АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Обсяг наукових робіт та основні вимоги до їх друкування

Читайте также:
  1. B. 2. Вимоги до транзакцій
  2. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  3. III. Мета, стратегічні напрями та основні завдання Національної стратегії
  4. ISO посилює вимоги до випробування машинозчитуваних паспортів
  5. IV. Основні напрями реалізації Національної стратегії
  6. VII. Тематика курсових робіт з аналізу фінансів підприємств
  7. VІ Вимоги до складання та оформлення документації про проходження ВИРОБНИЧОЇ практики
  8. Абсолютне погіршення становища робітничого класу
  9. Агресія як предмет наукових досліджень в психології та лінгвістиці
  10. Аналітична оцінка робіт
  11. Б) Угода про партнерство та співробітництво
  12. Бази даних. Основні відомості

Обсяг основного тексту курсової роботи має бути 20-25 друкованих сторінок, кваліфікаційної роботи бакалавра – 40-50 сторінок, дипломної роботи спеціаліста – 60-70 сторінок, магістерської роботи – 80-100 сторінок.

Роботу друкують за допомогою комп’ютера на одному боці аркуша білого паперу формату А4 (210х297 мм) через міжрядковий інтервал 1,5 (полуторний), шрифт – Times New Roman (TNM), кегль – 14.

Текст необхідно друкувати, залишаючи береги таких розмірів: лівий – 30 мм, правий – 15 мм, верхній – 20 мм, нижній – 20 мм.

Шрифт має бути чітким, друкарські помилки, описки, графічні неточності можна виправляти методом підчищення лезом або зафарбовування білою фарбою (коректором). Кількість виправлень – не більше 2-3 на сторінці.

 

Особливу увагу потрібно звертати на дотримання правил набору пунктуаційних знаків (відсутність пробілу між словом і знаками, що йдуть за ним чи оточують його: крапкою, комою, двокрапкою, а також лапками і дужками; розрізнення дефісу – короткого знаку без пробілів з обох боків, та тире – вдвічі довшого, але не більше (!), знаку з пробілами з обох боків; стеження за правилами написання прямої мови – крапка ставиться після закритих лапок; якщо за ними йде посилання у квадратних дужках, речення закривається однією крапкою, що ставиться за квадратними дужками, а не перед ними; використання одного типу лапок та апострофу в усій роботі тощо). Необхідно дотримуватися також однакового розміру абзацного відступу, стежити за відсутністю міжабзацного інтервалу (більшого, ніж 1,5, відступу між абзацами), відсутністю знаків кінця рядку, що копіюються разом із текстом з інтернет-сторінок і розтягують останній рядок абзацу по ширині незалежно від кількості слів у ньому тощо.

 

Кількість використаних джерел має становити: для курсової роботи – 20-30 одиниць, для кваліфікаційної роботи бакалавра – 40-50 одиниць, дипломної роботи спеціаліста – 60-70 одиниць, для магістерської роботи – 70-100 джерел.

Заголовки структурних розділів курсової, дипломної та магістерської робіт “ЗМІСТ”, “РЕФЕРАТ” (для дипломних і магістерських робіт), “ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ”, “ВСТУП”, “РОЗДІЛ”, “ВИСНОВКИ”, “СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ”, “ДОДАТКИ” друкують великими літерами по центру симетрично до тексту.

Заголовки підрозділів з нового аркуша не починаються, їх друкують маленьким літерами (крім першої великої) з абзацного виступу, вирівнюють за шириною, виділяють напівжирним накресленням, і між ними й основним текстом роботи має бути один інтервал.

Наприклад:


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)