АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Визначення місця даного готелю на ринку туристичних послуг. Охарактеризувати контингент мешканців та середній рівень завантаженості протягом року і порівняно з минулим

Читайте также:
  1. B. Накласти джгут-закрутку у середній третині стегна
  2. B. Накласти джгут-закрутку у середній третині стегна
  3. D. Дефіцит кількості мобільних госпіталів, що могло б наблизити медичну допомогу до місця пригоди.
  4. D. Покращити прохідність верхніх дихальних шляхів і перевірити у постраждалого наявність пульсу протягом 10 с.
  5. D. Розпустити джгут до моменту появи кровотечі і накласти його нижче попереднього місця
  6. E. Визначення наявності зовнішніх пошкоджень
  7. E. Винести постраждалого з місця події.
  8. E. Винести постраждалого з місця події.
  9. Автономні інвестиції. Чинники автономних інвестицій: технічний прогрес, рівень забезпеченості основним капіталом, податки на підприємців, ділові очікування. Модель акселератора.
  10. Адміністративна процедура при надання адміністративних послуг.
  11. Академічний рівень
  12. Аудит визначення валових доходів, балансового прибутку (збитку), розрахунку податку на прибуток

Важливим є оцінка готельного ринку як конкурентного середовища готельного підприємства: його ємність, рівень конкуренції тощо. На основі виявлених характеру ринкового середовища, специфіки конкуренції, особливостей і тенденцій розвитку ринку готельних послуг, а також потреб і переваг цільового сегмента, можливим є розробка організаційно-економічного механізму підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств, який повинен враховувати фактори, які активно впливають на формування вказаної категорії, а саме асортимент послуг; якість обслуговування, виражена через показник задоволеності споживачів отриманими послугами; ціна і доля ринку[11; 223].

Готельно-ресторанний комплекс «Легенда» займає одне з провідних місць на ринку готельних послуг. З метою підвищення якості та культури обслуговування клієнтів, а також конкурентоспроможності та туристичних послуг, підприємство повинно мати не тільки високий рівень комфорту, але й широкий набір додаткових послуг. Сервіс готелю доцільно організувати не за принципом попиту, а за принципом пропозиції. Необхідно зазначити, що рушійною силою конкуренції є стимул до нововведень. Саме на основі нововведень можливо підвищувати якість послуг, покращувати їх корисний ефект, розширювати спектр пропозиції, тим самим формувати конкурентні переваги даного готелю. Таким чином, забезпечення конкурентоспроможності послуг та готелю потребує новаторського, підприємницького підходу, суттю якого є пошук і реалізація інновацій.

Готельно-ресторанний комплекс «Легенда» обслуговує різний контингент споживачів. Про те, основною масою мешканців готелю є саме ділові туристи, оскільки прибувають до нашого краю саме з діловою метою. Велика частка споживачів даного готельно-ресторанного комплексу становлять іноземні туристи з Литви, Латвії, Польщі, Угорщини.

Пропускна здатність готелю на добу – 42л/місць, а на рік: 42*365=15330. Середній час проживання гостя – 3 дні, а середній час на підготовку номера для проживання – 1.5 години, тоді час простою номеру дорівнює 365/3*1.5 = 182.51*42 = 7665.42.

На загальну результативність діяльності готельно-ресторанного комплексу «Легенда» впливають також фактори макросередовища, або зовнішні фактори. Зовнішні фактори – чинники, що впливають на діяльність підприємства ззовні, їх можна поділити на фактори прямої дії (безпосередньо впливають на діяльність організації та залежать від цієї діяльності) і непрямої (впливають на безпосередньо, а через певні механізми й взаємовідносини) дії. Фактори непрямої дії мають властивості впливати через фактори прямої дії. До факторів прямої дії відносяться: споживачі, постачальники, конкуренти, органи державної влади, інфраструктура, законодавчі акти. А до факторів непрямої дії належать: міжнародні події, соціально-культурні обставини, рівень техніки та технології.


РОЗДІЛ 2


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)