АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З ІНЖЕНЕРНОЇ ГРАФІКИ СТУДЕНТІВ БУДІВЕЛЬНИХ ТА АРХІТЕКТУРНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ЗА ТЕМОЮ

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  4. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  5. VI Поточний контроль виконання роботи
  6. VI Поточний контроль виконання роботи
  7. VI Поточний контроль виконання роботи
  8. VI Поточний контроль виконання роботи
  9. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  10. VIІ Поточний контроль виконання роботи
  11. XIIІ Всеукраїнську наукову конференцію студентів та аспірантів
  12. А. Виконується при підготовці до роботи

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

“КРИВІ ЛІНІЇ”

 

 

Дніпропетровськ - 2008

Методичні вказівки для самостійної роботи з інженерної графіки студентів будівельних та архітектурних спеціальностей за темою “Криві лінії”. / Укладачі: С.Ю. Середа, С.О. Недодатко. – Дніпропетровськ: ПДАБА, 2007. - 22 с.

 

Методичні вказівки призначені для самостійного вивчення студентами матеріалу за темою “Криві лінії”. Вони містять теоретичний матеріал, приклади побудови кривих ліній, умови і пояснення до розв’язання задач, тести та запитання для самоконтролю.

 

Укладачі: С.Ю. Середа, асистент кафедри нарисної геометрії та графіки ПДАБА,

С.О. Недодатко, кандидат технічних наук, доцент кафедри нарисної геометрії та графіки ПДАБА.

 

Відповідальний за випуск: В.О. Бараненко, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри нарисної геометрії та графіки ПДАБА.

 

Рецензент: І.Г. Астахова, старший викладач кафедри нарисної геометрії та графіки ПДАБА.

 

Затверджено на засіданні кафедри нарисної геометрії та графіки.

Протокол №7 від 11.12.2007 р.

Завідуючий кафедрою нарисної геометрії та графіки В.О. Бараненко.

 

Затверджено на засіданні методичної ради ПДАБА.

Протокол №3 (49) від 22.01.2008 р.

 

Вступ

Пропоновані методичні вказівки розроблені для того, щоб допомогти студентам самостійно оволодіти матеріалом змістовного модуля “Криві лінії” при вивченні дисципліни “Інженерна графіка”. Для більш досконалого вивчення матеріалу за цією темою бажано користуватись запропонованими підручниками та посібниками [1-7].

В методичних вказівках наведено умови задач, відповіді та пояснення до розв’язання задач. Це дає можливість використовувати методичні вказівки як в умовах контролю, так і самоконтролю. Криві лінії широко використовують у різних галузях науки і техніки. Наприклад, в архітектурі та будівництві - для утворення поверхонь різних архітектурних деталей та конструкцій будівель і споруд: різноманітних покриттів, башт, куполів, колон, гвинтових сходин. Кривими лініями, так званими горизонталями, зображується рельєф земної поверхні в проекціях з числовими позначками. Отже, будівельне та архітектурне проектування неможливе без оволодіння навичками побудови та зображення кривих ліній та поверхонь.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)