АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Прийняття рішення судом

Читайте также:
  1. G) Признано судом.
  2. I. Сприйняття нового матеріалу.
  3. II. Порядок прийняття і звільнення працівників
  4. II. Сприйняття нового матеріалу
  5. III. Прийняття попереднього рішення
  6. IV. Сприйняття й засвоєння учнями навчального матеріалу.
  7. V. Відкликання попереднього рішення
  8. V. Конкретные основания к рассмотрению обращения Конституционным Судом Российской Федерации.
  9. V. Сприйняття та засвоєння учнями навчального матеріалу.
  10. V. Сприйняття та засвоєння учнями нового матеріалу.
  11. VIII. Особливості проходження служби військовослужбовцями, щодо яких провадиться дізнання, досудове слідство або справа розглядається судом чи вирок суду набрав законної сили
  12. Аби розжалобити аудиторію й домогтися від неї прийняття положень оратора. Найчастіше

Після судових дебатів суд виходить до нарадчої кімнати для ухвалення рішення у справі, оголосивши орієнтовний час його проголошення.

 
 

ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

61000, м. Харків, вул.Мар’їнська, 18 літ. „Б-3”

 

 

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

 

 

00.00.0000 Справа № < Номер справи >

 

Суддя Харківського окружного адміністративного суду < Суддя >, розглянувши матеріали адміністративного

позову < Позивач > < Список > < Текст >

до < Відповідач > < Текст > < 3 особи > < 3 особа > < за участю > < Текст >

про < Предмет спору >,

ВСТАНОВИВ:

 

< Позивач > звернувся до суду з позовом до < Відповідач > < Текст > < 3 особи > < 3 особа > < за участю > < Текст > про < Предмет спору >, в якому просить суд < Текст >.

Перевіривши матеріали адміністративного позову вважаю, що позов подано особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність, представник має належні повноваження для подачі цього позову до суду, позовна заява відповідає вимогам, зазначеним в ст. 106 КАС України, підсудна Харківському окружному адміністративному суду та підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства.

Підстави для повернення позовної заяви, залишення її без руху або відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Керуючись ч. 4 ст. 107, п. 4 ч. 2 ст. 110 /п.4 ч. 1 ст. 121 / КАС України, –

 

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі № < Номер справи > за позовом< Позивач > < Список > < Текст > до < Відповідач > < Текст > про < Текст >.

Призначити справу до попереднього судового засідання /до судового розгляду у відкритому судовому засіданні/ на 00 годину 00 хвилин 00 ____ 20__року в залі судового засідання Харківського окружного адміністративного суду.

Направити особам, які беруть участь у справі, копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі разом з інформацією про права та обов’язки осіб, які беруть участь у справі. Направити відповідачеві копію позовних матеріалів та копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі разом з інформацією про права та обов’язки осіб, які беруть участь у справі.

Запропонувати відповідачеві у випадку невизнання позовних вимог надати в попереднє судове засідання письмові заперечення проти позову та докази, які у нього є.

Судовий розгляд справи проводити суддею одноособово /в колегіальному складі суду/.

Ухвала набирає чинності з дня її оголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя < підпис >

 
 

ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

61000, м. Харків, вул.Мар’їнська, 18 літ. „Б-3”

 

 

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

 

00.00.0000 Справа № < Номер справи>

 

Харківський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого – судді < Суддя >,

за участю секретаря – < Секретар >

представника позивача - < Представник позивача >,

представника відповідача – < Представник відповідача >,

розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративний

позов < Позивач > < Список > < Текст >

до < Відповідач > < Текст > < 3 особи > < 3 особа > < за участю > < Текст >

про < Предмет спору >,

 

ВСТАНОВИВ:

< Особа, яка звернулася з позовом > звернувся до суду з позовом до < Відповідач > < Текст > < 3 особи > < 3 особа > < за участю > < Текст > про < Предмет спору >, в якому просить суд < Текст >.

< Встановлені судом обставини >

/Відповідно до ст. 94 КАС України суд стягує < Текст >/.

Керуючись ст.ст. 171, 94, 98 КАС України, –

 

ПОСТАНОВИВ:

Визнати нормативно-правового акта незаконним або таким, що не відповідає правовому акту вищої юридичної сили / нечинним/.

Зобов’язати < Відповідач > невідкладно опублікувати резолютивну частину постанови суду про визнання нормативно-правового акта незаконним або таким, що не відповідає правовому акту вищої юридичної сили, і про визнання його нечинним у виданні, в якому його було офіційно оприлюднено, після набрання постановою законної сили.

Стягнути на користь < Кого > < Текст >.

Постанова може бути оскаржена до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі заяви про апеляційне оскарження потанови суду у десятиденний строк з дня її проголошення, а в разі складення постанови у повному обсязі відповідно до статті 160 цього Кодексу ­– з дня складення в повному обсязі, в свою чергу апеляційна скарга подається протягом двадцяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження.

Постанова набирає законної сили в разі неподання протягом встановленого строку заяви на апеляційне оскарження або апеляційної скарги. Якщо було подано заяву про апеляційне оскарження, але апеляційна скарга не була подана у встановлений строк, ухвала набирає законної сили після закінчення цього строку. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

 

Суддя < підпис >


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)