АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Основна частина магістерської роботи

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. II. Основная часть
  3. II. Основная часть
  4. III. Практична частина.
  5. VІІ. Оформлення роботи
  6. Алгоритм виконання роботи
  7. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  8. Апаратна частина
  9. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  10. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  11. Варіанти контрольної роботи №1.
  12. Вивчення конструкції та ПРИНЦИПУ роботи автоматичної маски зварювальника типу «ХАМЕЛЕОН».

 

Основна частина магістерської роботи складається із розділів, підрозділів, пунктів і підпунктів. Кожен розділ починається із нової сторінки. Кожному розділу передує передмова, у якій автор коротко описує вибраний напрямок та обгрунтовує методи досліджень. А в кінці кожного розділу формуються висновки із стислим викладенням наведених у розділів результатів досліджень.

Розділи основної частини містять:

ü огляд літературних джерел за темою та вибір основних напрямків та задач досліджень;

ü виклад загальної методики, обгрунтування вихідних матеріалів і опис основних методів досліджень;

ü експериментальну частину;

ü відомості про проведені теоретичні або експериментальні дослідження;

ü аналіз та узагальнення результатів досліджень.

В огляді літературних джерел автор надає основні етапи розвитку наукової думки вітчизняних та зарубіжних вчених за темою досліджень. Критично висвітлюючи роботи попередників, автору необхідно виділити ті питання, які залишились невирішеними у розв’язанні даної проблеми. Розділ бажано закінчити коротким резюме стосовно необхідності досліджень у даній галузі із вибором основних напрямків та задач досліджень. Загальний об’єм розділу не повинен перевищувати 20-25 % обсягу основної частини магістерської роботи.

У другому розділі обгрунтовують вибір основних об’єктів і вихідних матеріалів досліджень, наводять методи вирішення задач порівняльні оцінки, описують методи, методики проведення експерименту. У теоретичних роботах необхідно розкрити гіпотезу яка розглядається по методу розрахунків

У наступних розділах викладаються результати власних досліджень автора у розробленні даної проблеми. Необхідно давати оцінку повноти вирішення поставлених задач, достовірність отриманих результатів, їх порівняння з аналогічними результатами вітчизняних і зарубіжних авторів.

У висновках викладають найбільш важливі наукові та практичні результати магістерської роботи із розв’язанням і поставленої наукової проблеми, її значення для науки і практики. У першому пунктів висновків коротко оцінюють стан питання, а далі розкривають методи поставленої наукової проблеми (задачі), її практичний аналіз. На основі висвітлених якісних і кількісних показників отриманих в результаті обгрунтовують їх достовірність і пропонують рекомендації щодо їх використання.

Список використаних джерел слід розміщувати у порядку посилань у тексті магістерської роботи або у алфавітному порядку прізвища першого автора у хронологічному порядку. Відомості про джерела, включені до списку, даються згідно до вимог державного стандарту.

У додатках необхідно включати допоміжний матеріал до якого вказують:

ü проміжні математичні доведення, формули і розрахунки;

ü протоколи і акти випробувань, впроваджень;

ü розрахунок наявного економічного ефекту;

ü проміжні ілюстрації.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)