АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИЗНАЧЕННЯ ВОЛОГОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ

Читайте также:
  1. I. Визначення здібностей школяра шляхом спостереження.
  2. А) визначення повинно бути співмірним; б) визначення не повинно робити кола; в) визначення має бути чіткім.
  3. Аналіз освітлення робочої зони розробника проекту з метою визначення та забезпечення його оптимального значення.
  4. БУДІВНИЦТВА ТА АВТОТРАНСПОРТУ» З МЕТОЮ ВИЗНАЧЕННЯ ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ УЧНІВ 31
  5. Види жорсткості та лужності води. Їх класифікація та визначення. Технічні параметри.
  6. Виділення і визначення розмірів зелених зон міст України
  7. Визначення
  8. ВИЗНАЧЕННЯ АКТИВНОСТІ ФЕРМЕНТІВ
  9. Визначення антинуклеарних антитіл, LE-клітин
  10. ВИЗНАЧЕННЯ БІЛІРУБІНУ В СИРОВАТЦІ КРОВІ
  11. ВИЗНАЧЕННЯ В КРОВІ ГЛЮКОЗИ
  12. Визначення відношення молярних теплоємностей повітря методом адіабатичного розширення

Лабораторний зразок розрізають на 2 приблизно рівні частини, від однієї частини відрізають скибку товщиною приблизно 1-3 см, відділяють м’якушку від скоринки, видаляють всі включення (повидло, родзинки, горіхи, вареня, крім маку). Швидко подрібнюють на подрібнювачі (маса подрібненої проби повинна бути не менше 20 г) і збирають в чашку Петрі. Одразу в попередньо просушені, протаровані стандартні бюкси роблять дві паралельні наважки по 5 г. Зважування проводять на технічних вагах з похибкою не більше 0,05г. Наважки в розкритих бюксах з підкладеними під них кришками завантажують в СЕШ-3М, який нагрітий до 1300С і висушують протягом 45 хв з моменту завантаження. Тривалість падіння і підйому температури після завантаження повинна бути не більше 20 хв. Висушування проводять при повному завантаженні шафи. По закінченню часу висушування виймають бюкси із шафи щипцями, закривають кришками і переносять для охолодження в ексикатор на 20 хв. Охолоджені бюкси зважують.

Вологість у відсотках розраховують за формулою:

де m1 – маса бюкса з наважкою до висушування, г;

m2 – маса бюкса з наважкою після висушування, г;

m – маса наважки виробу, г.

За кінцевий результат беруть середнє арифметичне результатів двух паралельних визначень. Допускають розходження результатів між 2-ма визначеннями не більше 1,0%.

Вологість розраховують з точністю до 0,5%, причому частки 0,25 відкидають; частки більше 0,25 і до 0,75 включно прирівнюють до 0,5; частки більше 0,75 прирівнюють до 1,0.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.009 сек.)