АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Результати ознайомлення з підприємством, його історія та характеристика

Читайте также:
  1. E. баланс відображає інформацію на певну дату, а звіт про фінансові результати за певний період
  2. I. Фінансові результати
  3. V. Характеристика современного гражданского права
  4. VIII. Результати уроку.
  5. Анализ влияния отдельных факторных признаков на результативный признак.
  6. Анализ возможных мест утечки веществ и характеристика этих веществ.
  7. Анкета для опитування студентів щодо результативності
  8. Бактерии, их характеристика
  9. Билет №6.Типы культуры,их характеристика
  10. В 1. Перенос расплавленного металла в сварочной дуге. Силы, действующие в дуге на расплавленный металл, общая характеристика.
  11. В 4. Виды производственного освещения и их характеристика. Основные светотехнические величины и единицы их измерения, КЕО.
  12. В 4. Виды производственного освещения и их характеристика. Основные светотехнические величины и единицы их измерения. КЕО

Академія муніципального управління

Факультет економічний

Кафедра фінанси підприємств

ЗВІТ

 

Про навчальну практику

Студентки 3 курсу, групи №_31_

Спеціальність 6.030508 “Фінанси і кредит”

 

 

(Прізвище, ім’я та по-батькові)

Місце практики ____________________________________________

Назва установи

 

Період практики з____ _____________по______________________

Керівники практики

Від Академії ___________________ _____________________

Підпис Прізвище та ініціали

 

Від установи _____________________ ____________________

Підпис Прізвище та ініціали

 

Студент __________________________ ___________________

Підпис Прізвище та ініціали

Київ - 2014 рік

План

 

Звіту про проходження навчальної практики із спеціальності

«Фінанси і кредит»

__________________________________________________________________

для студентів третього курсу

1. Результати ознайомлення з підприємством, його історія та характеристика

2. Майно і власність підприємства

3. Взаємодія підприємства з середовищем

4. Організаційна структура управління підприємством

5. Організація фінансової діяльності та обліку фінансових операцій підприємства

6. Основні економічні показники діяльності підприємства

Висновки, пропозиції, рекомендації

Список використаних джерел

Додатки

 

 

 

Вступ

 

Навчальна практика є одним з важливих елементів в системі організаційних форм і методів навчання, що забезпечує високоякісну підготовку студентів. Саме в процесі проходження практики реалізується принцип безперервного зв’язку вищої школи із життям, із передовою науково-технічною і господарською практикою.

Навчальна практика спрямована на всебічне ознайомлення студентів із умовами і особливостями їх майбутньої професійної діяльності, оволодіння студентом сучасними методами економічного моніторингу і аналізу господарсько-фінансової діяльності підприємства в існуючих ринкових умовах.

Головною метою практики є ознайомлення студентів із сучасними методами збору і обробки економічної інформації, і як наслідок-вміння робити висновки щодо тенденцій розвитку підприємства.


 

Результати ознайомлення з підприємством, його історія та характеристика

 

Товариство з обмеженою відповідальністю «Планета Пластик».

Юридична адреса підприємства:

08200, Київська обл., м. Ірпінь, вул. Дзержинського, 1

E-mail: office@planetaplast.com

ТОВ «Планета Пластик» - засноване в 2003 році на базі торгівельної мережі ТОВ ВКК «Союз» - лідера продаж поліетиленових плівок на полімерному ринку України.

Виробництвом та продажем поліетиленових плівок і труб ТОВ «Планета Пластик» займається з моменту заснування, займає лідируюче місце по виробництву і продажу поліетиленових плівок і активно входить в ринок (з 2003 року) поліетиленових труб (у 2007 році сегмент ринку п/е плівок – 10%, п/е труб – 5%).

ТОВ «Планета Пластик» має найбільше число фірмових магазинів (10) і регіональних (18) серед всіх вітчизняних виробників і дилерів полімерного ринку. Дана мережа реалізаторів і фірмових магазинів, що охоплює всі регіони України і постійно розширюється, є основним каналом збуту поліетиленових плівок.

Основними споживачами поліетиленових труб є потужні будівельні – монтажні управління і організації, пересувні механізовані колони, водоканали і газові господарства, оператори ринку телекомунікаційних послуг та інше.

ТОВ «Планета Пластик» виробляють:

· Поліетиленові труби ТМ «Планета Пластик», діаметром 16-630 мм, для: водопостачання, напірного і не напірного водовідведення, газопостачання;

· Поліетиленові плівки ТМ «Союз» та ТМ «Планета Пластик», товщиною від 30-2000 мкм, шириною від 0,3-12 м, багато сезонні для великих парників з гарантією 10 сезонів.

· Поліетиленові рукава для зберігання зерна ТМ «Амбар», які являються економічно вигідною альтернативою елеваторам.

Широкий спектр продукції гідно оцінили тисячі клієнтів на ринках України, Білорусії, Казахстану, Молдови, Іраку.

Вони працюють з найбільшими мережами будівельних магазинів гіпермаркетів, будівельними, сільськогосподарськими, торговими компаніями. Для зручності клієнтів вони відкрили 12 фірмових магазинів і представництв по всій території України.

Для задоволення потреб та швидкого обслуговування клієнтів ТОВ «Планета Пластик» підтримує на складі більше 400 тонн сировини і готової продукції.

Висока якість продукції гарантовано постійним контролем якості вхідної сировини та готової продукції на всіх стадіях виробництва, випробування проходять у власній сертифікованій лабораторії. Поліетиленові вироби заводу «Планета Пластик» пройшли сертифікацію згідно ДСТУ і мають гігієнічні висновки МОЗ України.

Компанія «Планета Пластик» має прямі контракти з виробниками сировини, тому високу якість продукції супроводжують низькі ціни.

Потужності підприємства дозволяють виробляти більше 70 - ти тонн продукції на добу. Завод «Планета Пластик» обладнаний, унікальними на території СНД, лінією з виробництва тришарової поліетиленової плівки шириною до 12 м, німецькою лінією «Krauss Maffei» з виробництва поліетиленових труб великих діаметрів (від 160 мм до 630 мм).

Велику увагу компанія приділяє модернізації виробництва, оснащенню виробництва найсучаснішим обладнанням.

Завод «Планета Пластик» постійно проводить роботу з виведення на ринок нових, інноваційних товарів і послуг. Штат висококваліфікованих технологів, інженерно-технічних працівників і власна лабораторія дозволяє розробляти, випробовувати і виводити на ринок нову, високотехнологічну продукцію, що володіє високими споживчими якостями. Так вони першими запропонували споживачеві світлостабілізовані плівки для теплиць, тим самим продовживши термін служби тепличних плівок в кілька разів. Перші й єдині на сьогоднішній день, виробляють тепличні багатошарові професійні плівки для великих теплиць і парників терміном служби до 10 сезонів, поліетиленові рукави для зберігання зерна та кормів, геомембрани і ін. Дана робота ведеться постійно і є пріоритетним для підприємства.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)