

Загальна характеристика покарання у виді тримання військовослужбовців у дисциплінарному батальйоні. Порядок виконання і відбування покарання засудженими військовослужбовцями. Вимоги режиму в дисциплінарному батальйоні, його особливості. Побачення, телефонні розмови, листування засуджених військовослужбовців. Навчання та праця засуджених військовослужбовців, соціально-виховна робота з ними. Короткочасні виїзди засуджених військовослужбовців за межі батальйону. Ради громадськості засуджених військовослужбовців. Заходи заохочення і стягнення, що застосовуються до засуджених військовослужбовців, порядок їх застосування. Матеріально-побутове і медичне забезпечення засуджених військовослужбовців. Зарахування часу перебування засуджених військовослужбовців у дисциплінарному батальйоні в загальний строк військової служби. Порядок звільнення з дисциплінарного батальйону.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)