АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. L Перевірка виконання домашньої задачі.
  3. VІІ. Оформлення роботи
  4. Алгоритм виконання роботи
  5. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  6. Безспірне списання коштів державного бюджету за бюджетною програмою для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів
  7. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  8. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  9. Варіанти виконання завдань
  10. Варіанти контрольної роботи №1.
  11. Вивчення конструкції та ПРИНЦИПУ роботи автоматичної маски зварювальника типу «ХАМЕЛЕОН».
  12. Видає дозволи на початок виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

 

Вибір теми здійснюється студентом згідно запропонованих списків за останньою цифрою залікової книжки. Студенту надається право корегування теми роботи (з обов‘язковою аргументацією). В цьому випадку остаточне затвердження теми контрольної роботи здійснюється керівником контрольної роботи.

Контрольна робота передбачає вільний вибір стилю тексту (науковий реферат, аналітичний огляд, доповідь, есе, стаття), що дозволяє студенту бути вільними у принципі побудови роботи, виборі ілюстративного матеріалу та ключових концепцій. Проте слід пам‘ятати, що для позитивного результату студент має зробити не учнівський реферат на задану тему, а відносно самостійний текст з власними висновками та судженнями.

Починати роботу над контрольною роботою слід із визначенням змістовних особливостей теми. На даному етапі роботи бажаним є попереднє ознайомлення з обраною літературою та навчальними виданнями задля визначення основного кола проблем, після чого розробляється структура роботи, яка нотується у вигляді розгорнутого плану основної частини. План має містити від трьох до п’яти пунктів, які семантично відтворюють зміст визначених студентом проблем, що в свою чергу можуть передбачати підпункти. Крім того, в плані мають бути відображеними усі інші структурні частини контрольної роботи, а саме – вступ, висновки, список використаних джерел та, за наявності, додатки. Розроблений студентом план за суттю є змістом роботи, який розташовується одразу після титульного аркуша. При оформленні змісту нумеруються лише структурні складові основної частини. Розділи ВСТУП і ВИСНОВКИ не нумеруються!

Роботу над текстом основної частини слід розпочати з ознайомлення та вивчення масиву літератури, яка виступає інформативною основою контрольної роботи, а також складання додатків. В подальшій роботі над темою поступово складається список використаних джерел (з розрахунку одне видання на одну сторінку основного тексту, тобто загалом має бути не менше семи позицій) та список ілюстрацій (якщо їх більше трьох). При написанні контрольної роботи дозволяється використання інформації з навчальних чи профільних сайтів Інтернету, які обов’язково слід внести до списку використаних джерел, вписавши їх до загального алфавітного ряду (кожен з них повинен бути описаний за назвою ресурсу або документу). У разі повного плагіату контрольна робота не зараховується в студент до іспиту не допускається як такий, що не виконав необхідний об’єм роботи і не отримав необхідні знання.

Робота над текстом контрольної роботи розпочинається з написання вступу, де визначається основне коло проблем. В тексті основної частині контрольної роботи подається матеріал, що пов‘язаний не стільки з оглядом подій, як з їх аналізом, з обумовленням їх зв’язків із загальним рухом європейської та вітчизняної культури. Текст роботи обов‘язково має містити посилання на відповідну літературу. Відсутність посилань в тексті контрольної сприймається при перевірці як відвертий плагіат, що тягне за собою відповідні наслідки. Наведення в тексті власної точки погляду на означену проблему має бути достатньо аргументованим.

Висновки, як обов‘язкова частина контрольної роботи, повинні відбивати її основні положення. Працюючи над ними слід пам‘ятати, що це – чи не сама вагома частина контрольної роботи. Скупість висновків також доводить низький рівень опанування матеріалом. Не достатнім зануренням в обрану (чи заявлену) тему.

Контрольні роботи готуються протягом семестру і становлять частину самостійної роботи студента. Вчасно виконану контрольну робота слід подати на кафедру не пізніше заздалегідь встановленого терміну (не пізніш ніж за два навчальні тижні до означеної дати підсумкового контролю знань).За необхідності, її обговорення має проходити на відповідному семінарському занятті (або безпосередньо на заліковому тижні).

РЕКОМЕНДОВАНА ТЕМАТИКА КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)