АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вимоги до оформлення звітів

Читайте также:
  1. IV. Оформлення матеріалів про правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху
  2. VI. Особливості оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 124 КУпАП
  3. Аудит розрахунків з бюджетом. Формування аудиторських доказів та оформлення робочих документів аудитора.
  4. Визначити, які вимоги ставляться до суддів
  5. Вимоги безпеки при виконанні робіт на повітряних лініях (робота на опорах)
  6. ВИМОГИ БЕЗПЕКИ ТА ОХОРОНИ ДОВКІЛЛЯ, УТИЛІЗУВАННЯ
  7. ВИМОГИ ДО БЕЗПЕКИ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ
  8. Вимоги до виконання індивідуального навчально-дослідного завдання.
  9. Вимоги до використання методу проектів
  10. Вимоги до документів
  11. Вимоги до емоційно-вольової сфери
  12. Вимоги до залу лікувальної фізичної культури

Структура звіту з переддипломної практики

Переддипломна практика передбачає ознайомлення з реальними умовами створення програмних продуктів. Тому в рамках практики потрібно розробити завершений програмний продукт і детально описати у звіті усі етапи його розробки.

Дозволяється створювати програмні продукти будь-якого виду. Це можуть бути:

  • віконні додатки;
  • мобільні додатки;
  • веб-сайти;
  • тощо.

Для реалізації можна використовувати будь-які мови програмування та технології.

Структура звіту:

  • Титульна сторінка (для бакалаврів, для спеціалістів).
  • Зміст.
  • Вступ.
  • 1. Технічне завдання
  • 2. Мінімальні вимоги до системи
  • 3. Опис аналогів та порівняння можливостей
  • 4. Опис інтерфейсу
  • 5. Опис програмної реалізації (опис загальної структури проекту та програмних файлів, опис структури бази даних, діаграми ієрархії класів, опис полів та методів класів, лістинг важливих фрагментів програмного коду).
  • Висновок

Обсяг звіту повинний складати 35-40 сторінок друкованого тексту у форматі А4 у текстовому процесорі Microsoft Word за такими параметрами:

  • шрифт: Times New Roman;
  • розмір шрифту: 14;
  • міжрядковий інтервал 1,5;
  • абзац 1,27.

Титульна сторінка звіту заповнюється за формою (для бакалаврів, для спеціалістів).

Звіт і щоденник практики подаються керівнику практики від ЖДТУ. Керівник практики від ЖДТУ перевіряє щоденники і звіти практикантів, дає висновок і оцінку якості роботи практиканта, завіряє їх підписом. На підставі оформлених щоденників і звітів, студентам проставляється диференційований залік, оцінка, яка відображається в заліковій книжці і в заліковій відомості.

 

 

Вимоги до оформлення звітів

Звіт з практики має бути виконаний й оформлений з додержанням вимог до наукових робіт.

Обов’язковою вимогою до звіту з практики є написання його державною мовою, за винятком списку використаної літератури, де використане джерело записується мовою видання. Цитати з цих джерел наводяться в тексті виключно українською мовою.

Текст звіту з практики набирається на комп’ютері на одному боці аркуша білого наперу формату А4 (210×297 мм). Сторінки обмежуються полями: ліве – 25 мм, верхнє та нижнє – 20 мм, праве – 10 мм. Відстань між заголовком і текстом – 15–20 мм. Шрифт – чорного кольору. Щільність тексту однакова по всій роботі. Сторінка повинна містити не менше 28–30 рядків по 57–60 знаків у кожному (з урахуванням інтервалів).

Гарнітура – Times New Roman, кегль – 14, інтервал між рядками – 1,5. Вирівнювання основного тексту - по ширині.

Звіт з практики має бути надрукований чітко, без помилок і виправлень. Текст звіт з практики може ілюструватись рисунками, схемами, графіками, діаграмами та таблицями.

Звіт починається з титульної сторінки за типовою формою. Це перша сторінка звіту, яку включають до загальної нумерації сторінок, але не нумерують. Далі номер сторінки проставляють у правому верхньому кутку аркуша. За титульною сторінкою наводяться послідовно зміст, вступ, розділи в порядку подання, висновки, список використаних джерел, додатки.

Всі вони починаються з нової сторінки, а кожен з підрозділів – після закінчення попереднього.

Усі сторінки в межах розділу мають бути заповнені на 100% (не дозволяється залишати пропуски між текстом, ілюстрацією і нижньою стороною сторінки). Останні сторінки розділу мають бути заповнені мінімім на 33%.

Текст основної частини звіту поділяють на розділи та підрозділи. Кожну структурну частину роботи починають з нової сторінки.

Заголовки структурних частин роботи «ЗМІСТ», «ВСТУП», «РОЗДІЛ», «ВИСНОВКИ», «СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ», «ДОДАТКИ» друкують великими літерами симетрично відносно тексту.

Заголовки підрозділів друкуються малими літерами (крім першої великої) з абзацу. В кінці заголовка крапки не ставлять. Якщо заголовок складається з двох або більше речень, їх розділяють крапкою.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)