АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Контрольної роботи

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  4. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  5. VI Поточний контроль виконання роботи
  6. VI Поточний контроль виконання роботи
  7. VI Поточний контроль виконання роботи
  8. VI Поточний контроль виконання роботи
  9. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  10. VIІ Поточний контроль виконання роботи
  11. А. Виконується при підготовці до роботи
  12. Аналіз стану виховної роботи

Міністерство освіти і науки України

ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

«КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Імені ВАДИМА ГЕТЬМАНА»

КАФЕДРА ОБЛІКУ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

 

Завдання для контрольних робіт

Та методичні вказівки до їх виконання

З дисципліни «Облік за видами

Економічної діяльності»

Для студентів напряму підготовки

Облік і аудит»

Заочної форми навчання

 

 

КИЇВ КНЕУ 2013


Завдання для контрольних робіт та методичні вказівки до їх виконання з дисципліни «Облік за видами економічної діяльності» для студентів напряму підготовки 6.030509 «Облік і аудит» заочної форми навчання /Укладачі: Л.А. Лахтіонова, О.Л. Приймаченко, Л.І. Лежненко, О.І. Степаненко, Є.І. Свідерський, Н.О. Кириченко – К.: КНЕУ, 2013. - 28 с.

 

 

Укладачі: к.е.н., доцент Лахтіонова Л.А.,

к.е.н., доцент О.Л. Приймаченко,

к.е.н., доцент Л.І. Лежненко,

к.е.н., доцент О.І. Степаненко,

к.е.н., професор Є.І. Свідерський,

аспірант Н.О. Кириченко

 

 

Рецензент: к.е.н., професор Бабіч В.В.

 

Відповідальний за випуск завідувач кафедри обліку підприємницької діяльності М.І. Бондар, доктор економічних наук, професор

 

 


Міністерство освіти і науки України

ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

«КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Імені ВАДИМА ГЕТЬМАНА»

КАФЕДРА ОБЛІКУ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

 

Завдання для контрольних робіт

Та методичні вказівкидо їх виконання

З дисципліни «Облік за видами економічної діяльності»

Для студентів напряму підготовки

Облік і аудит»

Заочної форми навчання

Затверджено:

на засіданні кафедри обліку

підприємницької діяльності

Протокол № 15 від 13/05/ 2013р.

 

КИЇВ КНЕУ 2013


ВСТУП

Мета контрольної роботи на основі останніх досягнень науки в бухгалтерському обліку допомогти майбутнім фахівцям опанувати практику ведення бухгалтерського обліку на підприємствах різних видів економічної діяльностей з урахуванням особливостей їх технології і організації виробничого процесу, закріпити теоретичний матеріал у прикладному спрямуванні.

Завдання контрольної роботи на основі останніх досягнень науки в бухгалтерському обліку навчити студентів правильно і раціонально застосовувати на підприємстві бухгалтерський облік з урахуванням їх галузевих особливостей на підставі діючих нормативних документів, допомогти майбутнім фахівцям набути вміння застосовувати теоретичні знання у професійній діяльності. Це необхідно для прийняття своєчасних і грамотних управлінських рішень, зростання економічних вигод діяльності підприємства.

При виконанні контрольної роботи вивчаються особливості обліку господарської діяльності підприємств галузей діяльності: сільське господарство, будівництво, автомобільний транспорт, торгівля, громадське харчування, житлово-комунальне господарство та об’єднання співвласників багатоквартирних будівників; туристична та рекламна діяльність; готельний бізнес та надання побутових послуг; неприбуткові організації на основі останніх досягнень даної науки з урахуванням світового досвіду ведення облікових робіт.

Завдання контрольної роботи підготовлені згідно з програмою дисципліни «Облік за видами економічної діяльності» для студентів напряму підготовки 6.030509 «Облік і аудит» заочної форми навчання

 

1. МЕТОдичні вказівки до виконання

контрольної роботи

Обов’язковими об’єктами поточного контролю знань студентів заочної форми навчання з дисципліни «Облік за видами економічної діяльності» є виконання контрольної роботи.

Виконання контрольної роботи є складовою частиною навчального процесу, активною формою самостійної роботи студентів.

Виконання контрольної роботи передбачає закріплення та поглиблення теоретичних знань, отриманих студентами в процесі вивчення курсу, вироблення навичок самостійно працювати зі спеціальною літературою, даними бухгалтерського фінансового та управлінського обліку, первинною документацією, обліковими регістрами, даними фінансової звітності, а також розв’язувати конкретні задачі, складати кореспонденцію рахунків, робити вірні розрахунки, визначати фінансові результати.

У процесі виконання контрольної роботи студенти повинні вивчити спеціальні літературні джерела, в яких висвітлюються питання обліку за видами економічної діяльності. Перед виконанням свого варіанту контрольного завдання студент повинен ґрунтовно засвоїти теоретичний матеріал відповідної теми: вивчити законодавчі акти, нормативно-правові документи, підручники, навчальні посібники, наукові статті тощо.

При виконанні контрольної роботи слід звернути особливу увагу на економічний зміст операції, на порядок складання кореспонденції рахунків, методику і техніку відображення господарських операцій на рахунках Плану рахунків бухгалтерського обліку, в регістрах обліку і звітності.

Контрольна робота покликана допомогти студентам виробити навички самостійного розв'язування комплексу задач з обліку за видами економічної діяльності з використанням спеціальних елементів методу бухгалтерського обліку.

При виконанні контрольної роботи майбутні фахівці повинні навчитися самостійно користуватися джерелами інформації підприємств, поглибити знання теоретичних основ і закріпити навики здійснення обліку на підприємствах ріхних видів економічної діяльності, навчити застосовувати ці знання (а також здобути нові) для розробки рекомендацій щодо поліпшення обліку на підприємствах

Для виконання контрольної роботи студент повинен обрати свій варіант. Група ділиться на три підгрупи за списком: перша підгрупа виконує перший варіант контрольної роботи, друга підгрупа – другий варіант, а третя підгрупа – третій варіант контрольних завдань.

Роботу студентові доцільно виконувати на окремих аркушах формату А4 з пронумерованими сторінками, обов'язково залишивши поля для зауважень.

У кінці контрольної роботи потрібно навести перелік використаної літератури.

Необхідно вказати дату виконання контрольної роботи, поставити особистий підпис автора.

При виникненні незрозумілих питань слід звертатися за консультацією до викладача курсу «Облік за видами економічної діяльності».

Студенти виконану контрольну роботу подають і захищають у терміни, визначені графіком проведення індивідуальних занять викладача. Графік до студентів доводить викладач.

Студенти, які не виконали і не захистили контрольну роботу у встановлені графіком терміни, втрачають бали.

Самостійно виконані домашні письмова контрольна робота перевіряється викладачем та підлягає захисту у ході співбесіди зі студентом. Результати захисту оцінюються від 0 до 10 балів залежно від правильності виконання завдань (вправ).

Обов’язковою умовою є своєчасність представлення контрольної роботи. При несвоєчасності представлення контрольної роботи знімається 5 балів.

 

 

2. завдання для виконання контрольної роботи


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)