АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

СПЕЦИФІЧНІ РИСИ СПОРТИВНОГО РЕПОРТАЖУ

Читайте также:
  1. V . Права и обязанности спортивного судьи
  2. ВОСПИТАТЕЛЬНОЕ ВОЗДЕЙСТВИЕ СПОРТИВНОГО КОЛЛЕКТИВА
  3. Деякі переваги спортивного взуття
  4. Организаторы спортивного Соревнования
  5. Основы современного спортивного бального танца
  6. оценки результатов участников спортивного многоборья (тестов)
  7. Период 1979-1984-х – период возникновения спортивного каратэ и его постепенного увядания и деградации.
  8. Период с момента отмены запрета и начала активных зарубежных контактов - периодом глобальной профанации, коммерциализации и превращения каратэ в один из видов спортивного шоу.
  9. Предоставление спортивного инвентаря на условиях проката
  10. Специфічні І загальні економічні закони
  11. Участников спортивного праздника приветствует_______________________________

 

нумерація підрозділів здійснюється таким чином: із урахуванням абзацу проставляється номер розділу, потім через крапку – номер пункту. Після наступної крапки друкується назва підрозділу, крапка після назви не ставиться.

Наприклад:

2.1. Нарис як художньо-публіцистичний жанр

В окремих випадках у дипломних роботах підрозділи можуть бути поділені на пункти. Пункти нумерують у межах кожного підрозділу. Номер пункту складається з порядкових номерів розділу, підрозділу, пункту, між якими ставлять крапку. В кінці номера повинна стояти крапка, наприклад: “1.3.2.” (другий пункт третього підрозділу першого розділу). Потім у тому самому рядку йде заголовок пункту.

 

У тексті роботи потрібно використовувати стандартні правила оформлення будь-яких пронумерованих списків (переліку завдань, типологій і класифікацій тощо). При Оформленні складних списків може бути застосована така ієрархія нумерації: цифра з крапкою, цифра з дужкою, буква (або риска). При цьому у першому випадку після крапки пишемо з великої літери і закриваємо підпункт крапкою чи двокрапкою, у другому та третьому випадках пишемо з малої літери і закриваємо підпункт крапкою з комою. Фігурних позначок (квадратиків, стрілочок, зірочок тощо) при формуванні списків у науковому дослідженні краще уникати.

 

Посилання в тексті дають у квадратних дужках [ ], використовуючи дві цифри: перша цифра – номер джерела у списку, а

друга, через кому, – номер сторінки.

Наприклад:

Дослідник Е. Багіров зазначає: “У діяльності будь-якої служби інформації головним критерієм є професіональна майстерність тележурналістів – якість, що не залежить від форми каналу, де працюють репортери” [15, 291].

У разі посилання на весь підручник (статтю тощо) номер сторінки може не вказуватися.

Наприклад:

Досить детальне дослідження отримали телевізійні жанри журналістики у таких науковців, як З. Дмитровський [9], Н. Звєрєва [11] та ін.

У разі цитування теле- або радіопрограми треба вказати її назву, автора (авторів), канал, рік, число:

Наприклад:

[Факти. – ICTV. – 2012. – 23 березня]


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)